2020 Vergi Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
Robinson çok sıkı pazarlıkcı çıktın, hadi tam gün söyleyecem beni eve yürüyerek gönderecen
-
@modigliani-0 niye güvendiniz bu arkadaşa hocam yeni üye olmuş duyumları falan mı çıktı ben bilmiyorumda
-
Net bir duyum olsa özellikle hazineden pareto yazardı ayrıca genlerbirlikli diye bir arkadaş var oda direk getiriyor haber
-
@Marsiyal hocam duyum işi belli olmaz başlık açacak kadar özgüvenli ise dedim belki ardı vardır
-
ßuan mhuy guy dguy bilgileri dışında teftişle alakalı net durum yok.Ben dguy konusunda biraz tereddütlüyüm.Ama Sayın Berat Albayrak ilk agızdan dguy demiş
-
Robinson Kayserili çıktı arkadaşlar iyi pazarlık attı ses yok, neyse ben söyleyim merak edenler var, telefonda memur pazartesi yüksek ihtimalle en olmadı salı dedi... Ulaştırmaya
-
@modigliani-0 Meğer başlık siz bunu söyleyin diye açılmış, biz çok yanlış anlamışız olayı
-
@plansız hahhahahah maalesef hocam
-
@modigliani-0 Eskiden bir başlık vardı galiba guy il seçimi konuşulurken arkadaş yanlışlıkla açmıştı başlık baya sükse yaptı, forum ahalisinin esprileri gırla bu başlık bana orayı hatırlattı nedense
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4171/edirneli-misiniz/2
-
@plansız bak şimdi okudum hocam o zaman da görmüştüm bu muhabbeti yine gülmüştüm tekrar bir flashback oldu güzel oldu eline sağlık
-
@jrobinson2002 yaklaştı derken ne kadar yaklaştı?
-
Yaklasan sadece yonetmelik arkafaslar kpss sonrasi grubunada yazmistim yonetmelik hazirmis yakında resmi gazetede yayinlancakmis icergi personel alimi ile alakaliymis
-
@supernatural bir şey bildiği yok hocam. Buradan duyduğunu buraya yazdı sadece. Heyecanlanmayın. Guy ve dguy şuan öncelikliler. Onlar gelmeden vmy biraz zor. Onlardan sonra geleceği konuşuluyor zaten. Bu arkadaş da onu duymuş sadece.
-
Tekrar yazıyım alim hakkında bilgim yok sadece yonetmelik yayinlanacakmis
-
@fatos işte yönetmelik personeli ne kadar etkileyebilir?Vdk yeri aynı sadece başina Hazine geldi.Yeride aynı Eskişehir yolunda.Yani taşları yerinden oynatacak bir değişiklik mi olacak 2011deki gibi?@paretowilfredo kulis bilgiis yok mu?
-
Üstadım bugün bir bilgi almaya çalışsanız VMY için çok çok makbule geçer...
@paretowilfredo -
Yaklaştı eli kulaginda geliyor gelecek gelmeli derken yıl bitti
-
"Ağzınızla için şu mereti olum ya"
-
Arkadaşlar gecen sene goreve başlayan VDK Başkanı 2 yıl alım olmayacağını söyledi. Şuan VDK nın baştan aşağı yeniden yapılanması söz konusu. Gece gündüz bununla ilgileniliyor. Siz dersi bırakmayın tabi ama umut tacirlerine de prim vermeyin.
-
@emrediyebiri anladım hocam sağolun 2020 kpss gelmeden gelse bari