TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    göç uzman yardımcılığı alım i̇lanı
    466
    6309
    562440
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kartalyürekli Son düzenleyen:

Son dönem çıkmış soruları ve ayrıyeten daha önce hazırlanmış bi sürü çalışma sorusu var . Bunların hepsinden değişiklikleri ayırt etmek çok zor . O yüzden ağırlıklı olarak kanun çalışma taraftarıyım . Piyasada dolaşan sorular yanlış bilgiye sebep olabilir

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • M
        merasim34 Son düzenleyen:

Kasımdaki il göç mülakatına kalmış arkadaşlar tekrar başvuracak mı ki.gerçekten merak ediyorum başvururlarsa enterasan bi hal alacak durumlar.o zaman beklediğimizden yüksek mi kapatır gibi

Kürşad’ın Gür Sesiyle
        İndik Tanrı Dağından

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K
          klckyahilal Son düzenleyen:

Merkez göçe başvuramıyorum:( e postamı kabul etmiyor kayıt olmaya kalktığımda bu tc kayıtlı diyo ne yapcağımı şaşırdım

T S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • A
            adanali01 BTK @plansız Son düzenleyen:

@plansız sagolun hocam

• T
              Thomasshelby Hazine ve Maliye Bakanlığı @klckyahilal Son düzenleyen:

@klckyahilal hocam merhabalar, kayıt ol kısmında e posta yazarken otomatik doldurma yapmayın bazen öyle problem veriyor. Siz mailinizi de şifrenizi de tek tek girin.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • C
                Camokaa @Thomasshelby Son düzenleyen:

Arkafaşlar 45 kişilik eski ilana başvurduğum zaman mailiniz ulaştı diye otomatik mail gelmişti,
                Şimdi yeni ilanların ikisine de başvurdum geri dönüş olmadı, sizde geldi mi mail?

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • E
                  errayn @Camokaa Son düzenleyen:

@Camokaa bu kez dönüş yok hocam

• Y
                    y.ayrancı_ogz01 Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar belki daha önce sorulmuştur ama ,sadede geleyim,başvuruyu email olarak gönderiyoruz ama geri bildirim alamıyoruz malumunuz.Açıkcası pek içime sinmedi.Başvuru için teyit alabileceğimiz bir iletişim numarası varmıdır? Şimdiden teşekkür ederim

İ 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • Ö
                      özgeee Son düzenleyen:

Uluslar ve kamudan 20 soru mu yoksa 20şer soru mu

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • I
                        IS-LM @özgeee Son düzenleyen:

@özgeee 20 soru karışık

• miyopkeynes
                          miyopkeynes Son düzenleyen:

@özgeee @IS-LM
                          son sınavda uluslar ve kamudan (insan hakları dahil) 26 soru geldi
                          alandan 54 soru
                          20 soru da mevzuattan

• G
                            Gülbeşeker Son düzenleyen:

Arkadaşlar gönderirken gpmsinav@ybu.edu.tr adresini kopyalarak gönderdim ancak arkadaşım kopyalama şeklinde olunca adreste sıkıntı oluyor dedi ben daha önceden başvurumu yaptım gönderirken bi sıkıntı olmadı ama içime de kurt düştü şimdi başvurumu tekrardan yollamalımıyım?

H M İ 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • H
                              hunter7hunter7 @Gülbeşeker Son düzenleyen:

@Gülbeşeker Hocam ben de kopyalayıp gönderdim sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yine de baştan gönderin isterseniz. Ben 4 - 5 tane gönderdim hatta biri boş mesaj şeklinde gitti 🙂

• I
                                idyah Son düzenleyen:

Soru: “Maili 2 kere gönderdim sorun olur mu ilkinde pdf eklemeyi unuttum 2.sinde her şeyi düzgün yaptım yine de siz bir kontrol eder misiniz? Hala problem varsa düzeltelim.”

Gönderdiğiniz evraklarda beyan ettiğiniz bilgiler sisteme girdiğiniz bilgilerin bir kanıtıdır. Bilgilerinizin doğru-yanlış olması veya eksik olup olmaması sizin sorumluluğunuzdadır. Binlerce evrakın bilgilerinin incelenmesi mümkün değildir. Eğer KPSS puanınızı doğru yazdıysanız (sistem yazmadan geçmenize imkân vermemektedir) sınava girmenize engel bir durum ile karşılaşmazsınız. Gönderilen maillere teyit amaçlı cevap verilmemektedir.

Sanırım genel anlamda ''acaba hatalı işlem yaptım mı?' şeklinde içimize kurt düşüyor 🙂 Sitede böyle bi açıklamaya yer vermişler mail adresiniz ve kpss puan türünüz doğruysa hiç bi sorunla karşılamayız inşallah 🙂

Homo homini lupus !

• I
                                  idyah Son düzenleyen:

Soru: “Merhaba. Ben il goc uzman yardımcılığı için başvururken kpss sonuç belgesi eklememiştim bunu sonradan fark ettim. Düzeltip ikinci kez gönderdim. Aynı şekilde e posta olarak da tekrar gönderdim. Bir sıkıntı olur mu?”
                                  Herhangi bir değişiklik yaptıktan sonra tekrar mail atmanızın bir mahsuru yok. Mailinizdeki bilgileriniz, sisteme girdiğinizin bir kanıtıdır. Sistem kapandığında en son güncellediğiniz bilgileriniz esas alınacaktır.

Sınavla ilgili her türlü sorunuzu "gpm@ybu.edu.tr", başvuru formunuzu “gpmsinav@ybu.edu.tr” mail adresine iletiniz.

Homo homini lupus !

• T
                                    tuuba42 Son düzenleyen:

Dostlar ben basvurumu yaptım belgemi de yolladım ama ne olur ne olmaz diye kontrol amaçlı siteye tekrar girdim belgelerim tam basvurumdab bı çıktı daha aldim acaba tekrar mail atmama gerek var mı herhangi bir bilgi degistirmedikten sonra ?sorun olmaz değil mi ?

• M
                                      mathilda @Gülbeşeker Son düzenleyen:

@Gülbeşeker ben de kopyalarayak gönderdim sıkıntı olur mu ya 😕

• G
                                        gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben başvuru belgesini çıktı olarak almadım almamız gerekiyor mu ?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • M
                                          mathilda @gencbiraday Son düzenleyen:

@gencbiraday başvuru belgesini mail olarak göndereceksiniz sadece hocam . Çıktı almaya gerek yok .

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • G
                                            gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @mathilda Son düzenleyen:

@mathilda onu gönderdim hocam çok teşekkürler bi an korktum ayrıca çıktı almamıştım çünkü

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 41
                                            • 42
                                            • 43
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 315
                                            • 316
                                            • 43 / 316
                                            • İlk ileti