2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Nantes Bunu ancak bir kaç yıl sınava girip yüksek puanlar alıp o puanlarin hiçbir işe yaramadığında anlarsın. Dert sinava girmek puan almak değil yine girer yine alır ama sonuç ??
-
@Nantes bizim takıldığımız nokta daha sınava bile girmeden bu sınav için bir hak talep etmeniz bizler 2 senedir bir açıklama bile duymadan ümitsizce bu ilanları bekledik şimdi keyfini bile süremiyoruz 2020 liler önce sınava girsinler biraz ilan beklesinler biraz etkinlik yapsınlar öle ilan beklesinler
-
Değerli forumdaşlar, sesimizi daha iyi duyarabilmek maksadıyla etkinliklere ilaveten yetkin kişiler vasitasıyla da sorunlarımızı dile getirebilmeyiz. Aksi halde mağduryetimiz tam olarak giderilemeyecektir. Bizim alanımızda çığır açmış uzmanlar ve hocalara daha fazla ulaşmalıyız. Örneğin sayın Mahfi Eğilmez ve diğer hocalarımıza dertlerimizi anlatabilmeli ve sesimizi duyurmalarını isteyebiliriz. Mahfi hocamıza mail olarak ulaşabilecek arkadaşlar yazarlarsa çok iyi olur bence. Buna ilaveten hocanın bloğunda yazılarının altına yorum yazarak ulaşmayı hedefleyebiliriz. Hocamız zaten hazine müsteşarlığı yapmış, bu alanada ses getirmiş ve halen getiren biri. İibf'liler için de bloğunda bir makale yazmasını, köşe yazılarında ve katıldığı programlarda dile getirmesini isteyebiliriz. Böylece öğretmenler gibi hem birlik olup Twitter etkinliklerine katılımı arttırmayı hem de hocamız vasıtasıyla alanı ne olursa olsun ne iş yapıyor olursa olsun geniş kitlelere/kişilere farkındalık oluşturmayı başarabiliriz.
-
@meç biz bekledik herkes beklesin diyosunuz yani Kpss den sonra ilan görenleri hazmedemiyosunuz size göre herkes beklesin herkes mağdur olsun iğrenç bi bakış açısı çok yazık
-
Merhaba dostlar.
Sözünü ettiğim çalışmayı, yani her alımı değerlendirdiğim, kendi bilgim ve deneyimimce yorumladığım yazımı yarın yayınlamış olacağım inşallah. Üç alım kalemini de, artı eksi noktalarını da değerlendireceğim.
Bunun dışında bu başlıkta tartışmalar sürsün istiyorum. İlla tartışılacaksa o bu başlıkta olsun. Sınava dair her şeyi;başlığında paylaşacağım. Orada sadece sınav, sınava hazırlık vs. konuları konuşulsun istiyorum. Bu başlıkta da hakaret, saygısızlık, had aşan şeyler olmadıkça tartışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Ama lütfen diğer başlığa bunları taşımayın. İkazımı o başlıkta tekrar etmeyeceğim.
Herkese iyi forumlar, iyi çalışmalar diliyorum. -
Merhaba arkadaşlar, ben cimere 2018 puanlarına ilşkin bir şikayette bulundum. Sizler de bulunun maalesef burda büyük bir haksızlık var. Hakkımızı arayalım her platform da. Lütfen buna ilşkin kabullenmeyi aklımızdan geçirmeyelim. Hakkımız neyse onu istiyoruz.
