Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
Zaten bizi bulur nereye elimizi atsak kuruyor . İlanlarında kesileceği döneme denk geldik ya
-
Gercekten ne rezil bir döneme denk geldik böyle Allah sabır versin yapacak hiçbir şey yok
-
@gençler23 bu gidişat böyle artık devam eder mi hocam yoksa düze çıkacağımız bir dönem illa ki gelecek mıdır ?
-
@Su28A çalış çalış bir şeye yaramiyir gerçekten elden gelen bir şey yok insallah yaza doğru kamu bankalarının ilana çıkacağına inanıyorum vakıfin ve halkın karları çok arttı faizler düştü alım olmaması için hiçbir sebep yok
-
Geçen sene bu zamanlar ilan geldi inş gelir yas sarti var çünkü
-
@İrving-Fisher yaş şartı kaç hocam
-
@Su28A 28 diye biliyorum
-
@İrving-Fisher ama sanki ilan gelmicek mi çok sessiz alımlar artik
-
@Su28A dua edelim gelsin
-
@İrving-Fisher halkbank gişe maaşı ne kadar hocam
-
@Su28A pek bilmiyorum
-
Garanti bankası müfettiş yardımcılığı sınavı yapıcakmış daha önce katılan var mı arkadaşlar ingilizcesi ne derece zor yapılır mı??
-
@themutsuz ilan yayınlanmış mı?
-
-
yapı kredi de müfettiş yardımcısı alıyor https://tr.linkedin.com/jobs/view/müfettiş-yardımcısı-2020-at-yapı-kredi-1729289268?trk=guest_job_details_job-result-card_result-card_full-click
-
Ziraat katılım vakıf katılım emlak katılım tecrübeli personel alıyor mu alıyorsa nasıl alıyorlar
-
Vakıfbankta maksimum 1 yıl deneyimli demiş mesela 2 yıldır bir işte çalışıyorsak kesinlikle giremez miyiz yoksa esneklik gösterebilirler mi? Aynı durum Garanti içinde sorucam 2017 den sonra mezun olmuş demiş yaşın tutuyor ama 2015 mezunuysak onlarda esneklik göstermiz mi?
-
@modifix Vakıfbank ilanı göremedim hocam ne ilanı açmış ? Garanti 2017 mezunu en son demiş ama siz yine başvurun bekli olur
-
@themutsuz tabi iyi okumak lazım eğer bilgiler istenildiği gibi olmazsa ve fark edilirse alınmış olsanız bile iptal edilir gibi bişey yazıyo bazılarında
-
@modifix Vakıfbank ilanı nerede hocam