9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Aslında iki olası durumdan bahsetmek istedim 70 ile kapatırsa ya 400 den az kisi mulakata kalir yada 500 600 olabilir 70 netlerde ciddi yigilma var mulakata kalan son kisi ile ayni puana sahiplerde mualakata kaliyor yoksa bir yerden bir duyum almadim yok oyle tandiklarim hocam
-
İki soru iptal olursa dengeler değişir dediğiniz gibi. İptal olacak soru ya da soruları doğru yapanlardan ciddi bir eksilme olacaktır. 0.25 net çok önemli böyle sınavlarda. Geçen yıl hep birlikte tecrübe ettik.
-
@Chapus ösym varsa isin ucunda herseye hazrlikli olmak gerekir.
-
Sanırım taşlar yerine oturmuş kaçta kapatacağı belli olmuştur.
-
@murad00 hocam illa düzelttireceksin kendini. Ne 600 700ü.. 70in üstünde en yüksek ilk 400 kalacak mülakata, 70te yığılma olsa nolur
-
Arkadaşlar merhabalar 107. Dönemden bir kardeşiniz olarak son iki günlük heyacanli konuşmalarınızı okudum ve iki şeye açıklık getirmek ve bu zorlu süreçte biraz daha sağlıklı düşünmenize sebep olabilecek birkac konuyu açıklığa kavuşturmak istedim. Aranizda ortalama 5 aya kadar mesleğe girince söyleyeceklerimi teyit edenler olacaktır.
- Kesinlikle AÖF mezunu kaymakam olamaz.
- Bu durum bir teamüldur ve bozulmaktadır.
- Sınavda soru iptal durumu beklemeyin ihtimal dahilinde olmaz özel bir başvuru yok ise hepsi doğru kabul edilir kendinize özel bir sınav hazırlandığını sakın düşünmeyin ÖSYMnin umrunda bile değilsiniz.
- Umarım bu süreçte az yıpranmış olarak çıkarsınız.
- Hepinize kolaylıklar dilerim geçen sene de sadece bir yazı yazmıştım bu senede ilk ve son yazı ( bu arada mülakat ne zaman olur diye düşünmeyin ) ( son olarak mülakat şu zaman açıklanacak net tarih cuma verenlere inanmayın biri açıklanacak diyosa en yakın 1 saat önce bilebilir dahası imkansız)
-
@weberinbabası sonunda, düşüncelerimi üşenmeyip ifade eden ve beni bu yükten kurtaran bir arkadaşımız çıkmış saolsun varolsun. 4 aralıkta her şeyin gönlümüzce olması dileğiyle.
-
@miAzim soru nasıl iptal olmaz idari yargı hakimliginde nasıl iptal oldu ozman ?
-
@yayiç22 diyelim 399.Adayin puani 71 200 kisi de 70 net yapms ilk 400 belirlermisin nasil olacak duzelt yanlışımı buyur.
-
@weberinbabası soru iptali neden olmasin 5 soruya itiraz oldu 2 soruyu dikkate almslar osym egitim dairesi gorusen levent hoca dedi bunu kop sorusunu iptal etmeme gibi bir durum olamaz bence yanls anlasilma olmasin itiraz edilen 5 soruda dogru bende isime gelmez iptali ama hak ne ise o olmali
-
@murad00, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@weberinbabası soru iptali neden olmasin 5 soruya itiraz oldu 2 soruyu dikkate almslar osym egitim dairesi gorusen levent hoca dedi bunu kop sorusunu iptal etmeme gibi bir durum olamaz bence yanls anlasilma olmasin itiraz edilen 5 soruda dogru bende isime gelmez iptali ama hak ne ise o olmali
Hangi ikisi acaba
-
@kema-boratav youtubede bir videosunda gordum ama hangi iki soru soylemedi
-
@murad00 boyle bir bilgiye ulasilabiliyor mu
-
@whshw https://youtu.be/RF1ZwBwb_Eg link bu arkadaslar ilk 15 dk icerisinde soru iptalleri icin aciklama yapiyor
-
@kema-boratav iptal olabilecek sorulari demedi ama icerden birinin 70de kalir dedigini soyledi.Kendisinin tahmini de 77 78 dogru 71.25 bandinda olur diyor yani
-
5 soruya ciddi itiraz edilmiş ösym 3 soru üzerinde yoğunlaşmış diyor levent hoca
-
Bu soru iptali olayı çok can yakacak okadar emek verdik calıştık adamlar 100 tane soruyu duzgun hazirlayamadilar ne desek bos
-
Ben dikkate alinan ucuncu soruyu merak ettim. İlk ikisi kop ve monopoldur ama ucuncusu ne acaba. Tek yargic mi
-
@skrbrdr hocam biri kop olsa digeri monopol 3 hangisi acaba ?
-
@hasi-moto
Hocam valla 3. Hakkında fikrim yok
Monopol
Kop
Tek yargıç
Türkçe öznel nesnel
Diğer itiraz edilen hangisi onuda bilmiyorum