2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sinoki hocam ortaya öyle gelmez diyorlar. Kim neye dayanarak bilmek istiyoruz
-
@sinoki bir de hali hazırda gaylar bilmezken bu arkadaş nerden biliyor
-
Trol hesaplar yormayın be
-
@izzo kardeşim gay'leri niye kattın işin icine:)))) işimiz gay'lerimi kaldı.
-
@LioN yazım hatası idare edin.
-
Birisi de facebook'ta demiş ki, ilan falan gelmicek beklemeyin. Zerre kadar fikrinizin olmadığı bir konu da olumsuz konuşarak umutla bekleyenlerin hakkına giriyorsunuz, yapmayın!
-
@Aslıhannn ilan falan yalnız, o falan oradaysa gelmemesine yönelik bir çıkarı var demektir. O da harika imiş.
-
@Aslıhannn dün ki göç idaresi showundan sonra tekrardan burası Türkiye heran herşey olabilir cümlesi geldi akıllara. İlan gelir gelmez mesele bu değil. Olumsuz konuşmanın kimseye bir faydası yok. Umutlari herdaim diri tutmak lazım.
-
@LioN, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hahahah ayy beni güldürdünüz allah da hepimizi güldürsün
-
@Aslıhannn her yazilani dikkate alip buraya yazmamak gerek hocam.gelmeyecegini bu yil en cok ben dusunmusumdur kurumicinden sonra bitti gelmez artik diyordum.ben umutlaysam herkes olmali yani ki gelecek her yonden belli bu bakan dedi calismalar var duyumlar var gelecek yani o ilan
-
@LioN, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn herhalde 2020 kpss sonrası gelmesini ümit eden ekipten ama hissediyoruz yakın bir gece ansızın gelecek
-
@Aslıhannn nerede hangi grupta yazmislar
-
@izzo hocam kpss A grubunda bir arkadas nasıl çalışabilirim yetisir mi konular diye sormuş. Fake'nin fakesi olan bir hesapta aklinca böyle cevap vermiş dikkate alınacak türden değil ama illa ki okuyup etkilenen olmuştur.
-
@sonunageldim Kesinlikle birinci ağızdan duyduk var mı ötesi hocam
-
Bence hepsi yıldırmak için . Eninde sonunda gelecek o ilan ya , hiç gelmicek değil ya demi
-
@Su28A Bence bu hafta gelecek :))
-
Resmi gazetenin yayımlanma calismalari devam ediyor yaziyor. Şuraya bir 3000 guy ilaninida ekleyelim diyip entere basacak herhalde memur dayı:)
-
1000 guy 1000 vmy geliyor diyorlar beklenti bu yonde mi
-
O değil de, "ilan falan yok" yazmak çok onursuzca bir davranış. Ne kadar ihtiyaci olan insan var. Acımızdan öldük... Ehlaksuz...