Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@mrdgn feragat ederse memnun kalırız
-
gene olmadı ne diyelim hayırlısı olsun... kazananları tebrik ederim.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun ... belgeleri şahen istemeleri ve içinde tam teşekküllü devlet hastanesinden saglık raporu olması bira sıkıntı bu gunlerde eger hemen başlatmıcaklarsa adayları ..
-
Ben de kazandım ancak şehir dışından geleceğim evrak teslimi için. Ve seyahat izin belgesi alamadım atama olan kurumdan imzali yazı olmalı dediler ret gerekçesi olarak. Başka var mı benim durumumda olan arkadaş
-
Kurumu aradim aciklama yayinlanacak internet sitemizi takip edin dediler.
-
Arkadaşlar bir başka kuruma atanmam nedeniyle asil listede yer aldığım TİHEK ve muhtemel yer aldığım Sağlık Uzman Yardımcılıklarından feragatlerimi yarın itibariyle ilk olarak Sağlık ve yetişirse Tihek şeklinde bizzat elden vereceğim.
Bu süreçte sizlere de başarılar dilerim.
Emek işinize şahittir asla unutmayın. Ve açık yüreklilik ile söylüyorum ki referans elbet vardır lakin birçok mülakat sürecini bizzat yaşamış kardeşiniz olarak asla referans yoktur, kendiniz çalışın ve bunu hissettirin yeterli olacaktır. -
@mrdgn mustafa hâla listelerde yer alıyor, hobi olarak mülakat kazanıyor sanırım inşallah artık neyi istedigine karar verebilir
-
Yedege sira gelme sansi nedir arkadaslar?
-
@Aykutluk hayırlı uğurlu olsun
-
@Aykutluk allah razı olsun
-
@Aykutluk sağlıkta bölüm neydi hocam
-
@norm benlik bi durum yok. Ben kendisine feragat etmesi gerektiğini söyleyerek vazifemi yaptım. Hobilik de bi durum yok işe girene kadar her sınava girip kazanmakta özgür. TİHEK dışındaki yerlerden feragat edecek sadece Enerji Bkn. dan emin değil.
-
@firito kamu yönetimi hocam
-
@babyshark Tihek için zannımca 3 yedeğe de sıra gelecektir hocam
-
@Aykutluk enerji bakanlığının uzman yardımcılığından feragat edicek misiniz
-
@nurkse06 yok hocam orası beklemede kalacak şuan için istediğim kurumlardan birisi.
-
@Aykutluk inş olmaz o zmn
-
Homo homini lupus
-
@mrdgn size bir sey söylemedim zaten tesekkür ederiz verdiginiz için bilgiler için...
-
@nurkse06 teşekkür ederim hocam, sizin gibi insanlar var olmadıkça menfaat nedir ve insanlık nedir asla anlayamayacağız maskeniz erken düştü ama sizin için bir kılım olsa kıpırdatmazdım.
Hayırlı olsun yine de hakkınızda.