@Phoenix elinize sağlık, kurula karşı dava idare mahkemesi sanıyorum haberleşme kanunu m.62 , bir de tcknın amacında kişiler arası barış yazıyordu ben de hepsi dedim ama kanunda kişiler arası barış yazmıyor ne yazıkki
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Dört işlem sorusu parantez içi ardından baştan sona çözülüyor kural olarak ben 32 buldum ama yanlış mıyım
-
@Phoenix elinize sağlık, kurula karşı dava idare mahkemesi sanıyorum haberleşme kanunu m.62 , bir de tcknın amacında kişiler arası barış yazıyordu ben de hepsi dedim ama kanunda kişiler arası barış yazmıyor ne yazıkki
-
@Phoenix derneklerin kurulması için 5 kişi gerekir diyen öncüllü soru vardı
Kurul idari yaptırım kararinda yetkili idare mahmesine gidilir olacaktı -
@evladıthemis ben de 32 yaptım 2 yazilinca bir yerde hata yaptım herhalde dedim
-
@hukuk111 hocam aynen öyle olması gerek ama gerçekten boşa giden sorular canımı sıktı çok zor durmuyordu ama gördük
-
@hukuk111 kafam karıştı. Önce parantez içini yapıp sonra dışını yaptım. Soruyu tam hatırlayan var mi.. bu soru gitmesin.
-
Hukuktan max 9 yanlış 1 boş 37,5 net bekliyorum ama yeterli olmayacak gibi tahminizce kaça düşer
-
@Phoenix 16:2.(3+1) di soru soldan sağa işlem önceliği olduğu için 16:2.4 gibi düşünmek gerekir arkadaşlar
-
@xyzv 37.5 yeter diye düşünüyorum hatta 35in altına inebilir o zaman ne yaparlar bilemiyorum
-
@Phoenix meclis katipleri ile ilgili soru vardi
-
@Phoenix bi de avrupa konseyi pardon onu yazmissiniz 1 soru kalmis olmasi lazim
-
@karagergedan beklenen enflasyonun artması tahvil arzını artırır tahvil talebini azaltır ve faizleri artirir. Doğrusu bu şekilde kardeşim. Enflasyon artarsa borç verenin lehine olacağından dolayı arzını artırır
-
@Ahmet03 Sonraki iletilerde düzelttim dostum zaten
-
@Phoenix 11. Esnaf sınırının belirlenmesinde geçerli olan Bakanlar Kurulu'nun 2007 yılındaki kararı değil mi?
-
@Phoenix 25. Ciro sorusundaki öncülleri hatırlıyor musunuz?
-
@bsttt Pardon arkadaşlar 2018'de değişiklik olmuş cumhurbaşkanı kararı ibaresi eklenmiş
-
@bsttt kısmı ciro batıldır
hamiline ciro tahsil cirosu hükmündedir ( böyle bişeydi)
Ciro senede veya alonja yapılır ( burayı da ayrıntılı yazmıştı yazarak imzalayarak vs diye )
4. Yü hatırlayamadım -
@evladıthemis teşekkür ederim, yalnız 3 olacaktı o zaman değil mi
-
@bsttt ben de yalnız 3 yapmıştım
-
@evladıthemis teşekkürler