KPSS B 90 Üstü
-
KPSS B çalışanlar, çalışıp 90 üstü alanlar, hangi kaynaklar iyidir? Nasıl çalışıyorsunuz ya da çalıştınız?
-
90 üstü kaç yapılırsa atanılır bir sbky mezunu olarak ilk tercih te yerleşmek için kaç puan gerekir ilk atama ne zaman olur bunları merak ediyorum ben
-
Bu sene çift sene ilanlar da yok lakin KPSS B pek konuşulmuyor.
-
@Hukuksever ayni seyi ben de cok merak ediyorum hatta diger basliklarda yazdim ama kimsenin ilgisini cekmedi.
-
@onuktekin coğrafyadan engin dinledim geçen yıl 17-1 yaptım tarih bekir çelik bakacam dershane hocamdı mat soru çözerim tr de Allah kerim
-
@Hukuksever hocam istediğiniz yer neresi oda var dhmi 95-96 gerek misal
-
@onuktekin çok önemli o kadar önemli ki bu başlık.A grubu artık bitti.B den ne gerekiyorsa yapılmalı artık.Keşke yds de olsa ama yetişmez.
-
Bu kpss b çift yıl olayını ben anlamadım. Tek yıllarda da p3 puanı hesaplanmiyor mu
-
@errayn yds istiyor mu dmhi merkezi atamada alım yapıyor mu
-
@gpale hesaplanıyor ama çift senelerin puanıyla merkezi atama yapılıyor.
-
@errayn matematikten kaynak lazım. Alayım yardırayım diyorum. Lakin hangi kaynakları kullanmak lazım bilmiyorum. En zor soruların olduğu kaynak hangisi mesela?
-
@zenginmemur yds için yavaş yavaş ilerlenirse bir şey olabilir lakin bahara yetişmez.
-
@onuktekin hocam ALES soru tarzı çözün mutlaka herkes öyle tavsiye veriyor bende ileteyim dedim
-
@Su28A Teşekkürler hocam.
Hangi yayınlar daha çok kullanılıyor acaba? -
@onuktekin hocam merhaba ben de şuan çalışmaya çalışıyorum 90 puana yakın yapmak için. matematik benim hocam yayınları fasikülleri var problemler ayrı sayısal mantık ayrı güzel bence. ve en önemli konu problemler bana göre orada hız kazanmak için karekök yayınları problemler kitabını almıştım çözümlü soru bankası. pegem yayınları da iyidir.
-
@onuktekin dostum kaynak önemli tabi ama ben misal geçen sene çok bakmadım matematike 25 yapıyordum sınavda 14 ancak yapabildim
-
@Hukuksever bildiğim kadarıyla istemiyor merkeziden istenmiyor diye biliyorum
-
@errayn hocam 90 ustu alsak ui den atanma sanmizi nedir ilk atamada?
-
@suigeneris1876 tam net bilgim yok hocam bakmam lazım
-
@errayn ilk atama peki aralikta oluyor mu?Esas mesele bu