Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Estevez hocam senin sınav giriş belgesinde fotoğraf var mı?
-
@rtoric yok hocam
-
arkadaşlar ben aradım kurumu açmadılar yarın tekrar arıcam. destek@asym.ankara.edu.tr şu adrese mail attım en azından sistemi 1 günlüğüne açmaları için herkes atarsa belki dikkate alırlar. yazık hepimiz emek verdik yapacakları çok zor bi şey değil
-
Ben böyle saçma bir iş ve böyle bir kurum görmedim. Şu saatten sonra tamam gel gir deseler de girmem. Haydi eyvallah
-
Herkese geçmiş olsun. Umarım tez zamanda açıklanır sonuçlar.
-
Sınava girme hakkımızı elimizden alanların vicdanları rahattır umarım.
-
Sınav soru ve cevapları hala açıklanmadı neden ise kılavuzda açıklanacağı yazıyor ama
-
@icav nerde yazıyor hocam ?
-
ilanda yazıyor itirazlar için sınav soruları ank üni sisteminde yayınlandıktan sonra diye
-
@jeanpaulsartre tamam orda hemen açıklanacak demiyor ki hocam. Soru ve cevaplar açıklandıktan sonra itiraz için 5 gününüz var diyor
-
MTAyı hemen açıklamışlardı diye hatırlıyorum bunu nedense açıklamadı aynı üni aynı sınav merkezi
-
Sistemde soru ve cevaplar yayımlanmış.
-
İİBF İÇİN 64 DOĞRU İLK 16 KİŞİYE GİRMEK İÇİN YETERLİ OLUR MU SİZCE ?
-
@jeanpaulsartre benim 65 var yeter mi ki acaba ?
-
68 de benim var ama 70 altına düşmeyebilir sorular biraz kolaydı sanki kontrol edince sadece 3 4 sorunun dikkatsizlik yüzünden kaçtığını görünce üzüldüm açıkçası. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar tabi inşallah düşer dediğiniz yerlere.
-
gelir dağılımı sorusunun hatalı olduğunu düşünüyor musunuz bir de muhasebede b grubu 63.soru yanlış bence itiraz edicem
-
sınava girmeyen coktu hocam 70 bence biraz fazla 65 civarı dolanır ben tekrar kontrol ettim 65 doğrum var ama iki soruya itiraz etmeyi düşünüyorum
-
Gelir dağılımı cevabı 1000 olan mı ? Muhasebedeki soru hangisi ?
-
hocam b grubunda maliye ilk sorusu gelir dağılımı nedir demiş o soru muhasebede amortisman hesaplama 3600 demiş ancak bence 4800 çünkü azalan bak. yönt. hurda değeri almadan hesaplıyoruz ben böyle biliyorum
-
gelirin yeniden dağılımı sorusu ? maliyede ben kişilerin elde ettikleri diye başlayan sıkkı isaretledim ama soru biraz eksik gibi kime göre yeniden dagıtım