KPSS ertelenir mi?
-
Arkadaşlar merhaba
-
Bilgisi olan var mı?
-
simdilik öyle bi karar almazlar sanirim. 1, 2 ay icindeki duruma göre karar verirler
-
@beirutde yks ile aynı gün olması sorun teşkil etmez mi sizce de
-
Ertelenirse 8 ağustosta ancak yapılır. 1 ağustos bayrammış
-
Yks 25-26 Temmuz Kpss Alan 25-26 Temmuz. Büyük ihtimal ertelenir.
-
küçük sınavlar çakışsaydı ertelemezlerdi ama ikisine de milyonlarca kişi giriyor .Okul bulamazlar .Ben iki sınavında sonbahara doğru yapılacağını düşünüyorum .Bu virüs çin de bile yüzde yüz karantinada 3 ayda bitti .Bizde uzunn bi süre devam edecege benziyor
-
Kpss alana giren sayısı geçen sene 30 bin küsürdü dolayısı ile ertelenmeyebilir kanısındayım.
-
@LioN doğru söylüyorsunuz gkgy ile çakışsaydı durum çok farklıydı
-
Hem YKS ye hem Kpss ye giriyorsam ne olacak ?
-
ÖSYM bugün gün içinde kpss ile alakalı açıklama yapar büyük ihtimal. Ertelenme vs durumu olursa aylar ötesine atmaz. Zaten Ağustos başında kurban bayramı. En fazla kurban bayramından sonrasına atabilir. Gkgy yine aynı gününde yapabilir.
-
@LioN virüsü tam anlamıyla kontrol altına almış değiliz.Durum böyle iken hemen şu tarihe alalım ya da tarihlerinde değişikliğe gidilmeyecek açıklaması (yapılırsa tabi böyle bir açıklama ) bana çok mantıklı gelmiyor.
-
@abd94 kardeşim yks nin tarihini değistirmisler işte aynı şekilde kpss içinde bir açıklama yaparlar. En nihayetinde biliyorlar o gün alan sınavı olduğunu. Fakat malum alan sınavı sadece belli merkezlerde yapılıyor 81 vilayette olmuyor artı giren sayısı ortalama 35 bin civarı 2019 p48 aday sayısı ki en genel puan 32 bin kişi. Sonuç olarak kpss alanı ertelemeyebilirler. Ertelenirse de aylar sonrasına atmazlar sanırım. Herkesin hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Hem kpss alana hem yks ye de girecekler vardır mutlaka aynı anda 2 sınava girmek imkansız. Merakla bekliyorum aciklamayi nasıl bir karar alınacak bakalım
-
@Su28A Bence erteleseler bile ağustosa ertelerler. Zaten sınavın açıklanması da Eylül'de olur bu durumda. Guy için yapılan sınava her halükarda 2020 puanı olanlar girebilir diye düşünüyorum. Kaymakamlık sınavını geç yapabilirler belki yani Ocak-Şubat 2021 falan ama daha İSG 2.dönem sınavı, Hakimlik sınavları falan da var. Eylül, Ekim, Kasım,Aralık aylarını boş bırakmak isteyebilirler. ALES'in 2.sınavı Eylül iken Ağustos ayına çekildi bir de böyle bakmak gerek. Bekleyip göreceğiz.
-
@MiraKar her türlü ertelenecek mı yani alan sınavı hocam ? Ben acaba yks yi başka daha tarihe atıp.alani aynı bırakırlar mi diye düşündüm.de
-
KPSS olan tarihe bir sınav koyup sonra KPSS’yi ertelemek ne kadar saçma bir şey ya. Bencede yks tarihini güncellerler
-
Kpss sınav tarihleri ALAN için şu an tarihler silindi 25-26 temmuz olmayacak bu kesinleşti
-
@g-uzmanı Keşke gy k da ılerı bır tarıhe alınsa.
-
Alan sınavı 8-9 ağustos tarihlerine alınabilir