Herkese iyi çalışmalar. -
Arkadaşlar rahat olun 2018'de böyle bir durum oldu 2017 puanı olanlar başvuru yapabildi, o yüzden siz rahat olun bu ilan a 2018 ve 2019 puanına sahip olanlar başvuru yapacaklar , bu yıl kpss 10 Eylül tarihinde açıklanacak ve ilanın başvuru süresini de ona göre ayarlanır , ** bazı umut kırıcı ( şahıslar ) ve ilan gelince buraya gelen şahıslara itibar etmeyin , siz ilan ile ilgili daha farklı şeyleri düşünün , sınavları aynı gün olmaması için çaba gösterelim ve diğer konulara kafa yormamiz lazım ve ** Twitter da daha çok etkinlik yapmalıyız.. Allah yardımcımız olsun
-
Geçtiğimiz aylarda neredeyse her gün yeni bir etkinlik düzenlerken 2020'de ilk kez kpss'ye girecek olan arkadaşlarımdan (twitterları oldukları için) tabiri caizse etkinliklere katılmaları için yalvarıyordum ,yakarıyordum en ufak dönüş alamıyordum. Arkadaşlar maalesef silkelenip eğri oturup doğru konuşmamız lazım. Hiçbirimiz atanma konusunda aynı gemide değil , herkes kendi gemisinde. Biz 2018 ve 2019 puanlılar olarak yaklaşık 2 yıla dayanan bekleme , onlarca yüzlerce etkinlikle bu ilanları biz getittirdik. Bedeli biz ödedik. Belki az belki çok kim bilir ne kadar stres altına girdik. Bu ilanı da paşa paşa biz hak ediyoruz. Nerdeyse iki yıldır,üç yıldır ilan bekleyen arkadaşlar varken 2020'de bir aylık bekleme süreçinin sonunda bu sınavlara arkadaşların dahil edilmesi hiç olacak şey mi? En olmayacak senaryoyu düşündünüz mü? Siz iki yıldır beklerken 2020'de ilk kez sınava girenler o kadroları doldurursa? Yine atanamazsak. Sonuçta her aşamasında 3/4 ü elenicek bir sınavdan bahsediyoruz. Bu ihtimaller o kadar yakın ki. Ayrıca 2020 kpss'ye ilk girip 90 üstünde alıcak yüzlerce arkadaşımız var. Onların da eğer dahil edilirlerse başvurucakları ilk ilan bu olucak ve tabiki başvurucaklarda. Uzakta değil guy'un 90 puanları görmesi.
Lütfen arkadaşlar sınav tarihi , aynı günde 3 sınav felan. Bunları bir kenara bırakalım , asıl odaklanmamız gerekenin 2018'de puan alıcak arkadaşların dahil edilmesini sağlamak olması gerektiğini idrak edelim.2020 puanlı arkadaşlarıda en içteninden bir söz verelim. Etkinlik konusunda onların sağlamadığı desteği yine biz sağlayalım.
-
@mozart1 Bir de 2000 kisilik ilanın sadece guy olması konusunda bastırmamız gerek diye düşünüyorum.
-
7 ay sonraki ilana sevinecek halimiz yok bu sınavın haziran ya da temmuz gibi yapılması gerek ki ekim de kasım da kazananlar iş başı yapsın çok magduriyet yaatacak
-
@mozart1 hocam sınavın haziran ya da temmuz da yapılması için uğraşırsak sorunlar çözülecek
-
Bence bu kadar ötelenmesinin sebebi virüs kaynaklı. Belki kpss bile ertelenir. Tabi ki daha erken olması konusunda bastıralım o ayrı
-
@jamiryoo çok mantıklı kpss temmuzda yapilacaksa bu sınavlarda 1 temmuz yada agustos oryasi yapilsin.Uzatmanin anlami nedir?
-
@zenginmemur hocam biz etkinlikleri sınav kpss den önce gelsin diye yapıyorduk şimdi herkes saldı ilan geldi diye bu ilanın sevinilicek bir tarafı yok 1 2 ay için de virüs olayları vs geçtikten sonra kpss den önce ya da hemen sonra sınavın yapılması gerek işe başlama gvs vs ile 1 yılı buluyor bide herkes kazanamayacak sınavı onlar napaccak
-
İyi tamam herşey 2018 hakkı ama vmy 2017 lerin hakkı ondan hiç bahsedilmiyor 500 sayısida onlara verilsin o zaman. Yani bu haksızlığın sonu yoktur 2018 yada 2020 bir karar verilecek amaç burda sayının yeniden revize edilmesi için ugrasilmalidir
-
@jamiryoo aynı yerdeyiz.Eğer virüsten dolayı kpss ertelenmeyecekse bu sınavlarda yapılmalı.Hic zor değil.Sadece bizim neler çektiğimizi bilmeden hazırlanmıs bir ilan.Düzeltilmesi için bastırmaliyiz.Millet nasil seviniyor Ekimde sözlüsüde aralikta olacak bir sinava anlamıyorum.
-
-
@zenginmemur bitmişsin haberin yok sayısnın artması için bütçe lazım bütçe yok şunu anlamak lazım iibf bütçe verilmiyor ben tek bir etkinlikte tek bir konu olsun demiyorum etkinlikte bütün sorunları yazalım öneöli olan ilanların sık sık ve erken gelmesi a grubunda 8 mülakata girersin 1 tanesini kazanırsın yoksa 4 sene beklersin
-
@zenginmemur 2018 liler madem haksizliktan bahsediyorsa vmy ninde 2017 lilerin hakkı olduğu kabul edecek. Sayının yeniden revize edilmesi ve sınav tarihininde öne alınması icin ugrasilmali yoksa bu sınav tarihnde sınav yaparlarsa 2020 liler dahil olacağı da kesindir
-
#HMBİlanıDüzeltilsin
15:00 itibariyle twitterdayız dostlar.