Kosgeb Uzman Yard. mı Sgk Denetmen Yard.mı?
-
Kimsenin forumu vandalize etmeye ve algı yapmaya hakkı yok. Haddini bilmeyenlerin bizimle hiçbir şekilde yeri yok.
-
@Godot teşekkür ederim dostum. Niyetleri son yazdıklarından çok belli tabi sgk ya dair önceki iletilerle de olunca ayyuka çıktı. Forumu bu denli kirliliğe maruz bırakmaya çaba harcayanin da karşısında olmanız adına teşekkür ederim dostum.
-
Arkadaşlar zaten araştıran KOSGEB in iyi olduğunu anlayacaktır fazla söze gerek yok ama arkadaşın açıklamalarını yerinde bulmuştum ben bir sıkıntı göremedim
-
@modigliani-0 Sorun bilgilerin doğruluğu / yanlışlığı değil hocam. Bilgilendirme işini biz zaten forumda her zaman usulü dairesinde yapıyoruz. Meslek tanıtımı kavramını şu piyasaya hakkıyla getiren Pareto'ya bu arkadaşın yaranız var olarak nitelediği ciddi bir saygısızlık geçmişi var. Kaldırdığım iletilerde de bu saygısızlığı devam ettirdi. İncelememize konu olan davranışsa bilgi vermek elbette değil. Doğru bilginin her zaman yanındayız, bilgi verenin de destekçisiyiz.
Ancak tespitimize göre arkadaş manipülasyon yapıyor ortağı olan diğer hesapla birlikte. Bunu sgk başlığında da yaşadık. El birliği ile bir saygısızlık atağını yürüttüler. Pareto'nun o başlıktan uzaklaşma sebebi bu iki arkadaşın yaptıklarıyla başlayan süreçti. Herkesi de bunun içine sürüklediler. Biz bu zamana kadar farkında olduğumuz şeyi bugün burada bir karar eşiğinde olan arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeye kalkmalarıyla bir kere daha gördük.
Bu nedenle bir hesabı kendi talebi üzerine diğerini de kendi inisiyatifimizle kapadık. Böyle şeylerin bu forumda hiçbir zaman yeri olmadı, olmayacak. Her şeyden önce buradaki kişiler buraya gece gündüz emek harcayan insanlara saygı göstermek zorundalar hocam. Bu haddi bilmediği için arkadaşın Pareto'nun deyimiyle dost meclisimizde yeri yoktur. -
KOSGEB le SGK denetmenlik kıyas bile edilemez,görünen köy kılavuz istemez birinin göstergesi 3600 diğerinin 2200 aynı şekilde biri merkez uzman maaşı alıyor diğeri taşra uzman maaşı alıyor.Bunun neresi algı anlamadım:)
-
@bucalı Forum geçmişi birlikte hareket ederek itibar saldırıları ve manipülasyonlarla dolu olan iki hesap, üstelik kıyas yapılan mesleklerin birisinde yedek listede ise burası algı hocam yoksa KOSGEB bir çok açıdan daha fazla artıya sahip bunu @modigliani-0 arkadaşımızın da dile getirdiği üzre hepimiz görüyoruz zaten. İki hesap aylarca susuyor, ama ne hikmetse yedek listede oldukları meslekten birileri vazgeçsin diye, bir an boş bulunarak aynı geçmiş bilgilendirici yazıyı peş peşe paylaşıyor. Bu iki hesap daha önce sgk başlığını da @paretowilfredo 'ya karşı kışkırtan iki hesap. Çok basit bi denklem var, adam size bir mecra kurmuş. Beğenmiyosan git başka yerde takıl, adama neden saygısızlık yapıyosun? Kimin yarası var acaba? :)) Eleştiri diye süslediği şeylerin çoğu hakarettir, profilinden bakabilirsiniz hocam.
-
@aroma Ne demek hocam, dikkatimi çekti paylaştım sizle de yönetimle de. Gereği yapıldı zaten.
-
Merhaba dostlar.
Öncelikle Kosgeb'de de başarılı olan @aroma dostumu kutluyorum. Tabi başlık sahibi @hystereris dostumuzu da öyle. Gönlünüzce bir seçim yapmanızı diliyorum.
