İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Sınavı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayanlara ise daha iyisinin nasip olmasını diliyorum. Ben sınava girmedim ama bir yakınım girdi ve 1 soruyla kaçırdı. Yüksel Bilgilinin twiter da yer alan soru çözümlerini de dikkate alarak ve dilekçemize ekleyerek İptal edilen sorulardan ikisi için itiraz dilekçesini bugün Göç İdaresine verdik. Bir şey değişir yada değişmez farketmez sadece itiraz hakkımızı kullanıyoruz. İtiraz etmekte kararsız arkadaşlar varsa cesaret vermek için yazıyorum ki en azından üniversite veya idare ilerde yapılacak sınavlarda azami dikkat göstermeleri gerektiğini farketsinler...
-
@bastikler ben de sorulara itiraz edecem de siz hangilerine itiraz ettiniz be gerekçenin neydi hocam?
-
@Mr-Strangelove Kimseye böyle bir yorum yapmadım ama şuan o kadar bencilce bir yorum okudum ki umarım söylediklerimle sinanmazsin ! Bende bu sınavı 0.5 le kayabedenlerdenim ve merkezide 1 puanla kaybettim. Merkez için hiçbirşey söylemem sınavın hakkı oydu. Ama kimse benim aklimla alay etmesin il göç sınavı 85 le kapatacak bir sınav değildi. Ve ben şuan listede olsamda bu fikrim değişmezdi. Ama sen şuan liste dışı olsaydın o zaman sorguladim. Merkeze öğrenildiğine gore beyin var kendine musluman bir beyin var. Umarım realist bakmayı öğrenirsin. Ha hakkıyla kazanan arkadaşlara sözüm yok inşallah mülakattanda geçersiniz. Bu handikapli kurumda tek temennim bu sizler için
-
@karhan Mülakata kalmışsın artık puanın çok da önemli değil artık.
-
@Müşrif, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Mr-Strangelove Kimseye böyle bir yorum yapmadım ama şuan o kadar bencilce bir yorum okudum ki umarım söylediklerimle sinanmazsin ! Bende bu sınavı 0.5 le kayabedenlerdenim ve merkezide 1 puanla kaybettim. Merkez için hiçbirşey söylemem sınavın hakkı oydu. Ama kimse benim aklimla alay etmesin il göç sınavı 85 le kapatacak bir sınav değildi. Ve ben şuan listede olsamda bu fikrim değişmezdi. Ama sen şuan liste dışı olsaydın o zaman sorguladim. Merkeze öğrenildiğine gore beyin var kendine musluman bir beyin var. Umarım realist bakmayı öğrenirsin. Ha hakkıyla kazanan arkadaşlara sözüm yok inşallah mülakattanda geçersiniz. Bu handikapli kurumda tek temennim bu sizler için
Handikaplı kurum derken?
-
@Pirinçkimirinçki açık Hocam önceki iletilerime bakın yorumum orada
-
@Lora B kitapçığı 31 kamu harcamaları sorusunun Yüksel Bilgiliye göre iki doğru cevabı olması sebebiyle sorunun iptal edilmesi yerine iki doğru cevabıda işaretleyenler için doğru kabul edilmesi yönünde itiraz ettim. Gerekçe olarakta sorunun iptal edilmesiyle sınavın amacının bilgiyi ölçmek olduğunu 5 şıkktan 2 si doğru cevapken bile yanlış cevaplayanlara avantaj sağlanmış olduğunu 2 doğru şıkkı işaretleyenlere haksızlık olduğunu işlemin sınavın amacına aykırı olduğunu belirttim. Diğer itiraz ettiğim soru ise B kitapçığı 60. Is lm sorusu. Onada Yüksel Bilgilinin cevabın b olması gerektiği görüşünü belirterek dilekçe ekine Yüksel Bilgilinin twiterdaki bu iki soru çözümlerini koydum
-
@bastikler bu ikinci kez itirazlar edildikten sonra sonuca göre tekrar itiraz ediliyor mu bir de bu vergi sorusuna itiraz eden var mı ben de ona edecem?
-
@bastikler bir de itirazlar bittikten sonra ne kadar sürede açıklanır kabul edilip edilmediği bir bilginiz var mı iyi günler?
