BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@iibfmağdur hocam yds puanımı sistem çekmedi hic basiniza geldi mi boyle bir sey
-
@Aykutluk aynen okul bilgisi uyuşmadı uyarısı veriyor, saçma degil mi
-
@forehand kuruma iletilmesi gerek ancak böyle öngörülmüşse de saçma ama maalesef...
-
@gpale benim 2019 aralığı çekmedi 2017 geldi. Güncellenmemiş olabilir işkurla görüşün
-
@gpale malesef bu konuda bir bilgim yok insan kaynaklarını bir arayın sorun isterseniz geçen yıl da bu sistem üzerinde sorun yaşayan arkadaşlarımız olmuştu biraz problemli bir sistem sanırım işkur ilgileniyor bu sistemle
-
sadece kpss 2018 mi gecerli?
-
Hem 2018 hem 2019 puani olanlardan basvurabilen var mi? Sınav Türü bilgisi eşleştirilemedi (KPSSP3) uyarisi veriyor her iki yilin sinav bilgilerini osym'den cektikten sonra.
-
@constanta 2019la başvurdum
-
Tesekkurler, subeye gitsem iyi olacak, 2018 puanini sistemden silemiyorum.
-
@constanta benim 2019 puanım yok.2018 ile başvurumu yaptım.herhangi bir ssorun çıkarmadı.
-
Arkadaşlar işkurda özgeçmisimi oluşturdum ama ilana nasil basvuracagimi bulamadim. Rica etsem link atar veya yönlendirir misiniz beni?
-
@Marcuspowa https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx şurada arama kısmına botaş yazın hangisine başvuracaksanız seçin, sonra ilana tıklayıp başvur diyorsunuz
-
@squirtle ben iş arama statüsünü aktife bir türlü çeviremedim hocam.bilginiz var mi bu konuda
-
@beirutde hocam özgeçmisteki her seyi doldurup meslek bilgilerine Uzman yardimcisi yazin. Sonra aktif yapabilirsiniz. Ama botas ilanini bulamadim ben de...
-
İlanı buldum da sadece bir ilana mi basvurabiliyoruz?
-
@Marcuspowa evet öyleymiş maalesef
-
2019 YDS 3 sistemde güncellendi. Ama elektrik mühendisi olarak elektrik elektronik mühendisi ilanına başvuramıyorum. Puan 84, YDS 71. Mezuniyet bilgisi uyuşmamaktadır uyarısı veriyor.
-
@Panda bana da aynısı oldu. İibf p3 80 yds 71 ama öyle hata verdi
-
@lafz, içinde söyledi: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@Panda bana da aynısı oldu. İibf p3 80 yds 71 ama öyle hata verdi
Bazıları YDS 80 istiyor.
-
Ben de kamu yönetimi bölümüne başvurdum ama uyuşmadi uyarisi aldim. Halbuki neredeyse tüm okullarda sbky varken kamu yönetimi sadece basvurabiliyor. Botaş ik'yi aradim ancak bize değil işkur'a iletin dedi. Işkur'u aradim, genel müdürlük yapabilir oraya gidip anlatmaniz lazim dedi.. Bazi şeyler bu kadar zor olmamali.