Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@ynsss4 tamamdır
-
Arkadaşlar ayriyetten foto gerek yok dimi vesikalik
-
Üstüne yapıştırma felan gerekmiyor vesikalık foto
-
Arkadaşlar reklam gibi olmasında Yurtiçi kargo en fazla iki gün içinde ulaştırıyor
-
Kargonuzu kim aldı arkadaşlar? Bu geyik başlamamış ben başlatayım
-
@beveridge-eğrisi heyecanlı işini seven biriydi bence adı Ahmet. umarım kargolar uğurlu gelir
-
başvuruya gidince gördüm ki ortalık tenhaydı ama klasörler resmen dolmuş taşıyordu...
-
@islimbot MTA elden teslim ve İngilizce olmasına rağmen 87 küsürle kapamış hocam. Btk'nın ben çok düşeceğini sanmıyorum.
-
@Baelish şaka gibi valla. Mta yı baz alırsak 88 altı zor gözüküyor Ankara.
-
abartmayın mta tek liste burada iller puanları ayıracak. daha düşük kapatır.
-
Arkadaşlar ben başvuru evraklarını gönderdim ama il değişikliği yapamıyorum dimi artık?
-
Ankara yazacaksan degisiklik olmuyor diger iller icin olabilir saka bir yana tam olarak bilmiyorum ama basvuru yap kismi var ben basvuru yap kismina tiklayinca bastan bilgilerimi girdim
-
@Marsiyal Hocam başvurunu güncelleyip, tekrar evrak yollarsan yapabilirsin diye düşünüyorum. Ancak bunun öncesinde mutlaka kurumla haberleşip bilgi almanı tavsiye ediyorum.
-
Evrak gonderdim demissin kurumdan bilgi al istersen ne olur ne olmaz
-
@dibace ve aynı gün...
-
85 İle Ankara başvurdum ama evrak göndersem mi bilemedim gelmez bu puana galiba
-
Ankara 88,50 gibi bi puanla kapatıcak gibi.
BDDK sınavına girmek için taşraya başvuranlar olması sebebiyle de taşra da yüksek kapatır bazı iller Diyarbakır ,Erzurum 85-86 bandını görebilir diye düşünüyorum -
@tekinn08 88.5 imkansız taşra, MTA ve BDDK olmasaydı bile nerdeyse imkansızdı. Geçen yıl 200 kişi 90.5 ile kapattı bu yıl 360 kişi zaten 88 e iner çünkü geçen yıl kullanılan 2017 puanları 2019 puanlarından yüksekti.
-
@miraculumd42 bence evrakları gönderin. ankara doğru tercih mi kestiremiyorum ama gelirsede çok şaşırmam beklentim 86-87
-
Başvurusu ile ilgili bilgi alan var mı kabul maili mesajı gelen