-
@pepe35 ortalama vergi sorusuna itiraz ettiniz mi ben de itiraz edeceğim gerekçe olarak ne yazdınız itiraz ettiyseniz?
-
@Lora ortalama vergi yüküne ve cevap şıkkı değiştirilen soruya itiraz etmedim sadece yukarıda belirttiğim iki soruya itiraz ettim. 1 ay içerisinde dilekçeye cevap verileceği söylendi. Ayrıca itiraz süresi 5 gün olarak belirlenmiş onuda hatırlatırım
-
@bastikler o zaman yarın son gün değil mi ben de aynı sorulara ve ortalama vergiye itiraz etmeyi düşünüyorum yanlız anlamadığım konu şu 1 ay sonra zaten mülakat varmış nasıl olacak bu iş anlamadım hayırlısı artık
-
Birçok kişi birçok eleştirisinde haklı. Ama bazılarında öyle bir üslup var ki resmen 816 kişinin emeğine bok atılıyor. Evet aybü hatalı soru hazırladı evet süreç sıkıntılı işledi ama şunu unutmayın şartlar herkes için eşitti. Sağa sola kızmak yerine niye daha fazla çalışmadım diye kendimize kızmamız ve bundan ders çıkararak çalışmalarımızı artırmalıyız
-
@bastikler bir de zaten ıs lm sorusuna aynı sizin itiraz ettiğiniz gerekçelerle ve yüksel bilgiliden örnek gösterilerek itiraz edilmişti yanlış hatırlamıyorsam öyle sözler dolaşıyordu illa eden olmuştur b olmalı cevap diye o zaman kabul edilmemişti şimdi kabul edilir mi ki vergi sorusuna itiraz etmeyi düşündünüz mü?
-
@michaelcorleone bu sınav şaibeli diyerek 816 arkadaşı zan altında bırakıyorsun. Kazananlar kim bilir kaç ay emek verdi ter döktü. Kurumu şaibeyle suçlayacağına oturup daha iyi çalışsaydın. Sana samimi bir şekilde soruyorum Sınavı kazansaydın eğer Şaibe var diyecekmiydin "tabiki hayır." Çünkü bu yaptığın sadece bencillik. Herkes olur olmaz sorulara itiraz etti neden sırf kendi yaptığı yanlışı belki kurum iptal eder diye. Doğru olduğunu bile bile. Şimdi itiraz etmediğiniz bir soru iptal oldu diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. He bu arada şunu da belirteyim soruları kimse bize vermedi aklında bir şüphe varsa onu gider. Sorular basit soruldu ve yüksek kapatmasının sebebi bu. Altında başka şey arama ne kurumu ne de kazananları zan altında bırakma. Onca emeğe yazık edersin.
-
Bunun aynısı kaymakamlıkta da yapıldı.hatta her soruya yanlış diye itiraz edilmeye çalışıldı .hatta çok ileri gidip 70-75 bekleyenlere üstad soruların yanlış sorulduğunu bilecek kadar donanımlı 80 üstü bekleyenlere ise donanımsız sallayarak almışlardır dendi .nickimden de anlaşılacağı üzere 80 üstü ama donanımsız yaptım .puanım 80 üstünde geldi ve ben bu puanı emeğimle aldım .Annemin ak sütü gibi helal yani .aynı şekilde boş durmadım çalıştım il göçten de 90 üstü aldım .Kimsenin emeğine bu çirkin ithamları yakıştıramazsınız .Burda siz de emek verdiniz ya bizden daha az emek verdiniz ya da sınav performansınız çok iyi değil.bunlar halledilir ama önce yüreğinizi karartmamayı öğrenin lütfen .
-
@bastikler Sınav sonuç itirazıma iki cevabı olan soruyu ben de dilekçeme ekledim. Yarın vereceğim dilekçeyi.
-
@BrettonWoods mülakat sonuçlarından sonra bir daha konuşuruz burda bu konuyu. Yazılıda böyle yapan o mülakatta neler yapar. Bu mentiona yazarım. Kal sağlıcakla.
-
@onuktekinfeyk o sorunun 2 şıkı olacak diye mi itiraz ettiniz ben de edecem nasıl bir gerekçe yaptınız?
-
@onuktekinfeyk yani 2 cevap da kabul edilsin diye mi itiraz edeceksiniz?