Kuveyt Türk Bankası Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
Kuveyttürk Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
ALIM YAPILACAK İL:
İstanbul
EĞİTİM DURUMU:
İİBF Mezunu
( Ayrıca 30 Haziran 2020 tarihinde mezun olacaklar da başvurabilir. )
YAŞ: 30.06.2020 itibariyle 27 yaşını doldurmamış olmak (01.07.1993 ve sonrasında doğanlar başvurabileceklerdir.)
ASKERLİK DURUMU:
Erkek adaylar içinaskerlik görevini yapmış olmak veya en az 18 ay (31.12.2021’e kadar) tecilli olmak
SINAV SÜRECİ:
1-Online Değerlendirme(Video Mülakat, Genel Yetenek Sınavı, Kişilik Envanteri)
2-Online İngilizce Sınavı
3-Yetkinlik Bazlı Mülakat
4- Değerlendirme Merkezi (Türkçe Yeterlilik, Grup Çalışmaları ve Oyunlar)
5-Panel MülakatÖZEL ŞARTLAR:
1-Çok iyi derecede İngilizce bilen
2-Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gelişmiş
3-Yenilikçi düşünceyi hayat tarzı haline getirmiş olan
4-Teknolojiyi ve dijitalleşme trendlerini yakından takip eden
5-Stratejik bakış açısına sahip
6-İletişim yeteneği gelişmiş
7-Proje yönetimine ve ekip çalışmasına yatkın
8-Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen
9-Katılım Bankacılığında görev yapmak için istekliEKONOMİK HAKLAR:
Müfettişler maaşlarına ek olarak İstanbul içinde ve dışında farklı tutarlarda olmak üzere harcırah alırlar. İlaveten şehir dışı görevlendirmelerde ulaşım ve konaklama masrafları karşılanır. Ayrıca Banka’nın sağladığı performans primi, dil tazminatı, özel sağlık sigortası, bireysel emeklilik, bankacılık sektöründe birilk olan esnek yan haklar uygulaması ve diğer yan haklardan da yararlanırlar.
NOT:
Sınavı kazanan adaylara eğitimlerine ve çalışma hayatına paralel, Kuveyt Türk tarafından finanse edilecek eş zamanlı yüksek lisans yapma imkanı tanınmaktadır.
BAŞVURU İÇİN LİNK:
-
En son mülakata kalırsanız kesinlikle şirkette çalışan bir referansınız olması isteniyor bilginize. Ama iş başvurularında deneyim kazanmak için başvurulabilir, güzel deneyim olur.
-
Saçma sapan bir süreç. Yap bi sınav çağır mülakata geç. Anca insanlara masraf.
-
Gecen sene bu sürece dahil olmuştum saçma sapan yürüyen bir süreç var sadece bekliyorsun ve en son olumsuz mail geliyor telefonları bile açmiyorlar rezil bir kurum ama sabrına güvenen denesin tabi
-
Katılım bankalarında çalışan arkadaşlarımın hiçbirinden olumlu bir şey duymadım
-
Mail gelen oldu mu? Ben reddedilmişim size de gelmiştir belki bir bakın
-
neye göre reddediyorlar anlamış değilim
-
red aldım.
-
referans istiyolar. bende ret aldım. cv si benimkinden kotu sinif arkadaşım çağrıldı ;dedi ki benim ref sağlam. Katılım bankalarınin hepsi aynı. Hakkım haram zıkkım olsun hepsine
-
Ben başvurmadım bile
-
ben de red aldım.
-
Merhaba arkadaşlar, geçen haftalarda bana online sınav gönderilmişti. Çözmüştüm. Hala sonuçlar gelmedi ve benimle iletişime de geçilmedi. Benim durumumda olan var mi? Veya ileriki safhalara geçen biri?
-
@Ysgnd5 bu bankanın işe alım süreci lanettir (diğer katılım bankaları gibi) insanı aylarca bekletir bir mail bile atmaz doğrudan ikya ulaşmaya çalışırsanız daha iyi olur hatta teftiş kuruluna
-
@Ysgnd5 son olarak ingilizce sınavı göndermiş olmalılar.O sınavın sonucu ise en geç mayısın ilk haftasına kadar açıklanacakmış
-
@churcill teşekkürler. ben de daha önceden management trainee için katılmıştım. O buna nazaran daha hızlı sonuçlanmıştı. Şaşırdım ardindan hicbir test yollamamalarına. Mail ile iletişim sağlanacaktır yazmislar. Mail ile de dönüş yapmıyorlar. İlginç.
-
@kuantummk teşekkürler
-
arkadaşlar kuveyt türk ik biriminden mail alan oldu mu
-
@kuantummk merhaba, ben mail almadım. Ama bana online ingilizce sınavı da atmadılar. pazartesi ik'yı aramayı düşünüyorum ya da denetim kurulunu. Umarım açarlar.
-
@Ysgnd5 toefl yds belgesi gönderdiniz mi
-
@kuantummk evet göndermiştim