TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

KPSS A
    2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
    265
    4525
    390073
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kemankeşş2 @80üstamadnnmsz Son düzenleyen: kemankeşş2

@80üstamadnnmsz mülakat uygulamasına hiçbir şekilde anlam veremiyorum neye göre seçeceksin herkes prototip gibi giyinip gidiyor e biraz olsun ehliyeti de yerindeyse saçmalamıyor kimse. sadece KPSS ve kurum sınavı olmalı kurumda da ilk 200 e gireni al bitsin süreç bu kadar basitken sorun çözmek yerine sorun çıkarıyoruz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
      • R
        redcrossbjk Son düzenleyen:

Arkadaşlar bunlar kısır tartışmalar, buna çözümü ne yazık ki biz bulamayacağız. Her mülakat sonrası burada açılan gönderilere bakarsanız bu tartışmalar, konuşmalar yapılır. Kendinizi boşuna yormayın dostlar. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • Ş
          şehzade45 Yasaklı Son düzenleyen:

Mülakat olduğu sürece torpile en çok karşı çıkan insanlar dahi torpil yaptırma derdinde olacak. Bulamayınca da torpil düzenine daha da kızacak. burada asıl mesele ülkedeki büyük adaletsizlik ve eşitsizlik. Birileri bu dünyaya turist olarak geliyor. babaları, dayıları, amcaları sayesinde 20 yaşında iş adamı, danışman, kurul üyesi olabiliyor. bu tür platformlarda hak hukuk derdine düşen insanlar genelde gariban Anadolu çocukları. Asilzadelerin tenezül etmedikleri taşra memuriyetleri için hiçbir yetkinliği olmayan adamların karşısına geçip süklüm püklüm onlardan medet umuyoruz, karakterimzden, adamlığımızdan taviz veriyoruz. O kapılarda bekleyip de içinden küfür etmeyen var mı? Ben ''referans'' için gittiğim vekilin saatlerce beni kapıda bekletip cv'me bile bakma nezaketini göstermediğini aynı hafta 23 yaşındaki oğlunu Cumhurbaşkanlığı kurullarından birisine sokturduğuna şahit oldum. Biz bir bürokratın yüzünü göremezken aynı bürokratlar başka hiçbir vasfı olmayan bakan çocuklarının twitlerini retweet yapma yarışına giriyorlar. Buradaki ezici çoğunluk onlarca mülakattan elenen, hayat trenini kaçıran insanlar. her defasında acaba neden elendik? Soruşturma mı sıkıntılı, mülakatta mı beğenmediler diye soruyoruz. Hepsi hikaye. FETÖ'den içeride yatan azılı hainlerin kardeşlerine çocuklarına bir bakın nerelerdeler. GVS bahanesi bile garibana.

8 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
          • E
            enjoythesilence @ouroboros Son düzenleyen:

@ouroboros ben mülakatta böyle sağlı sollu ataklarla üstüme gelindiğini hissetmedim açıkçası. Daha çok hemen bitirelim de cuma yaklaşıyor hem acıktık gibi bir hava sezdim 😛 işin şakası ben kısa süren mülakat sevmiyorum belki de 🙂

"Asla vazgeçmeyen bir insanı, yenemezsin!"

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • 8
              80üstamadnnmsz @şehzade45 Son düzenleyen:

@şehzade45 sonuna kadar katılıyorum ben aldığım uyarı cezası sıkıntı çıkarır mı diye düşünürken fetocu hainlerin hala kamuya girdiğine şahit oldum .Biz gariban anadolu ailelerinin çocuklarıyız Osmanlı da sevmezdi bizi . Tek umudumuz bu cumhuriyetti onun da içini oydular.

G K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • G
                gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @80üstamadnnmsz Son düzenleyen:

@80üstamadnnmsz uyarıdan birşey olmaz hocam nerden aldınız

8 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • 8
                  80üstamadnnmsz @gencbiraday Son düzenleyen:

@gencbiraday üniversitede hakkımı ararken aldım hem de 😂

• K
                    kemankeşş2 @80üstamadnnmsz Son düzenleyen:

@80üstamadnnmsz Hocam Komiser arkadaşım var o da Okulda 1 Ay uzaklaştırma almıştı Atandı bu bi güvenlik riski değil 👍🏻

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • O
                      onur06 Son düzenleyen:

Çok şükür bir hafta daha geride kaldı:) haftaya Allah kerim🙏🏻

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • G
                        guyvomen @onur06 Son düzenleyen:

@onur06 Haftasonu da umutlu olabiliriz bence hocam. İçişleri uzman yard mülakat sonuçları cumartesi açıklanmıştı

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • M
                          menizarar1 Son düzenleyen:

Yıldım beklemekten

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • P
                            Pinky Dondurulmuş Yasaklı Son düzenleyen:

Bardağın dolu tarafından bakıyorsunuz tebrikler 1 hafta daha geçti şükür 🙂 ama kim bilir daha kaç var 😞 ben de böyle bakıyorum inşallah dendiği gibi bayram öncesine yetişir sonuçlar beklemedeyiz bakalım

• O
                              onur06 @guyvomen Son düzenleyen:

@guyvomen hocam ne güzel hafta sonu kafa rahat bi şekilde takılıyoduk demeyin öyle😂

• P
                                Pinky Dondurulmuş Yasaklı @menizarar1 Son düzenleyen:

@menizarar1 hem de nasıl sıkılmaktan dönüyorum dolaşıyorum bu başlığa geliyorum yine

• R
                                  ridvan Son düzenleyen:

Zaman herşeyin ilacı da
                                  Bir de beklemek olmasa.. demiş ya şair. Bizimki de öyle.

Bu dünyada en büyük ihsan
                                  Minnet etmemek
                                  Mertçe yaşayabilmek imiş...

• F
                                    felix felicis Son düzenleyen:

Arkadaşlar sayenizde sabrımın kamil insan seviyesinde olduğunu düşünüyorum. SKG da 6 ay bekleyen ben ve yol arkadaşlarım, o kadar beklemenin üzerine elenmenin ne demek olduğunu en iyi biz biliriz. Allah bu sefer yüzümüzü güldürsün diyorum.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • G
                                      gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @felix felicis Son düzenleyen:

@felix-felicis maşallah zordur beklemek Allah herkesin gönlüne göre versin

• ?
                                        Eski Kullanıcı Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

Arkadaşlar biliyorum beklemek zor umutla beklemek daha da zor bu süreçte 6 yılın bana kattığı en önemli şey çok ümitvar olmamak çünkü elendiğinde kabullenmek atlatmak çok yıpratıcı oluyor

K G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • K
                                          kemankeşş2 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@botan01 ümitli beklemek en zoru Allah yardım etsin

• G
                                            gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@botan01 mülakattan elenmek o kadar zor ki o duyguyu Allah kimseye yaşatmasın inşallah bu son olur ve kazanırız 4 senem doldu bu süreçte neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 114
                                            • 115
                                            • 116
                                            • 117
                                            • 118
                                            • 226
                                            • 227
                                            • 116 / 227
                                            • İlk ileti