Güncel Ankara Dershane önerileri
-
@elo06 hocam ankarada deshanelerin çoğu aynı kalitede sadece öğrencilerin beklentileri farklı ben makro akademiye gittim yayınları felan şatafatlı değildi aşırı kurumsalda değil ( bunun avantajlarıda oldu ) ama hocaları hakkaten çok iyiydi özellikle iktisat ve muhasebeden aşırı memnun kaldım.Ama genel olarak dershane biraz beklenti ve güven işi.Senin çok iyi dediğin bir lokanta 100 kişi iyi diyor 5 kişi çıkıp berbat diyebiliyor bunun gibi birşey sorsan bu sene sınıfın yarısı memnun değildi bizim.Yani diyeceğim o ki bence birebir tanıdığın biri varsa ona güvenip yazıl ben öyle yaptım ama saydığın 4-5 dershane genelde aynı kalite birinin birşeyi eksikse diğerinin başka birşeyi eksik.Ayrıca nereye gidersen git dershane ve kitap işlerine sakın yıl boyu takılma esas amacından saparsın saygılar selamlar ..
-
Haklısınız teşekkür ederim @Willsmithh
-
@elo06 yani burda hiçbir cevap sizi tatmin etmez ve bu kafanızda hep soru işareti kalır
-
@Willsmithh hocam zaten benim kendi düşüncem birinin tavsiyesi ile bir kuruma asla gidilmemeli ama şu olabilir 10 kişiden 9 u kötü diyorsa bir yeri gitme benim düşüncem bu birde fiyat düşünmek bu süreçte gereksiz geldi bana sonradan başkentte gittim fiyat vermeyeceğim ama dershane haricinde aldığım kitaplar yazılmadığım kurumundu çoğunlukta fotokopileri bile 400 e yakın tuttu yine aynı hesaba geldi
-
Ben bu soruya KPSS açıklanmadan çok fazla cevap vermedim . Açıkcası millet reklam derdinde . Ben de geçen yıl cok zorlandım ve az cok öğrencilerin başarıları da beni etkilemişti . Ben kuşkusuz themis diyorum . Önyargıların aksine sadece Hakimlik ya da kaymakamlık dersanesi değil. Tüm derslerden memnundum . Zaten hukuk neredeyse Hakimlik detayında anlatılıyor .
-
Evet themisi öneren cok fazla yorumun icin tesekkur ederim @fatos_
-
2018de data akademiye gittim okulla beraber yürütmek zor olmasına rağmen geçen sene 82 aldım bir yılda evde hazırlandım bu sene 89 puanım. Özellikle iktisat ve muhasebe hocaları çok sağlam gk gy den memnun değildim sadece düşünen arkadaşlar orayada bı uğraşın themis de iyi diyorlar di ama sınıflar falanda çok önemli themisin sınıflari dar ve kalabalık diye biliyorum
-
Teşekkürler datayi da bi arastirayim @nairu
-
@kartel06 haklısınız
-
eğer düzenli programlı bir kurs istiyorsan diğer kurslar için birşey diyemem fakat 4t rezil etti bizi kimseye asla önermiyorum. merdiven altı misali....
gerekçesi ise hocaları iyidir diye gittik fakat kayıttan sonra işinize gelirse muamelesi görüyorsunuz paldır küldür dersler işleniyor sınıflar dedikleri sayı 40 iken 60 ı buluyır herkes katıldığında oturacak yer olmuyor ayakta kalıyorlar. yönetim ve program açısından tam fiyasko yaşadık hocaları ve yayınları istediği kadar iyi olsun hiç bir verim alamadıktan sonra işe yaramıyor kendi görüşüm budur detayları anlatırsam dedikodu olacak -
silinmiştir
-
@zehraaa memurlar.nette yap reklamını keriz yuvası değil burası
-
Bu yıl kardeşimi kaynakların çeşitliliği yönünden 4t'ye yazdırdım. İlk gruplardan biriydi neyse ki salgın başlamadan hemen önce dersleri bitmişti. Fakat tabi tekrar olmadı, dershane online sisteme döndü. Dershane kayıt alırken anlamadığınız dersleri başka gruplarda dinleyebilirsiniz diye taahhüt vermişti doğal olarak bu da olmadı. 3 aydır tek attıkları mesaj kitap verecekleri dolayısıyla dershaneye uğramalarını söylemek için ki o da bugünler de geldi.
3 aydır taksitleri ödemiyorum ben de bakalım süreç ne olacak. Her ne kadar kurs programında öngörülen dersler bitmiş olsa da çoğu tekrar vs. yapılmadı.
Bir de fiyatlar konusu ne olacak onu merak ediyorum. Sonuçta online paketler fiziki kursa göre daha düşük ücretle satılıyor. Çoğu dershane online eğitim verdi. Fiyat indirimi yapmaları lazım.
