2020 İş Bankası Memur Alım İlanı
-
Not: Banka sınavları başlığında paylaşmıştım fakat herkesin haberi olmuyor o yüzden yeni başlık açıyorum. İlanda ikametgah şartı yok. Başvurular hâlâ devam ediyor.
İş Bankası Memur Alım İlanı
ALIM YAPILACAK İLLER:
Şanlıurfa (Viranşehir, Akçakale, Siverek), Şırnak (Cizre), Hakkari, Siirt, Muş, Ağrı (Patnos ve Doğubeyazıt), ŞırnakEĞİTİM DURUMU:
Lisans (Kılavuzdaki belirtilen bölümlerden mezun olmak gerekiyor.)YAŞ:
10 Mart 1990 ve sonrasında doğanlar başvurabilir.ASKERLİK DURUMU:
Erkek adaylar için en geç 2020 Mart ayı içerisinde askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Mayıs 2021 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak. (Bedelli askerlik yapacak olan adayların ilgili ekranda muaf seçeneğini seçerek açıklama kısmını Bedelli – ( Başlangıç Tarihi – Bitiş Tarihi ) şeklinde doldurması gerekmektedir.)SINAV SÜRECİ:
1-Yazılı sınav online yapılacaktır.NOT: Bankanın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı, Şoför, Özel Güvenlik Görevlisi ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız olanlar başvuramıyor.
BAŞVURU İÇİN LİNK:
https://www.isbank.com.tr/bankamizi-taniyin/iste-kariyer -
Teşekkürler hocam paylaştığınız için. benim kriterlerim uyuştuğu halde "Özgeçmiş bilgileriniz ilanın kriterleri ile uyuşmadığı için başvurunuz kabul edilmemektedir." böyle bir uyarı alıyorum sebebini biliyor musun acaba?
-
@littlefinger 2. ikametgah olarak başvurmak istediğiniz ili ekleyin hocam.
-
Maaş ve kariyer imkanlarını bilen var mı acaba?
-
@Blueberry başvurmak istediğimiz ili kendimiz mi belirliyoruz yani herhangi ?
-
@Su28A Evet hocam, öyle biliyorum ben.
-
@BlackList Maaş 4500 civarı diye duydum.
-
@Blueberry iyiymiş hocam . Sen 2. Olarak hangi ili yazdin ? Batıdan yazabiliyor muyuz acaba
-
@Blueberry hocam ilanda "....şube ve genel müdürlük birimlerimizde görevlendirilecek..." şeklinde bir ibare var. Bu aynı zamanda İstanbuldaki genel müdürlük birimlerine de mi alım yapılabilir anlamında, bir bilginiz var mı acaba?
-
İlanın sadece birine mi başvuru yapabiliyoruz.
-
@BlackList Ağrı/Muş/Diyarbakır...
-
@Ertuğrul-Bey evet, ikinci başvuru yapılırsa ilki geçersiz oluyor
-
Özgeçmiş uyuşmadi diyor. Referans istiyor referans yok ki . Napicam
-
@Su28A hocam referans demek torpil demek degil seni tanıyan akraban olmayan 2 kişi yok mu verdiğin bilgileri teyit edecekelr
-
@jamiryoo hmm illa düzgün bir meslek vs gerekmiyor yani .
-
@Su28A hayır sizi yakından tanıyan özgeçmişe yazdıklarınızın doğruluğunu teyit edecek herhangibi kimse iş bankası çalışanı olursa daha güzel olur tabi
-
Maaş ve özlük hakları ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı?
-
@Blueberry 3000 ortalama+yemek
-
@jamiryoo Ben bi arkadaşa sordum en az 4000-4500 TL dedi. Ek ödemeler vs. olabilir mi?
-
@Blueberry net ortalama 4500 uçuk bi rakam bence hocam inş dediği doğrudur ama bildiğim asgari ücret 3 ay da bir 1 maaş ikramiye ve genel kurul toplantısı sonucu 5 maaş kadar kar payı veriyorlar ortalama 3000-3500 arası oluyor artı yemek ve özwl saglık sigortası