Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
-
60 kişi kaça düşer acaba?
-
@felix-felicis 3 kisi aliyo, cok düşmez gibi duruyor. Bu sene klasik yapan Sanayi bk ve Ulastirma teftis 89 kusurle kapadı. Ulastirma 5, digeri 8 kisi alıyordu. O yuzden 90 nin altini göreceğini düşünmüyorum pek.
-
Kimse belediyeye güvenip başvurma buraya.
-
@felix-felicis Sınav Gaziantepteymis simdi farkettim. 90 altini gorur diye duzelteyim yanıtımi. Insanlari yanlis yonlendirmis olmayayim.
-
@Baelish Aynen Antep olması düşürür bence de. Bakalım kaça düşer
-
Sınav ve çalışma yeri Gaziantep'te olduğundan ben başvurmayacağım. Girmeyeceğim yere başvurup insanların hakkına da girmek istemediğim için 89.5 ile başvurmayacağım, girecek arkadaşlara başarılar dilerim. Bu postu atmamın sebebi emsal teşkil etmesini istememdir. Keyfi başvurulardan sakınalım. Saygılar
-
en son 2017 guy gaziantep kurum içi 93 ve elediler kazananlara baktığımda afrika kral kupası gibi arkadaşlardı yani antephli demek istediğimi anladınız herkes kendi çöplüğünde öter dışardan adama yedirmezler.... benim merak ettiğim konu p48 antep de en yüksek kaçtır
-
Bu alım rahat 82-83 puanı görür. İzmir, Antalya ya da Samsundaki merkez belediyelerden biri olsa talep olur ama Gaziantepe kim başvuracak... Hem de yüksek puanlıların bir kısmı atandı
-
Arkadaşlar belediye müfettişliklerinde tayin durumu oluyor mu yoksa çakılı kadro mu oluyor bilgi verebilecek arkadaş varsa lütfen cevaplarsa çok sevinirim
-
@Agnes89 çalışma yeri sadece Şahinbey ilçesidir. Tayin olmaz. Guy ya da il göç değil ki bu. Bence bu nedenle gaziantep'le ya da komşu illeriyle herhangi bir bağı olmayanı mülakatta elerler buraya alışamazsa gider diye.
-
Başvuru formunu sitede bulamıyorum bulabilen yardımcı olabilir mi
-
@gazot sitede 18 Haziran tarihli duyuruyu açarsanız en alt kısmında var duyurunun
-
Başvurumuzu yaptık yerimizi aldik...
-
@kozmiktisat kaç puanla başvurdunuz
-
@kısmetsgkdntmni teşekkürler
-
Bende basvurumu yaptim hayirlisi olsun artik puanim 88
-
@ynsss4 Diplomayı nasıl gönderdiniz? Ben aradım ulaşamadım da acaba e devlet kabul ederler mi?
-
@felix-felicis ben notere gidip onaylattim hocam her ihtimale karsi. Ama arayin isterseniz belki kabul ederler. Noter ucretide 63 tl
-
@felix-felicis kac puanla basvuruyorsunuz hocam