@malik bende 80 garanti saydim hatirlayamadigim bir kac soru... Aman neyse ne kaybettik baskan. Kazananlara hayirli olsun demektwn baska bir sey gelmez elden, bu saatten sonra
İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Blueberry 82 doğru 84,54 ile kaybettim ben de. Çok üzgünüm
-
83 dogrum vardi 82 kusur puan gelmis bunlar da listeyle oynamamissa ben de birsey bilmiyorum Allah belanizi versin yillardir birileri surekli emegimizi acimadan harciyor
-
@malik bende 84 doğru hesaplamıştım 82 geldi emek hırsızlığı yapılıyorsa Allah belalarını versin hocam
-
@malik bende 80 garanti saydim hatirlayamadigim bir kac soru... Aman neyse ne kaybettik baskan. Kazananlara hayirli olsun demektwn baska bir sey gelmez elden, bu saatten sonra
-
bnmde hesapladığım gibi gelmedi, iptallere ve değişmeye göre 82 doğrum olması gerekirken 79 diyor, yazıklar olsun ne diyeyim
-
Ben de çok üzüldüm 82 puan. Çalışmıştım ama çalıştığıma çok pişman oldum işime yaramayacak bilgilerle beynimi doldurdum. Kazanamayan arkadaşlar inşallah daha iyi yerleri kazanır.
-
@abdulbakitr b grubumuydun
-
@angaralıı evet
-
@tobinq benim de 6 net eksik geldi hocam 1 soru yanlış hatırlarsın 2soru 6soru nedir bariz hata var
-
@semaayvaz arkadaşlar sınav sonucuna nasıl itiraz ediliyor yardımcı olabilir misiniz
-
@abdulbakitr bende b grubuyum benımde 3 dogrum eksik galıba yanlıs sorularda hata yapmıslar
-
Dostlar bende içerdeyim ben 89 dogru hesaplamistim 88 dogru gelmiş. Mulakata kalan arkadaşlara başarılar şimdiden . Kazanamayan arkadaşlarinda her şey gönlüne göre olsun. Her seye ragmen sadece 4 de 1 imiz atanacagiz . Umarim hakkaniyetli mulakat sureci olur.
-
@angaralıı mail attım ben hocam yanlışlık olabilir mi diye
-
@nimesay ben de edecem hocam bilgi verirseniz
-
Bir önceki sınav 70 71 le kapatırken sınavın 85 86 ile kapatması şaka değil ya birşey demiyorum artık
-
@sukaldırmadan b grubusun demı sende maili bulamadım ben banada at bende atcam
-
@angaralıı kardeşim giden gitti, yapacak bişey yok, itiraz etsek sanki optiğimizi çıkarıp önümüze koyacaklar mı? hayır. bu sınav da böyle gitti..
-
Sevinemedim bile ya. Bu nasıl bi rezil sınav yönetimidir.
-
@abdulbakitr kardeşim öylede sınırda olan insanlar belkide bu yüzden giremedi farkına varmalı insanlar bunun
-
14 yanlış 86 doğrum vardı 85.57 almışım mülakatı kazandım ama bu nasıl bi sınav sonucu anlamadım