TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 haziran da askerliğim bitiyor.Yazın YL a başvursam askerliğim uzar mı? Herhangi bir sıkıntı olur mu?

DİĞER
    2020 haziran askerliğim bitiyor.yazın başvursam
    8
    24
    1852
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kpssagrubuu Son düzenleyen:

2020 haziran da askerliğim bitiyor.Yazın YL a başvursam askerliğim uzar mı? Herhangi bir sıkıntı olur mu?

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • miyopkeynes
        miyopkeynes Son düzenleyen:

hocam benim de aynı şekilde haziranda bitiyor ben bahar dönemi için başvurdum YL a riske atmamak adına

crowdingout 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K

ben de başvuracağım hocam bu dönem

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • hayırlısı035
            hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @kpssagrubuu Son düzenleyen:

@kpssagrubuu hocan ben askerlik şubeye sordum. Yüksek lisan yapasanız. Askerlik uzar dedi. Bide Yüksek lisans bitirdikten sonra 1,5 yıl erteleme hakkı veriyor.

• K
              Kethüda Son düzenleyen:

Mevzuyu doğru mu anladım bilmiyorum ama şöyle bir durum var: bakaya iken yüksel lisans kaydı yapamazsınız. Bunu da ekleyeyim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • crowdingout
                crowdingout Yasaklı @miyopkeynes Son düzenleyen:

@miyopkeynes hocam alessiz şekilde mi başvurdunuz acaba?

miyopkeynes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • miyopkeynes
                  miyopkeynes @crowdingout Son düzenleyen:

@crowdingout evet hocam

• crowdingout

@miyopkeynes hocam hangi üniversiteye yaptınız bende yapacam ama bir türlü üniversite bulamadım yardımcı olabilir misiniz

• miyopkeynes

@crowdingout hocam istanbul üniversitesi ve aöfe yaptım

• crowdingout

@miyopkeynes ücreti ne kadardı peki

• miyopkeynes

@crowdingout şimdilik belirli bi ücret görünmüyor sadece 4000-12000 arası yazıyor

• crowdingout

@miyopkeynes çok teşekkürler

• K

2 haziran da tecilim bitiyor bu dönem YL kazanamadım.Yazın yüksek lisans yaparak askerliği erteleyebilir miyim

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • hayırlısı035
                                hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @kpssagrubuu Son düzenleyen:

@kpssagrubuu bende merak ediyorum.1 yedek tezli yüksek lisans bekliyorum.Ama herkes başvurmuş.Tezsiz de 2500 tl bana çok pahalı geldi.Bilen varsa cevaplasa güzel olur.

• F
                                  frank Son düzenleyen:

Bende yüksek lisans kazandım ama askerlik yönünden bakaya kalmışım yerim filan belli olmuş ve yüksek lisans kaydında askerlik durum belgesi istiyorlar askerlik şubesiyle görüştüm askerlik durum belgesi vermiyorlar yokmudur bi yolu bu işin

K K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • K
                                    kpssagrubuu @frank Son düzenleyen:

@frank teciliniz ne zaman bitiyordu

• K
                                      Kethüda @frank Son düzenleyen:

@frank üniversiteye gidin ve bahar dönemi için kayıt hakkı kazandığınıza dair bir belge alın. O belgeyle şubeye gidin. Askerliğiniz yüksek lisans sebebiyle geçici ertelenir. Bu geçici erteleme sadece bir celp dönemi olur, fazlası yok. O arada yl'ye kaydınızı yaptırın. Üniversitenin verdiği bu belgeyi herkes bilmez. Size öyle bir şey yok diyebilirler. O yüzden üniversitedeki tecrübeli bir kişiyle görüşüp belgeyi ondan isteyin.

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • karagergedan
                                        karagergedan Son düzenleyen:

Benim tecilim 29.01.2020 bitiyordu.21 Ocak günü tezli yüksek lisansa kaydım gerçekleştirildi.
                                        E-devletten kontrol ettim şu an Mayıs 2023e ertelenmiş.
                                        Güz döneminde kontenjanları kontrolde kalın tecil tarihinizden önce sıkıntı yaşamazsınız.
                                        Bakaya dönemlerinde uğraştırıyorlar şube-üni git gel yapmak zorunda kalıyorsun.

Hızlı gecelerde lakabımız k a r a g e r g e d a n 🔥

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • K
                                          kpssagrubuu @karagergedan Son düzenleyen:

@karagergedan hocam 2 haziranda bitiyor benim tecilim anlattıklarınıza göre uğraştırıyorlar ama sonuç olarak ben yazın YL yapabiliyorum değil mi?

karagergedan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • karagergedan
                                            karagergedan @kpssagrubuu Son düzenleyen:

@kpssagrubuu Güz dönemi başvurularının başlaması önemli kriter olacak sizin.
                                            Benim yüksek İÜ olacak.Oradan örnek vereyim.Orası güz dönemi için geçen sene Haziran ayında başvuruları başlatmış.Ağustos sonu kesin kayıt yapmış.
                                            Üni farkları var örnek vereyim Sakarya Üni Temmuzun başında kesin kayıda almış.
                                            O yüzden üni üni başvuru zamanlarını takipte kalmanız önemli.Yoksa yukarıda kethüda arkadaşın bahsettiği gibi git gel yaptırırlar size.
                                            Askerlik şubenizden de konu hakkında ekstra bilgi almaya çalışın.

Hızlı gecelerde lakabımız k a r a g e r g e d a n 🔥

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti