2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
vmy beklentisi var mı hocam
-
Burası sessizlesti
-
@Su28A, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Burası sessizlesti
Ya herkes ilanı yakın zamanda geleceğini düşünüp harıl harıl ders çalışıyo yada ümitsiz ilanın geç geleceğini düşünüyor
-
Sessizlesince mutsuzlasanlar
-
7 24 buraya bakmaktan yoruldum gelsin ilan artik ya lütfen ruyalarima bile girdi 1500 kisilik ilan geliyordu sistem degisikti vs
-
Vergi dairelerinde cidden ilanla ilgili bi laf geziyormus ama nekadar dogru bilmiyorum
-
@mahalkme nasıl bir laf hocam . Artık herşeyden umutlanmak ister olduk .
-
Durun ben de sorayim arkadasima vergi dairesinde varmi bisiler
-
@Su28A alim ilani gelecegine dair hocam.oyle bi laf geziyor dediler.
-
Vergi dairesi nerden bilecek ilanın gelip gelmeyeceğini, guylardan bazıları forumdan face den duymuş konuşmuştur veya ihtiyaç talepleri gelmiş o il merkeze talebini iletmiş. Taşra en fazla bunu bilir başkada bişeyden haberi olmaz
-
Bende duyduğum bişeyi yazayım o vakit:) çalıştığım ildeki defterdarın söylediği, Defterdarlik ile vergi dairesi başkanlıkları maliye başkanlığı adı altında birleşicekmiş yeni yıldan itibaren. Bu durum da baya bi değişiklik getirir Gib te.
Kesin mi derseniz bilemiyorum çünkü geçen sene bu zamanlarda aynı muhabbetler dönmüş hiç bişey olmamıştı -
@müfettiş_37 o zaman guylari duz memur seklinde alima gidebilirler. Ya da yds isterler cunku maliye bakanliginda yds istemeyen hic bir uzmanlik kalmadi cunku.ama o kadar kiside de yds yok
-
@sonunageldim bu çıkarımı nasıl yaptın pes doğrusu:))
-
@müfettiş_37 evet hocam onuda duyduk.bazi illerde defterdarliklarin kapatilacaginida duyduk.zaten nekadar dogru bilemiyorum dedim.
-
@müfettiş_37 su degisimlerden alimlar konusunda hayra birseyler gorunmedi.yds isteyen kurum sayisi artti.istemeyenlerde istiyor artik. Daha gecen guya yds gelir mi muhabbeti vardi. Guyda sendika baskisiyla duz memur ve digerleri gu olmayacak mi? Baskiyla guyun alimini bu degisiklik bahanesiyle degistirebilirler
-
@sonunageldim kardeşim gerek yok felaket tellallığı yapmaya guyda yds isteme gibi bi ihtimal olamaz düz memurdan hallice bir kadro zaten neyin yds sini isteyecekler. En ufak bişeyde yds yds diyip iç karartmayalım heves kırmayalım lütfen.
-
https:// www. memurlar. net/haber/875405/vergi-memuru-evinde-uyusturucu-ile-yakalandi.html
-
@sonunageldim hocam kızma ama sacmalamissin
-
Guy da yds muhabbetlerine kafa yormayin beyninizi bulundurmaktan başka halta yaramaz. Ders çalışın il göçe hazırlanan yok mu? Guyun yds isteme ihtimali sıfır
-
Bu ilan hakkında bizlere en iyi en doğru bilgiyi @amirim verirdi ama arkadaşlar bu sene kaymakamlık forumunda bazı densiz arkadaşlar yüzünden üstadı küstürdüler ve ağzını bıçak açmıyor artık haklıda...