Gel gelelim diğer meselelere. Benim için tartışılacak bir durum yok ortada. TY bizim. Dostlarımızla birlikte bizim. O nedenle bu şekilde gidenler benim mesaim ve çalışmalarım içerisinde yer tutmuyor. Arkadaşlarımız tespitlerini yapmışlar ve gereğini yerine getirmişler. Başlığın bu konu ile daha fazla meşgul olmamasını rica ediyorum.
Hepinize iyi günler dostlar -
3600 ek göstergeyı ne büyüttünüz öyle 65 yaşından sonra planlarınız varsa dikkate alın tabi
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim dostum ..Forumun güzelliği nitelikte nicelikte değil
-
@Godot Hassasiyetinize teşekkür ederim. Tercihine yapa güvenim sonsuz olmakla birlikte elbette manipülasyonları göz önünde bulundurarak değerlendirme yapıyorum. Zaten gereği her zamanki gibi yapılmış çok teşekkürler iyi ki varsınız @mk-ank @paretowilfredo . Konuya ilişkin belki Kobi uzman veya uzman yardımcılarına ulaşmak mümkün olur ve benim gibi kafası karışık arkadaşlara ışık tutar diye açtığım bir başlık. Maaş farkının farkındayım ama maaş odaklı değilim tek kriter olarak bu açıdan yaklaşılmaz ve güncel detaylara ulaşılabilirse herkes için faydalı olur sanıyorum. Herkese iyi günler dilerim
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. İş tatmini açısından iki meslek de çok güzel.
Eğer ileride proje hazırlarım özelden de kazanırım derseniz kosgeb burada ayrılabilir. Kosgeb'i en çok bundan istiyorum ama listeye girmek nasip olmadı hiç.
İkisi de iyi meslekler zor seçim Allah hayırlısını seçtirsin :)) -
@hystereris 3600 el gösterge tabiki önemli ancak benim için ihs li olmak da büyük muamma bu sebeple dediginiz gibi kurum calisanlari umarım gereken açıklamayı yaparlar burda olurlarsa. Hatta ben hafta içi müdürlüğe gidip calisanlara danisacm sizde giderseniz en sağlıklı cevabı alirisnz heralde hocam
-
@aroma ben de gideceğim kafamdaki bütün soruları yönelteceğim
-
@onuktekin güzel niyet ve temenniler de çok daha bariz. Çok sağol dostum Rabbim size de hayırlısı ve gönlünüzce olanı nasip etsin , cani gönülden isterim .
-
3600 un nesi önemli biri bana da anlatsın
-
@aroma evet kaygımız ortak. 657 yi önemli buluyorum. Pazartesi ben de gitmeyi planlıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Teşekkür ederiz umarım siz de istediğiniz noktaya bir an önce gelirsiniz hocam @onuktekin.
-
@mk-ank Hocam arkadaş beni alıntılayarak bir şeyler söylemiş kaldırmışsınız. Muhtemelen kendisine yakışır düzeyde bir şeyler geveledi manipülatör ikilinin ekstrası @paretowilfredo nun ricası üzerine konuyu devam ettirmezdim zaten. Elinize sağlık, en güzelini yapmışsınız yollayarak. Bu şekilde cühelanın, şark kurnazlarının forumda işi olmamalı zaten.
-
Merhaba arkadaşlar yeniden. Kısa bir duyuru yapalım. Daha enteresan bir şey farkettik sistemimizde. Geçtiğimiz gün Gelir Uzman Yardımcılığı başlığında çift hesap kullandığına dair bir kaç arkadaşın bildirimde bulunduğu @voice hesabı ile bu başlıktan uzaklaştırdığımız @FranciscoNittin hesaplarının ortak kullanıma sahip olduğunu tespit ettik. Bu hesabı da forum kurallarını ihlal ettikleri için uzaklaştırdık.
-
@aroma Hocam tebrik ederim. Geldi mi çifter çifter geliyor anlaşılan. Darısı başta dostum @onuktekin ve tüm işsizlerin başına.