-
@churcill reklam yapacak olsam buradan yazmam merak etme. Ayrıca banane ben niye reklam yapayım bana getirisi ne. Ha sen karalama yapacaksan burası yeterli olmaz onu da soyleyeyim
-
@zehraaa, içinde söyledi: Güncel Ankara Dershane önerileri
u sene ankarada çok araştırma yaptım ve 4tye gitmeye karar verdim. Hem hocaları çok iyi hem yayınları çok iyi hem de müdürleri çok ilgili. Bir arkadaş 60 kişi derse giriyoruz demiş ama asla boyle bi durumla karşılaşmadık. Zaten bir çok grup var ve ona gore kontenjan ayarliyorlar. Ben gecen sene buraya gelseydim bir sene kaybım olmazdı. Ankarada başka dersanelere giden arkadaşlarım pişman oldular benden not ve kaynak önerisi istiyorlar. Dershanenin verdiği kaynak sayisi çok fazla. Her dersin çıkmış soruları özgün soruları konu anlatımlı sorularını verdiler.Korona çıktıktan sonra hemen online eğitime geçtiler tüm dersleri tekrar
şu sahte reklam olayınız bile nasıl öğrencileri kandırdığınızı açıkça ortaya koyuyor bu sözlerin aynısını bu şikaetleri dile getirince oradaki yöneticiler söylüyor.
'madem memnunsunuz ' şuan 1 hazirandan sonra kapalı olan tüm kursların açılmasına rağmen neden kapalı olduğuna ve 2 aylık ders programını uzaktan eğitimle 1 ayda bitirmelerini nasıl yorumluyorsunuz? -
@monser, içinde söyledi: Güncel Ankara Dershane önerileri
. İlk gruplardan biriydi neyse ki salgın başlamadan hemen önce dersleri bitmişti. Fakat tabi tekrar olmadı, dershane online sisteme döndü. Dershane kayıt alırken anlamadığınız dersleri başka gruplarda dinleyebilirsiniz diye taahhüt vermişti doğal olarak bu da olmadı. 3 ayd
siz daha şanslısınız bu durumda sanırım biz neredeyse tüm dersleri uzaktan eğitimle haftanın 7 günü sabah ayrı akşam ayrı ders hatta aynı saate 2 farklı ders şeklinde gördük bitirip aradan çıkartmak için tabi öğrenci anladı mı ne ara soru çözecek kimse bakmadı.diğer kursları şuan gördükçe sınav döneminde daha pişman oluyorum bu eğitimi aldığım için
-
@my0606 Merdiven altı dediğin yer nasıl oluyor? Ben de bu yıl aynı kursun öğrencisiyim. Tüm derslerimize bize söyledikleri hocalar girdi ve tüm kitaplarımızı eksiksiz olarak aldık ve kitap maliyetleri düşünüldüğünde bu bize sağlanan büyük bir avantaj. Korona süreci başladığında Maliye ve Vergi Hukuku derslerimiz eksik kalmıştı. Bize geçmişe ait başka bir Uzaktan eğitim kayıtlı videosu vermediler, Arda hoca maliyeyi en başından Online anlattı şimdi de kayıtlı videolarını izliyoruz. Bu benim için büyük bir fırsat oldu. Şahsen ben evden çıkmaya bile korkuyorum ve örgün eğitime başlasalardı da gitmeyi göze alamazdım. Tabi herkesin fikri farklı olabilir ama benim için sağlığım herşeyden önemli geliyor sonuçta hastalanıp sınava girememe ihtimali de var
-
@monser bu süreçte tum Türkiye de ki dershaneler online eğitime gecti. Ayrıca online eğitime geçmeleri salgın hastalık nedeniyle zorunluydu. Açıkçası su an yüz yüze eğitime gecseler dershaneye gitmeyecek kadar hayati seviyorum.
-
@duyguuu yine aynı kişi hesabı açtığınız zaman görülüyor diğer yorumunuz gibi buda 30 dk nce açılmış.lütfen daha fazla vebale girmeyin 'eğitimciliğinizi' yöneticiliğinizi düzgün yapın bu tür yollara başvuran bir kuruma geldiğim için daha da gözden düşmeyin. kandıramıyorsunuz malesef
-
@my0606 sizin dusuncelerinizde olmayan birini görünce yöneticiler yaptı diye damga vurmayin. Siz yalan yanlış yorum yaparak insanların hakkına giriyorsunuz. 7B sınıfında hafta içi grubundaydim. İsmim de belli. Tabii herkesin fikirleri farklıdır. Senin kriterlerine uymamış olabilir, beğenmemiş olabilirsin ama merdiven altı diyerek insanların hakkini yeme bu daha büyük bir vebal sınava gireceksin.