85+ için günlük ders programı
-
@scofieldmustafa maliye ve muhasebe için hangi kaynakları kullandınız geçen sene maliyeyi baya zorlamışlardı
-
@hakimehanımm maliye için mali disiplin kullandım hocam. Normalde bi kitabi 3 kere donmeye özen gösterirdim fakat maliyeyi biraz hafife aldım araya kaynadı kitabi 1 kere bitirebildim
-
@hakimehanımm muhasebe icin de ferhat yildizin numerus ve çıkmış sorularını çözdüm
-
@scofieldmustafa muhasebe Numerus ve çıkmışlari kaç kez cozdunuz hocam
-
@scofieldmustafa çok teşekkür ediyorum hocam
-
@Su28A numerus 2 çıkmış 3
-
@scofieldmustafa hocam gy gk çok agırlık vermemişsiniz ama iyi puan almışsınız bana önerilen ise gy gk çok çalışın yoksa olmaz diye ne yapacağımı şaşırdım inanın sizin de tavsiyenize ihtiyacım var
-
@çiçek hocam gk gy de çalışsam daha yüksek puan gelirdi. Hepimiz yapıyoruz bu hatayi yine 75 80 net yapacak kadar çalışmıştım ama beklediğimden düşük geldi cok kasamadim. Bu netlere bakipta gk gy calismamazlik yapmayin gerçekten önemli faktör.
-
@scofieldmustafa anladım hocam teşekkürler
-
@scofieldmustafa hocam mali disiplin dediğiniz soru bankasında ne kadarlık soru var yani almaya kalksam ne kadar zamanımı alır . Elimde 4T özgün var da şuan
-
@Su28A hocam yanlış hatirlamiyorsam 1600 kusur soru var. 2020 basımında soru sayisi artmis veya azalmış olabilir. Bütün sorular çözümlü. Günde 400 soru cozersen 4 günde de biter rahat rahat çalışayım çözümlerini okuyup not alayim dersen 1 ayda da biter sana kalmis gerisi
-
@scofieldmustafa iktisat için neler yaptınız
-
@scofieldmustafa cevaplarınız için sağolun hocam. Aslında merak ettiğim bu kitabın kpss sorularına yönelik olup olmadığı ? 2019 sınavında maliye de zorlandım ve patladım çünkü
-
@Su28A 2019 Maliyede maliyeciler bile battı zaten hocam
-
@tozkok hocam iktisat için cok fazla soru çözdüm fakat maalesef yeterli olmadi. Konu eksiğim varmış farkedemedim. Sene başında iktisat icin konu bitirip sene boyunca soru çözdüm ama tekrar yapmadığım icin çoğu bilgi ucmus. Basit hattatlarda yaptım sınavda. En düşük net en iyi olduğum alanda geldi o yüzden. Kesinlikle iktisat tekrar edilmedi. Çünkü sorularda bütün konular ele alınmıyor.
-
@Su28A rica ederim hocam. Kitap bence yeterliydi. Maliye icin müfredat dışına çıkıldı geçen sene hocaların yapacağı bir şey yoktu. Fakat sınavda çıkan çoğu soruyu kitapta cozmustum. Hoca yeni değişiklere ve cikabilecek sorulara yer vermişti. Ki zaten çıkmış sorularda var içinde her ne kadar yıl olarak belirtmese de
-
@roses işte onlardan biride ben oldum hocam
-
@scofieldmustafa teşekkür ederim hocam sağolun
-
@scofieldmustafa bendede durum aynı konu çalıştığım kaynaklar mi yetersiz geliyor bilemedim siz konuya nerden bakıyorsunuz
-
@tozkok konu icin kaynak kullanmadım hocam sıkıntı orda galiba. Dershanenin verdiği fasiküller vardı ordanda da ne kadar tekrar edilir. Bu sene son beşli için katalaksi aldim bakalim beli faydali olur ama iktisat ve makro icin konu almadim hala