2020 Halkbank Personel Alımı Sınavları Hazırlık Platformu
-
Halkbankası'nın 2020 yılında alım yapılacağı en yetkili ağız tarafından teyit edildi. Artık bu sınava dair de konuşmaya başlanabilir. Detayları haberde bulabilirsiniz;
-
Daha evvel hazırladığım çok çalışma var lakin güncelleyeceğim hepsini. Şu an için Servis Görevlisi sınavı hazırlık yönergemizi atarak başlayalım, eklemeler yaparız
-
Inşallah bol bir alım olur.
-
Nihayet. Darısı vakıf ve ziraate
-
@albertcamus Alım türkiye geneli olacak yoksa istanbul için mi sadece
-
Servis görevlisi yaş sınırı hakkında bilginiz var mı?
-
@Blueberry 30
-
@EsTerGon-Kalesi uzmanlık için yaş kısıtlaması var mı
-
@jamiryoo müfettişlik 28 uzman yard. 30 . Değişir mi bilemem. İlk ileti de mevcut zaten bilgiler.
-
Uzman yardımcılığında YDS mi istenir yoksa kurum kendi sınavını mı yapar acaba?
-
@MiraKar genelde kurum kendi sinavini yapiyor hocam yds uzmanlik icin istenmiyor
-
@kpsslik anladım hocam çabuk ilan gelse keşke zaten çalışıyoruz KPSS öncesi elimizde seçenek olur.
-
@jamiryoo Servis için ilan olursa ülke çapında olur diye düşünüyorum. Yeni açılan şubeler oldu 2017'den beri. İhtiyaç vardır hocam muhtemelen.
-
İlan tahminen ne zaman gelir? Kpss öncesi olur mu acaba
-
@BlackList hep son bahar da ilan gelmiş
-
Mulakatini en cok sevdigim kurum deger verdiklerini hissediyorsunuz luks otelde mulakata giriyosunuz hemde konaklamali ama velakin yedek birakip asla almamalri kac ay bekletip 1 yedek dahi almamalari sinirime dokundu bi daha girermiyim bilinmez halkbank yedek denilince tuylerim diken diken oluyo
-
2018'de 68 000 aday başvurmuştu, bu sene 100.000 olur. İlk hafta oryantasyona gidecek arkadaşlar beni de götürün çok özledim o ilk haftayı
-
@fatos kesinlikle katılıyorum özellikle konaklama kısmı harikaydı. Beni de hiç almadilar sağlık olsun onlar kaybetti diyelim
-
@sıla35 keske yedek bile birakmasaydi o kadar bekletip hiç kimseyi almamak nedir hic yoktan iyidir halkbank alimi diger bankalara ornek olsun ziraat bu bankanin aliminin 2 kati alim yapacak subeye sahip ama seffaflik nerde tartışılır
-