Guy Sınavı Ertelensin
-
Admin direkt kapat bence bu başlığı zira başlığı açan ağır saçmalamış 2019 puanı olan biri olarak söylüyorum bunu
-
@paretowilfredo Ben bu dediğinize katılmıyorum hocam biz değilmiydik ilanı getiren hep birlikte mesele 2020 2018 değil benim yazdığımda mesele birlik burda foruma laf atıldığında biliyorum ki siz emeğinize hakaret edildiğini düşünüyorsunuz ama mesele bu değil burda 2018 çil gibi dağıldığı günlerde siz başlık açarak bir arada tuttunuz ama şimdi bu yapılmıyor başlığı açanda siz değilsiniz bu başlığın şuanki süreçte kimseyede yararı yok bunun benden çok siz farkındasınız ve hocam niyetinizin iyi olduğunu biliyorum inanıyorum demiyorum biliyorum ama kızdığınız için içeriğiniz tehditvaride olmuş burdaki herkes en az 23 yaş üstü insanlar ve maalesef sizin dediğiniz gibi bazen ne yapacaklarını bilmiyor bencilce davranıyorlar bu sadece burda da böyle bir pandemi ile mücadele ettiğimiz şu günlerde de 20-50 yaş arası sözde bilinçli insanlarımız sokaklarda fink atmakta uzun lafın kısası evet büyük insanlarız belki ama geçim derdi çeken ve gözü kapalı çoğumuz o yüzden size yada buraya ışık aramaya geliyor çoğu kimse oyüzden çoğu insan etkinlik bir anlam ifade etmiyor dediğinde size inanıp devam ediyor şimdi siz bu tartışmayı önlemezseniz insanlar yine buraya gelicek ama bu sefer ışık için değil...Umarım derdimi anlatabilmişimdir sağlıcakla kalın iletimi kaldırmamıssınız eğer içerik sorun yaratıcaksa buyrun kaldırın hocam
-
2020 kpss girecekler arkadaşlar guy un erken yapılıp bekleyenlerin azalması sizin lehinize bi durum guy sınavı ertelenmez
-
Bakanlık 2019 ve 2020 puan ile sınava basvurulacağını açıkladı . Durum buna göre güncellenecektir diye düşünüyorum. Öyle bir zaman ki hafta hafta ay ay değil gün gün hatta saat saat değişiklikler oluyor.
-
silinmiştir
-
@hayırlısı035 ya ne kadar kötü kalplisiniz bn zaten 3 senedir mezunum şimdi bunu n iye dediniz ki? Günah degil mi? Bilmeden etmeden yazık ya
-
@john-hicks bunu ''insallah ertelenir'' yazdığınızda düşünecektiniz.
-
@hayırlısı035 boyle yaparak bir yere varamazsınız inanın ertelenme bakanın insiyatifinde bizim dememizle olmaz.Burasida forum tartışma yeri fikir yeri boyle olmayın kalbiniz kararmış resmen allah hayırlısını verir zaten benim onun demesiyle olmaz
-
@john-hicks hatırlatırım benim hem 2018 hemde 2019 puanım var.bazıları askerliği geldi.bazıların maddi sıkıntı bocalanıyor.benim ise en büyük baskı ise kardeşim bende 2 sene sonra mezun olmasına rağmen şubatta atanması yapıldı.siz temenni bulunma temiz kalp ben temenni bulununca kötü kalp.iyi o zaman benim kalbim kap kara.
sgk mülakat açıklansın diye etkinlik yapınca sgk başkanı açıklama yapmak zorunda kaldı.baskı olmayınca hiçbirşey olmuyor. -
@hayırlısı035 2021e kaldı zaten sınav boş yere beddua okumayın millete, herkes yıllarını veriyor çabalıyor bekliyor zaten kimse kimseden farklı değil burada.
-
@gençler23 burada herkes istediği dua edince sorun yok ben edince sorun oluyor.zaten her gelen erteletmeye çalışırsa rahat 2023 hedefini buluruz
-
@hayırlısı035 'inşallah atanamazsin' dua mı. Bu ettiğin beddua yine gelir seni vurur ha vurmuş da zaten devam et bakalım.
-
@mami1616, içinde söyledi: Guy Sınavı Ertelensin
Bakanlık 2019 ve 2020 puan ile sınava basvurulacağını açıkladı . Durum buna göre güncellenecektir diye düşünüyorum. Öyle bir zaman ki hafta hafta ay ay değil gün gün hatta saat saat değişiklikler oluyor.
Peki neden 2019 2020 dedi.?sınav takvimi o tarih olduğu için.yani takvimi önceden 2018 'e uydurmadysa şimdi niye 2020 ye uydursun.sinav takvimine göre kurum sınavı hangi yılın dahil olacağını belirliyor.2018 bu kadar mağdur olmasına rağmen onlar için öyle bi güncelleme yapılmadıysa 2020 için yapılması çok tuhaf olmaz mı?
-
@gençler23 sınav ertelesin ay ne kadar iyi dua.sizler iyilik meleğisiniz.haksızlığı karşı bedduamında yaparım küfürümde ederim.hatırlatırım birçok kötü insan zevk sefa içinde. Allah ise zaten bu dünyada adalet sözü vermedi ahiret için verdi.3 kişilik valiğin ilanı başvurdum 2 sıradan girdim.18 sıradaki kazandı.adalet?
-
@hayırlısı035 arkadaşımız takip ettiğim kadarı ile yılbaşından beri çok çabaladı çok yıprattı kendisini ilan gelmesi için. Dolayısı ile böyle bir başlığı görünce isyan etmiş ki kendince de haklı sebepleri vardır. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Fakat yinede kimseye beddua etmemek gerekir. Bence helalleşip bu tartışmayı bitirmek en doğrusu.
-
@zeyyyuss ben açıklanan tarihe göre yorum yapıyorum. 2019 2020 olarak belirtildi. Sonra mücbir bir sebep var ortada. Şahsi fikrim bu durum ile ilgili düzenleme yapılacaktır .
-
Lütfen şu başlığı kitler misiniz? Lütfen
-
@mami1616, içinde söyledi: Guy Sınavı Ertelensin
@zeyyyuss ben açıklanan tarihe göre yorum yapıyorum. 2019 2020 olarak belirtildi. Sonra mücbir bir sebep var ortada. Şahsi fikrim bu durum ile ilgili düzenleme yapılacaktır .
İşte açıklanan yılların sebepi de önemli bu da benim dusuncemdi.hepimiz hakkında hayrlisi olsun.insalh 2018 2019 için ayrı 2019 2020 için ayrı ilana ciklicak şeklinde düzenlenir.aksi takdrda zaten 2000 kişi atanck.yine çoğumuz atanmamis olacagiz.
-
Yalnız bu başlığı açan arkadaşın geçmiş iletilerine baktımda kosgeb uzm .yrd. başlığı altında, sayıştay denetçi yard.basligi altında bayağı bi yazmış zamaninda.Sanki birilerinin atanmasını istemiyor gibi bir kanı uyandı bende.Baskalari adına başlık açmakla eline ne geçecek onuda anlamış değilim.Akli sıra burada bi şeyler yapmaya çalışıyor.Lutfen yönetici arkadaşlar bu şahısın üyeliğini bir gözden geçirin.Arkadas iyi niyetli değil.
-
Bu başlık kapanmıyorsa hiç değilse biz muhattap olmayalım yazmayalım bu başlığa kendileri konusssın burda