İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@paretowilfredo herhangi bir beis güdülemez tabiki canım. Şu dönemde, şu vakitte şu ilanı yakalamışiz. Mülakat bekleyen adaylar için öngörün var mı? Daha önce böyle bir deneyim oldu mu en azından? Cidden ilginç oldu. Yaş durumunu gözeterek hassas davranmalari takdir edilesi tabiki bunu da belirteyim. :))
-
P31 puan yüründe sıralama 2180 e gelir mi acaba ?
-
@strtmn 2013 vmy art arda gelmiş yine aynı durum olmuş ilk değil ama 2019da böyle olması biraz ilginç oldu ilanlar kıt ama aynı ilan üst üste geldi
-
@maltus95 puan ?
-
@IS-LM Bence asıl ilginç olan ana alım gözüyle bakılan alımda 45 kişi, hiç beklenmeyen hatta gelecek yıl gelmese bile "zaten çok geldiler bu zamana kadar, helal-i hoş olsun" denecek bir kuruma ilk alımın mülakat tarihi belli olmadan 5 katı alım gelmesi.
-
Bir önceki alım 45 kişi 87.93 de kapatmis. Şimdi bir önceki alıma SGK yi kazanan 350 kişinin hepsi başvurmuş desek an itibari ile 350 kişi önden çekilmiş oldu. 45 kişide 900 kişi sınava girdi. 900-350=550 kişi kaldı geriye. Bu 550 kişinin hepsinin bu sinavada başvuracağını düşünürsek 4000-550=3450 kişi kalıyor geriye. Yani kafadan 87.93 puan ve üzeri olan 550 kişi bu sınava başvuranların arasında olacak. 3450 kişiyi 87.93 den geriye doğru sıralarsak en fazla kaça kadar düşer puan? Bir önceki alımdan önce SGK açıklanmış olsaydı 87.93 değilde Max kaçta kapatirdi? Kuvvetle ihtimal 85 leri görürdü. En son ki sınavdan bu yana da sanırım birtek SGK açıklandı. Başka açıklanan kurum sınavı varsa söyleyin. Bu ilan şu DHMİ vakıflar tihek TMSF BDDK kaymakamlik il göç mülakatları açıklandıktan sonra Nisan gibi gelseydi en az bir 200-220 kişi daha aradan çekilmiş olurdu. Hesaplamalar biraz Bahçeli'nin işine döndü ama fikri olan arkadaşlar buyursun analize:))
-
@sntn35 Başı ağrıyanlar listesine beni de ekleyin bu gece 1de yatağa yattım hala uyku girmedi gözüme.
-
Arkadaşlar benim sgk oldu çok şükür.İl göç için akfondan kitap almıştım.İsteyene ve gerçekten ihtiyacı olana göndebilirim
-
@kartalyürekli 80.95
-
@LioN 2014 teki 485 kisilik alımda 4000. Kişinin puanı 80 kusur. Yine bu civarda kalır gibi.80-81
-
@mrkorkmaz1 ben alabilirim hayırlı olsun
-
@mrkorkmaz1 ben isterim hayırlı olsun bu arada
-
@burcucakirrr Teşekkür ederim.Sizden önce bi arkadaş davrandı
-
@newplanet 78.98 e indirmemiz lazım onu kardesim:)
-
@TRRS mülakatların ortak yapılması gibi bişi olur mu acaba? İyi mi saçmaladım
-
@strtmn, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@TRRS mülakatların ortak yapılması gibi bişi olur mu acaba? İyi mi saçmaladım
Onun yerine "sizinle eğleniyoruz, ne düşündüğünüz ya da ne kadar emek verdiğiniz zerre umrumuzda değil şimdi gidip köşede ağlayın" şeklinde birer mektup yollamaları canımızı daha az acıtabilir.
-
@LioN, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@newplanet 78.98 e indirmemiz lazım onu kardesim:)
Kardeşim bize gelişi 88 valla, zararına satıyoruz, patron çıldırdı bu gece
-
@LioN mümkün kardeşim SGK 1-2 puan düşürebilir
-
Bu arada sıralamaya girilmediği zaman 90 TL yi geri iade ediyorlar değil mi? 90 papelden olmayalım birde. En son yillar önce iade ediyorlardı.
-
@LioN Sınava girmeye hak kazananlar 90 TL sınav ücretini ödüyor. Başvuru esnasında ücret istemiyorlar.