TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Kaymakamlık ihtimal için değermi

KPSS A
    kaymakam adayı kaymakam i̇çişleri bak mülakat
    8
    16
    747
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kaimmmakam Yasaklı Son düzenleyen:

Merhabalar arkadaşlar bir kamu kurumunda dğz memur olarak çalışıyorum aof kamu bitirdim lakin kaymakamlık için artık boş gibi geliyor aoflu almayacaklar boşa çalısıyorum. Size sorum şu;
      Yasım 24 ve 2 yıllık bir okul bitirdim dgs ile örgüne geçiş yapıp sosyoloji bitirip Örgün okumuş şekilde Kaymakamlık şansımı denemek istiyorum. Okul bittiğinde yaşım 27 olacak ve Kaymakamlık 35'e kadar sınırı olduğu için 8 defa şansım olacak. Lakin şöyle bir sorun var Evdeyim çalışıyorum çocuğum var okula git gel mesafesi 150 kilometre maddi ve manevi 3 yıl boyunca yorulacagım. sizce bir ihtimale değermi????

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ekeblad
        ekeblad Yasaklı Son düzenleyen:

valla hocam ben de bir kamu kurumunda çalışıyorum .yaklaşık 4 5 yıldır bu işin içindeyim .4 yıldır da İngilizcem ve 85 altı olmayan puanlarım var .Çeşitli kurum mulakatlarına girdim tanıdık olmadığından hepsinden elendim .Bu kurumlar öyle amann aman kurumlar da değildi .Tanıdık olmayınca kıytırık kurum da bile şansın çok az , kaymakamlıkta ne derece olur bilemiyorum .

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • E
          engineerisletme Son düzenleyen:

Denemeye değer ancak 3 yıl içinde fikrinizde değişebilir iyi düşünün karar verin

• K
            kaimmmakam Yasaklı @engineerisletme Son düzenleyen:

@engineerisletme ne anlamda

• K
              kaimmmakam Yasaklı @ekeblad Son düzenleyen:

@ekeblad minareyi çalan kılıfını hazırlar hcm değermi onu dedim

E ekeblad 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • E
                engineerisletme @kaimmmakam Son düzenleyen:

@kaimmmakam kazanırsan fazlasıyla deger

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • K
                  kaimmmakam Yasaklı @engineerisletme Son düzenleyen:

@engineerisletme işte orasını bilsem 5 sene yine okurum

• ekeblad
                    ekeblad Yasaklı @kaimmmakam Son düzenleyen:

@kaimmmakam değer mi derken ?

• K
                      kaimmmakam Yasaklı @ekeblad Son düzenleyen:

@ekeblad yani sırf kaymakamlık sınavlarına girebilmek için 3 yıl yukarda bahsettiğim sıkıntılı süreyi çekecegim bu anlamda değermi

• G
                        gfdsgsda Son düzenleyen:

Hocam akıl vermek gibi olmasın ben düşüncemi söyleyeyim karar sizin. Bana kalırsa sadece kaymakamlık için bu eziyete girmezdim. Çünkü kazanacağınızın garantisi yok ve gençliğinizin en iyi yıllarını bu yolda harcayacaksınız. Hem okula git gel hem çocuğunuzda var sanki çok yorulursunuz gibi geliyor. Ama sadece kaymakamlık değilde A grubu meslekler için hazırlanacaksanız o zaman olabilir.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • K
                          kaimmmakam Yasaklı @gfdsgsda Son düzenleyen:

@gfdsgsda hocam kamu kurumunda çalışıyorum işim var maddiyat önemli değil sadcee bu çekilecek çileye dğermi o kafamı yoruyor

• A
                            ank3435 Son düzenleyen:

Çok yorucu bir süreç.. Değer mi bilemedim. Yine de hayallerin peşinden koşmak güzel bir şey.

• H
                              harveyspecter Son düzenleyen:

Vuslatın başka âlem
                              Sen bir ömre bedelsin ah
                              Sen bir ömre bedelsin

Demiş şair.Burada önemli olanın ihtimalin sizler için ne ifade ettiğidir.Kaymakamlık mesleğinin aşk ile yapılması gerektiğine inanıyorum.Eğer ki bu aşk sizde mevcut ise kahrın da hoş lütfen da hoş sevgili deyip yola çıkmalı aşık.Aslolan varmak değil,yolda olmaktır.Varmak nasip meselesidir.O da herkesi aşan bir mevzudur zaten.Ancak aşk meselesini doğru tartmak gereklidir.Hoşlantı,heves,hırs,takıntı gibi duygularla karıştırılmamalıdır.Aşk söz konusu olmadığı takdirde bu dünyada yerine konulamayan en önemli değer olan zamanın ciddi bir kayıp olacağı bilinmelidir.Ki bu zamanın kaçırılabilecek fırsatlar maliyeti de olacaktır ve bu maliyetin gençlik yıllarına tekabül ediyor oluşu da ayrıca göz önünde bulundurulmalıdır.Kalbinizin sesini dinleyerek hakkınızda en hayırlı olan seçimi yapmanızı dilerim.

Al bayrağın dalgalandığı her yerde biz varız🇹🇷🇹🇷🇹🇷

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • K
                                kaimmmakam Yasaklı @harveyspecter Son düzenleyen:

@harveyspecter teşekkürler

• titoizm
                                  titoizm Son düzenleyen:

Üstteki hiçbir yorumu okumadım direkt yazıyorum, kaymakam olmayı istemek ile aşık olmak arasında fark yok. Oturup düşününce ne demek istediğimiz gerçekten anlayacaksınız.

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • M
                                    MiraKar @titoizm Son düzenleyen:

@titoizm bende katılıyorum maaş, imkanlar, yönetmek falan bunları bir kenara koy kaymakamlık hakikaten yönetimin altındaki insanlarla kurduğun bağ, gerçekten meşakati çok olan bir makam. Belediye Başkanlarımız da şüphesiz hizmet verdikleri il/ilçelere aynı şeyi duymalılar, duyanlarda vardır ama kaymakamlıkta o makama gelmek için verdiğin mücadele çok çok fazla bence.

• 1 / 1
                                    • İlk ileti
                                      Son ileti