Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
-
işletme istiyorlar ama istedikleri puan türü p18 abicim. p24 neden yok
-
70 Yds , 75 puan adında bir çocuk dünyaya getirdi. Nurtopu gibi. Bunu da gördük çok şükür
-
@sveee puan 75 mi
-
P37'den 75+ YDS ile başvuracaklar ne durumdasınız?Haydi puanımız,puan yılımız ve sıralamamızı yazalım.
p37
KPSS Yıl : 2018
Başarı Sırası : 50 -
Milli Savunma Bakanligina tercih verebiliyorken Genelkurmay Baskanligina uluslararasi iliskilerden tercih veremiyorum? Yds (2019) = 80 , kpss p37, p7>70 olmasina ragmen. Acaba tek bir pozisyona tercih verebildigimiz icin mi?
-
@constanta açıklamada tek pozisyon yazıyor zaten hocam.
-
haklisiniz, tek pozisyon sebepli, basvurabildim, tesekkurler
-
Eğitim bilgileri bölümünde problem yaşayan var mı? Üniversiteyi de aradım ama yöksise biz verilerinizi yüklemişiz dediler.
-
@Estevez Yapabildiniz mi hocam? Ben de aynı problemle karşılaştım
-
@Mülkiye_17 yok yapamadım öğrenci işlerinden msb yi arayın dediler henüz aramadım daha sonra ilgilenirim diye bıraktım
-
@Estevez MSB yi aradım bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi deyince o yüzden kabul etmiyor denildi. Anlamadım ilan metninde yazıyor; kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi veya siyaset bilimi bölümleri belirtilmiş. Sbky mezunu olup aynı sorunu yaşayan var mi acaba?
-
@Mülkiye_17 Ben işletme mezunuyum Biraz anlamsız olmuş dedikleri.
-
@Estevez Anlamadım sorunun bölümümden kaynaklanıyor olmaması lazım yarın tekrar arayacağım
-
P37 ve P7 kaçla kapatır sizce?
-
P6 tahminen kaça düşer yoldaşlar?
-
Yökdil kabul etmezler mi ya ? Yökdili de artık ÖSYM yapıyor. Ayrıca PTT uzman yardımcılığında kabul etmişti.
-
@The-kaymakam yökdil ile yds aynı seviyede değiller hocam
-
Arkadaslar ünv bilgisi çıktıktan sonra eğitim bileğilerine ekstra bisey mi eklememiz gerekiyor bidaha ? Bir de ehliyet bilgileri yeni ehliyet bilgilerine göre mi düzenlenmiş?
-
P6 dan 91 puanım var lakin yds puanım yok
-
Başvuru yapabilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Bilgilerimi doldurduktan sonra tercih yap kısmına geçiyorum ama tercih yapamazsınız ibaresi çıkıyor