İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Marsiyal Şu sayıyı gördükten sonra 50 diyorum dostum malesef. Son alım 50 olmuştu. Yine olursa 50 olur bence bu kadar kırpmadan sonra.
-
@paretowilfredo ustad tam ümidi kesmistim sonra tabloya şimdi bakıyorum gençlik ve spor için de heveslendim sağolun sizin tablonun heyecanı ile yılı geçirdik
-
@Willsmithh 2019 hocam. 92.7 sıralama 86 bakalım gelecek mi hayirlisi
-
@paretowilfredo hangi puan türüne denk gelir peki hocam eski sistemde istatistik falan varmış p31 de?
-
@paretowilfredo Üstad Gençlik ve Spor Bakanlığı 2020 Kpss sonrasına kalır mı?
-
@Willsmithh Ben de heyecanla takip ediyorum dostum gerek aldığım haberlerin alınış safhasında gerekse ilanların takibinde. Şükür bu yıl da büyük oranda yanılmadık/yanıltmadık İnşallah tablo tamamlanır en iyi şekilde
-
@nairu hayırlısı hocam 2018 den bir kaç kişi yazsa anlariz benimde.91.98 sıralama 116
-
@Statik Dostum Kurumların planlamasına bağlı tamamen. İçişleri corona falan dinlemedi yağdırdı O nedenle bir ihtimal daha var diyorum.
-
@Marsiyal Direk bir karşılığı yok dostum ama İçişleri'nin eğilimi gördüğümüz üzere P9-P31-P32 bandında. Üçünden birisi olacaktır yine. Uzmanlık kadrosu olduğu için P32-32 sanki daha yakın gibi.
-
@Willsmithh hocam sizin bütün kpss puan türleriniz mi 90 ustu?
-
@İrving-Fisher hadi yanıtla @Willsmithh
-
@İrving-Fisher yok hocam p48 ağırlıklı çalıştım kamu mezunu oldugum.halde çoğu puan türde bunlar olduğu için sirayet etti genelde işletme ve çeko dışında 90 üstu
-
@paretowilfredo hocam şimdi ilginç olan şu diyecek arkadaş tüm başlıklarda varsın puanların 90 üstü gözün doysun ama beklemedeyiz daha hiçbir sonuç yok
-
@Willsmithh İnşallah bu yıl bitmeden seni mezun edeceğiz dostum Bahtın açık olsun
-
@paretowilfredo üstad il planlama taşra mı ve yarın gelir mi sizce
-
@paretowilfredo ustadim inşallah bizede bir kısmet çıkar şu hevesimizi azmimizi vatana millete hizmet etmek için kullanırız .Tabiki forumdan mezuniyet olmaz burasi bizim
-
@paretowilfredo üstad bizi de mezun eder misin özel sektör çok yordu bizi
-
@modigliani-0 Taşra dostum. Kadro talep ettiğini söylediğimiz alımları peş peşe ilan etti dostum. İl Planlama da duyumuma dahildi. O nedenle yarın için beklentiye girdim ben de.
-
@Yakup-cemil Beni kim mezun edecek dostum Bir gün bırakıyorum desem bile Onursal Admin olarak sonsuza kadar buradayım :)) İşin şakası ben sizlerle olmaktan büyük keyif alıyorum. İnsana dokunmanın verdiği hazzın yerini hiçbir şey tutmuyor gerçekten. Hepinizin mutlu günlerini görmek dileği ile dostum ve dostlar.
-
@paretowilfredo 3 yıldan beri hala yasaklanmadan burada talebeyiz Sizin gibi üstadların burada olması gerçekten bizlere güç veriyor. Onurlu yöneticimiz Pareto her türlü saygıyı hakediyor. "Sen onurlu bir adamsın Abutalip Kuttubayev"