9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Hayati bireysel ösym sitesinde gorulecek
-
@Hayati, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sonuçlar puanların göründüğü liste şeklinde mi açıklanacak yoksa herkes bireysel olarak ösym sitesinden mi öğrenecek, bilgisi olan arkadaşlar mı?
Osym sitesinden ogreneceksiniz.Liste sadece mulakat sonucunda yayinlaniyor.
-
Bu forum gerçekten cok garip bir mecra ilk başta baraj 80 ile açıldı şimdi 70 e düştü 80 ciler buhar oldu sanırım
-
@kafkaf hatalı olan soruyu ya da şıklarda doğru cevabı olmayan soruyu nasıl doğru yaptığınızı kabul ediyorsunuz onu anlamadım ben ?
-
@teta onlar atis talimi yapiyorlar bastan beri cok takilmamak lazimdi zaten
-
@teta adamlar ösymnin yanlış sorusunu doğru yaptım diyecek kadar özgüvenliler
-
Şimdi bu 70 muhabbeti bir bilgimi tahmin mi bende bunu anlamadım.. bı anda patladı Kutluay hoca yiğit hoca sonra burdaki arkadaşlar herkes dolmayabilir demeye başladı . Bu bir bilgi mıdır ?
-
Baraj dolmadi deniliyor ya acaba kac kisi giriyor mulakata
-
@whshw, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Baraj dolmadi deniliyor ya acaba kac kisi giriyor mulakata
- kisinin puani 69.5 ise 350-360 civari kalan olur tahminen.
-
Abi 400 ün dolmaması çok çok normal çünkü sinav gecen seneye göre bir tık daha zordu. Bunu bütün hocalar söylüyor. Hele hele türkce insan hakları ve turkiye ekonomisi sorularini hatirlayin normal değil mi?
-
2 soru kesin iptal arakadaslar yorum yok bu 2 si nde
-
Eğer soru iptali varsa; net eşit değildir puan. Çünkü her 1 net bir soru İptali varsa1,01 iki soru iptali varsa1,02 yle çarpılacak. Bu doğrultuda 69,5 netle kapattıysa puan olarak bu 70,89 yapar. Umarım böyle değildir ama
-
@nairu amirim bilgilendirdi buralarda duyumlarina guvendigimiz bir abimizdir buyuk ihtimalle 4 aralikta dogrulanacak
-
@sonsuz zaten o 2 soru iptal olur onun dışında forum dışında bir tartışma da yok zaten biz burada kendimiz ya anlamsiz umutlar yaratıyoruz yada anlamsiz hayal kırıklıkları...
-
Eğer 69.5 net puan ise 3 soru iptal olmuş olabilir çünkü 67.5x1.03=69.5 yapiyor.
-
@districtgovernor evet hocam o kısmı bende anlamadim. Yani amirim baraj dolmadi diyor. Eger dediginiz gibi olsa baraj dolmadi diyemeyiz cunku sinav barajin ustunde kapatmis olur. Demek ki soru iptalleriyle birlikte 400. Adayin neti 69.50. yani suan soru iptalleriyle birlikte 70 puani goren icerde kalmis
-
@whshw tahminimi cuma günü yapacağım dostum
-
@hasi-moto hocam kop ve monopol dışında iptal yok. Burada insanları heyecanlandırmayalım. Hocalarla sıkı iletişim halindeyim. Bütün sorular incelendi sadece ikisi hatalı.
-
@Tardukağan simdi yapin hocam hazir hepimiz heycanliyiz
-
@teta hocam heyecanlandirmak amacinda değilim matematiksel olarak 69.5 puan sonucunu 1.03 veriyor sadece