DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Kazanan arkadaşlar için hayırlı olsun umarım listelerde yine aynı kişiler olmaz başvuru yaptığınız ilanlar var ise iptalini veya arayıp feragat etmenizi bekliyoruz 95 ile kapatan ilanıda gördüğümüze göre umarım daha fazla yükselmez başvurayım bir şey olmaz veya kim uğraşacak iptal edecek demeyin sizin mutluluğunuza bir kişi dahi olsa ortak olabilir
Kazanları tanıyan arkaşlarda onlara bu uyarıyı yaparsa iyi olabilir sevinçten başvurulan ilanları unutabilirler -
@Willsmithh İki arkadaşta girmeyecek hocam hatta biri sınav için yoldaydı sonuç açıklandı direk tatil moduna girdi
-
@bucalı Birinin 2018 puanı yok diğerinin de baya gerilerde yedekteydi malesef feragat gelemeyecek onlardan
-
Arkadaşlar bu sınavda gerçek anlamda torpilin babası döndü benim birebir mülakatımda da komisyondaki mülakatımda da cv bilgilerime bakıp (bu arada sorulan tüm soruları bilmeme rağmen) gerçekten iyimiş demelerine rağmen listede yokum ne yazık ki listenin sonundaki arkadaşlar sınavda başarılı olmuş. Yılkardır sınavlara girmene rağmen ilk defa bu sınavda barajı geçen herkesin mülskata kaldığını gördüm. Bu bile aklıma bir sürü soru işareti getiriyor.
-
@karagergedan anladım hocam saolun
-
@zenginmemur inşallah bizde girdiğimiz sınavları kazaniriz
-
@reds listedeki ilk 2 arkadasa kimsenin diyecek birseyi yok. Sonraki 3 kisi için ise kurumun takdiri denilebilir. Ancak listede son dan 1. ve sondan 3. olanlarin kalmasi akla torpilin olduğu ihtimalini getiriyor. Ama illa torpille oldu demek de hoş olmuyor. Kimseye sen torpillisin demek hos olmamakla beraber keske ilk 7 alınmış olsa kimse de niye aliyosun diye sorgulamaz. En başarılılari aldilar deriz kurumu tebrik ederiz. Ayrica bahsettigin gibi listedeki sayi neden 37? 35 olsa amenna. Ayrica yok mu 65 ile 68 arasi alan? Cok fazla mulakat görmüş birisi olarak bizim girdiğimiz mulakat mulakat degildi maalesef.
-
Bir miktar üzüldüm ancak olmuyorsa da vardır bir hayır. Daha iyisi olacaktır. Nasıl bir değerlendirme yaptıklarını hiç bir zaman bilemeyeceğiz o yüzden yargılamıyorum . Ancak haksız bir alım olduysa ben hakkımı helal etmiyorum, ne öyle giren arkadaş görür hayrını ne de öyle takdir edenler . Tebrik ederim hakkıyla giren arkadaşlarımı, kısa zamanda bizlere de nasip olmasını diliyorum .
-
@simeranya mülakattan çıkıp konuştuğum bir arkadaş sırulan dört sorudan ikisini bilemediğini söylemesine rağmen listede bu nasıl iş anlayamadım bu kadar çok kişinin mülakata çağrılmasının sebebide bugün belli oldu. Yapacak bir şey yok ama hakkımı helal etmiyorum
-
9 ekimde ilan gelmiş 27 aralık da sınav mülakat artı mülakat sonucu belirlenmiş.ne güzel tertemiz 2.5 ayda her şey bitmiş.işte diğer kurumların yaptığı resmen işgüzarlık.
-
@paretowilfredo bazı başlıkların sabitliğini kaldırsak mı?
-
İşe başlayanlar ne kadar maaş aldı acaba bizi de bilgilendirirlerse seviniriz.saygılar iyi akşamlar
-
@merasim34 8000 civarı diye duyumum var
-
@gençler23 normal müf yar 6200 civarı alıyorlar.alım gücünün düştüğü bu ortamda çok iyi maaş.
-
@gençler23 müfettiş yardimciligi için baya iyi maaş
-
Bu kurumun maaşları müfettiş yar için ne kadar acaba