https:// www. memurlar .net/ haber/914070/
Haber şimdi düştü. Denetmen alımı da Aralık - ocak arası olur mu acaba?
Kurumda görev yapan bir arkadaş, bana özelden yardımcı olabilir mi? Küçük bir sorum olacaktı.
https:// www. memurlar .net/ haber/914070/
Haber şimdi düştü. Denetmen alımı da Aralık - ocak arası olur mu acaba?
@yolosapiens hocam bu b grubu atama takvimi bunun a grubu alımları ile alakası yok.. Buradan kıyasla denetmen alımı çıkarımı yapılamaz
@redcrossbjk b grubu alımı olduğunu biliyorum ama dediğiniz gibi bir çıkarım yapabilir miyiz diye yazmıştım.
@eomer 34 nedir ya:( kaçıncı yedeğe sıra gelir tahmini
@paretowilfredo yedek sıralaması hakkında bilgin var mı üstat ? Yada bilgisi olan arkadaslar bilgi verebilir mi yedek watsap gruplarinda illaki konusuluyodur
Wp grubumuzda
1,2,3,4,9,10,11,13,15,22,23,25,27,28,30,31,32,35 . Yedek arkadaşlar yok. Eger buradaysanız lütfen grubumuza girmek ve süreç için bilgi almak için özelden yazınız
@yabgu Dİger arkadaslar tercih yapicak o zaman bu verdiginiz sayilar disindakiler dogru mu anliyorum hocam ?
@RagnarNurkse evet hocam grupta olup kendi sıralaması ve ilini belirten arkadaşlarımız var.
@yabgu Anladim hocam sagolun tercih yapicak arkadaslara hayirli ugurlu olsun simdiden. Forumuda arada bilgilendirirseniz mutlu oluruz
arkadaşlar bu yedek atamalarda eş durumu nasıl oluyor.eşim ankarada çalışıyor eşdurum belgesi sunsam kabul olur mu szce?
24üne kadar teslim edilmesi gereken belgeler atananlar için değil mi? tercih yapan herkesin vermesi gerekmiyor
@hotellingtkare Atandığınız yere gidip bi süre çalıştıktan sonra tayin isteyebilirsiniz. yedeklerde öncesinde eş durumu evrağı verme gibi bi durum yok.
@gumrukçu emin misiniz hocam, peki bir süreden kastınız ne
Sgk ilk 34 yedekte bulunan arkadaşlar içinde il göç mülakatına da girenler varsa bu hafta içinde feragat verirlerse bekleyenler için iyi olur
@Reel-Konjonktür hayır herkes teslim ediyor diye biliyorum
Sgk ilk 34 yedekte bulunan arkadaşlar içinde il göç mülakatına da girenler var mı
İlk 34'ün yerleşeceğinin garantisi yok ki arkadaşlar. Re'sen atamayı açmayan arkadaşlardan açıkta kalan olabilir, sıra 34'ten sonraya da kalabilir bu yüzden.
belgeleri tum tercih yapanlar mi teslim edecek arkadaslar? atananlarin etmesi gerekmiyor mu? zaten olmasi zor evde de hastamiz var. Ankara'ya mi gidecegiz? elden teslim diyor? kesin bilen var mi bunu?