2016 Aralık GUY Sınavı
-
Akif çağatay kılıö haber türk'deymiş.. bi tweet mi yapsak?
-
Benim son 10 günüm arkadaşlar 10 gün sonra ayrı eve çıkarım yds ve kpss devam 4 arkadaş kampa giricez 10 gün içinde geldi geldi sonra gelmesin
-
Dayı bundan sonra bize bulaşmaz umarım :
-
@aylin-yılmaz diğer dayıya gel
-
@aylin-yılmaz dayı da ne kafada ya emekli ol git hayatına bak ne işin var senin uzmanlıkta
-
@d..dguy işi garip tarafı kurum içi uzmanlık sınavı açsalar bile sınavda 35 yaş şartı var.Bunu söylememişler dayıya
-
@guyan-gelmiş valla mı haha
-
@guyan-gelmiş aaa var mı yaş sınırı kurum içinde hiç bilmiyodum
-
@d..dguy ben de bilmiyordum benim müdürüm maliyede şef bugün o muhabbet dönünce kendisi ile konustum.Geçen sınava yaş şartından dolayı giremedim dedi şaşırdım ben de sizin gibi ama öyleymiş:)
-
@guyan-gelmiş hocam sizin dairenin talebi ne kadar guy için bir bilginiz var mı?
-
@sametuzeyir hocam ben maliyede çalışmıyorum özel bütçeye geçen bir kurumdayım burada maliyeden geçici görevle gelen personeller var.Ama 5 ayrı ilde guy olan arkadaşlarım var hepsinin söylediği olan personel kadar daha personel lazım olduğu.
-
@guyan-gelmiş teşekkür ediyorum Allah razı olsun
-
@Rorschach159 ne iyi etmişsiniz Bende geliyim mi
-
Arkdadlar şimdi ilan gelse saat00.00 da mi geliyor gün içinde gelemez mi ilan
-
@yetkili-AĞAbey gelebilir bazen resmi gazete yayınlanıyor ordan öğreniyoruz.Bazen gün içinde yayınlıyorlar akşam da resmi gazetede çıkıyor. O yüzden ben telefonuma gelen her iletiye guy sınavı ilanı mı geldi diye bakmaktan usandım...
-
@guyan-gelmiş yazdım amcaya
-
@aylin-yılmaz http://www.gib.gov.tr/fileadmin/duyurular/18022012_GelUzm_Duyuru.pdf
2012 yılında sınav duyurusunu buldum ama onda şart şartı yazmıyor ancak kpss p-49 dan en az 50 demiş.Şefim mi yanlış biliyor acaba -
@guyan-gelmiş olsun amcanın kafası karışsın
-
@guyan-gelmiş yaş sınırı yok kardeşim 50 yaşında girip kazanan insanlar var
-
@guyan-gelmiş bunlar kpssye girmemişler bence