2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@snowpatrol artık bizden geçti yeni başlayan arkadaşlar önce b sonra a ya yönelsinler yoksa diğeri sen 90 alırsın 70 alan mülakata önüne geçer hiçbir şey de yapamazsın sadece ettiğin bedduayla kalırsın
-
@kemankeşş2, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@plansız hocam selam sonuçlar ne zaman açıklanır sizce
Merhaba, geç oldu dönüşüm ama sanırım kazandınız, tebrik ederim.
Sonuçlar hayırlı olsun, tüm kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, başarılı bir meslek hayatınız olmasını diliyorum, Allah hepinizi muvaffak etsin. Vatanımıza, milletimize hayırlı işler yapmak nasip olsun. Kazanamayan arkadaşlar için Allah, en yakın zamanda daha güzel neticeler versin.
-
@karhan, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@plansız yeni bir ilana kadar 50li 60lı sıradaki yedeklere sıra gelmesini bekler misiniz, ya da tecrübeli bir başka arkadaş da fikir beyan ederse memnun olurum.
Merhabalar, aslında yedek sırasını etkileyen birden fazla faktör var; yeni ilan ne zaman gelir, başka Kurumları kazanan kaç kişi var, içinde bulunduğumuz günlerde açıklanması muhtemel sınavlar var mı varsa bu listelerle Göç’ün listesi ne ölçüde kesişiyor… gibi. Şimdiden diğer Kurumları kazanan 20 kişinin listede bulunduğu söyleniyor, bu yıl içinde yeni bir ilan gelmezse ve diğer faktörler lehe işlerse yedek sırası 40-50’yi bulabilir. Tabi gelişmeleri zaman gösterecek.
-
@plansız hocam bizim araştırmalarımız sonucunda 14 kişi il göçte asıl olduğu halde başka kurumunda asıl olmuş durumda. Siz 20 dediniz. Acaba başka kurumları da kazanan mı var. Mesela sgk 40 kişilik yedek çağrıldı. Oraya geçen olmuş olabilir. Ya da diğer üst kurulların bazılarında kim kazanmış göremiyoruz. Oradan da kazanan olmuş mudur ?
-
@izzo Net bir bilgi sayılmaz dostum, ben de sizin gruplarda konuşulanı duymuştum, ona istinaden yazdım 20'yi. Belki de bana söyleyen arkadaş yuvarladı rakamı
-
@plansız teşekkürler hocam
-
@plansız hocam ticari işletme sahibi olmak basit usulde vergi mükellefi olmak il göçte elenme sebebi olabilir mi gvs yaparken onlara da bakıyorlar mı ticari bağlantılara bunun işi var diyip elemiş olabilirler mi mülakatım iyi geçmişti çünkü kafama çok takıyorum acaba yazılı sınavı kazanır kazanmaz devir mi etseydim zaten fiilen çalışmıyorum o işletmede bilginiz var mı bu konuda?
-
@snowpatrol Böyle bir durumda nasıl muamele ediliyor hiç bilmiyorum dostum Bilen arkadaşlarımız varsa yorumlarını alalım. Bildiğim şey, memura ticaret yasağı olduğu, bunun bazı istisnaları olduğu, şirket ve sorumluluk açısından, ancak basit usülde vergiye tabi olma durumu, iş yerinde daima bulunmayı gerektiren, küçük esnaf diye tabir edilen meslek grupları için söz konusu oluyordu, bakıldığında memuriyet ile çelişen bir durum, memura yasak bir durum memur olmaya da engeldir diye düşünüyorum ama dediğim gibi hiç duymadım, bu durumda nasıl davranılır bilmiyorum. Kusura bakmayın yardımcı olamadım.
-
@plansız hocam aslında aklıma gelmişti ama kafamda şu vardı yasak olduğunu biliyorum ama atanırsam devrederim diye düşündüm çünkü atanamazsam sahip olduğum da elimden gidecekti sonuçta atanır atanmaz memur olmuyoruz işe başlamyoruz diye düşündüm listede adımı görür görmez devredip sonra belge teslimi yaparım diye düşünmüştüm keşke kardeşlerime ya da eşime devir etseydim aslında düşünmüştüm ama hepsi memur sonra da aman bir şey olmaz ya dedim şu an pişmanım bari bir akrabaya filan devir etseydim diyorum sağlık olsun hayırlısı
-
@snowpatrol Sizin dediğiniz de mantıklı duruyor ancak uygulamayı bilmek gerek, illaki birileri duymuş ya da karşılaşmıştır, bakalım cevap yazılırsa biz de aydınlanmış oluruz.
-
@plansız sağol üstad
-
Arkadaşlar selam; İl Göç ile ilgili belge teslimi, tahmini göreve başlayış tarihi ile ilgili bir duyumu olan var mı? Bir de sözleşmeli olarak çalışırken kadroluya geçişle ilgili bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?
-
@plansız hocam son bir soru sorabilir miyim mülakattan neden elendiğimi tam olarak öğrenebilir miyim ve evet öğrenebilirsem nasıl öğrenebilirim bu ticari olaydan dolayı mı çok merak ediyorum
-
işe başlama ne zaman gerçekleşir acaba? bir bilgisi, duyumu olan var mı?
önceki alımlarda başarı listesiyle, evrak teslim tarihini birlikte yayınlamışlar. bunda takvim vermedikleri için bir tahmin yürütemedim.
-
@snowpatrol hocam onunla doğrudan ilgisi olduğunu sanmıyorum zaten yasal olarak göreve başlamamışsınız bu bir engel olamaz kaldıki görevdeyken bile bu durum gerçekleşse bazı şartları var hemen dur biz bunu isten atalım şeklinde olmaz bildiğim kadarıyla kademe ilerlemesinin durdurulması şeklinde oluyor ve bildirim için belirli yasal süreler var.
-
@ofa teşekkürler hocam asıl referans olmadığı için olmuyor bana zor sorular sordular sadece birini bilemedim tane tane de konuştum olmadı kısmet değilmiş
-
@plansız çok şükür üstat kazandım teşekkür ederiz 45 ilk ilanından bu yana çok emek verdik
-
@izzo max 14 20 arası daha da olduğunun duymadık diğer gelecek ilanlara bağlı inşallah SGK vs gelir
-
@kemankeşş2 bakalim kültür turizmde açıklanmadı. Orada var 2 3 kişi. Rekabet kurumu var. Bunlardan çıkacak sonuçlar önemli
-
Evrak teslimi ve il seçimi ne zaman olur tahmini