29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kemankeşş çıkma ihtimali var hocam. Soru hatalı değil doğru fakat ÖSYM takabiliyor kelime hatalarına. Bence asıl iptallik soru medenideki re'sen sorusudur. Ama bence bu konuları geçelim artık tekrar düşmeye gerek yok
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@burcumeral hmk dan da iş çıkmaz bence hocam
iş hukuku adli yargı sınavının konusu zaten
-
@burcumeral ne yaptınız, herkes dağılmış
-
Şu baraj muhabbeti insanı yoruyor
-
-
@butlakmutlan kafalar karıştı iyice, işlem mutlanla sakatlaştı
-
Troller de damlamış artık inzivaya çekilme vakti geldi.
-
@34idari medeni de hangisi hocam medeniler doğru da ama benim hiç farketmedim
-
@kemankeşş tanıma sorusu hocam
-
@birsorumolacaktı ya hocam ne Kritiği ya naptiniz böyle kesin mulakattasin bakma böyle yorumlara bu foruma 2020 den sonra birseyler olmuş hayretler için de okuyorum yorumları
-
İptal muhabbetini açmayın gözünüzü seveyim
-
ya arkadaşlar puana takılmayın 84,5 la kapatır ama şöyle bu yıl 57/23 doğruya 4 sapma gelir 80,5 ham puan sapmayla sana olur 84,5 öyle kapatır
ben şahsen sapmasız puan tahmininin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum mesela sapmasız 79- 80 puan arasında bir doğruya isabet eden aralıkta kapatacağını düşünüyorum -
@uur1910, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
ya arkadaşlar puana takılmayın 84,5 la kapatır ama şöyle bu yıl 57/23 doğruya 4 sapma gelir 80,5 ham puan sapmayla sana olur 84,5 öyle kapatır
ben şahsen sapmasız puan tahmininin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum mesela sapmasız 79- 80 puan arasında bir doğruya isabet eden aralıkta kapatacağını düşünüyorumtahminler sapmasız 84,5 olacağı yönünde ama ben katılmıyorum bence sapmasız 83,5 olabilir en fazla.ayrıca face'de hiç bir soru iptal edilmemiş yazmışlar.anlaşılan iş yine ağustos ayına kalacak
-
Sınav sonuçlarının erken gelme ihtimali var mı arkadaşlar? 23'ü Perşembe gününe denk geliyor. Ben o hafta içinde pazartesi salı Çarşamba günlerinde de açıklanma ihtimali olduğunu düşünüyorum.
Ve de mülakatlar tahminen ne zaman olur? Geçen sene 1600 bu sene 1300 alım olduğunu düşünürsek ve 900 kişi daha az mulakata katılacağı için belki 1 ay geriye çekebilir mi?
-
@burcumeral facedekiler soru iptal edilmediğini nerden biliyor?
Ayrıca 84.5 diyerek az söylemişsiniz. 90'in altını görmez diye tahmin ediyordum ben.
-
@burcumeral hocam o sınavda sorular resmi olarak yayınlanmadan internette dolanıyordu o sınav yargıya taşındı
-
Sapmasız 83.5 mu :))) geçen sene sapmasız 83.5 ile kapamayan bir sınav bu sene nasıl kapatır . Bence sadece tecrübeliler puan tahmininde bulunsun
-
@çalışma-uzmanı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@burcumeral hocam o sınavda sorular resmi olarak yayınlanmadan internette dolanıyordu o sınav yargıya taşındı
hangi sınavı diyorsunuz?
-
@burcumeral sapmasız 84,5 çok zor bir ihtimal kaymakamlıkta baya tepki oldu hocalara bu yüzden çıtayı yüksek tutuyorlar
-
@burcumeral arabulucuk sınavı