29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
- 

Dava da bir gelişme var mi arkadaşlar ...?? 
- 

Uzlaşma sorusuna ilişkin cevabın değiştirilmesi işlemi iptal edildi mahkeme kararıyla ve uzlaşma sorusunun dışındaki dava açılan soruların hepsi reddedildi. . 
- 

@justice000 adli soruları hakkında bilginiz var mı? Bir de özelleştirme yüksek kurullu soruya da mı ret geldi? 
- 

@hkmhkm evet hepsi reddedildi 
- 

Arkadaşlar tahmininizce ilk 400 de olanlar umutlansınlar mı? Sonuçta hiç belli olmaz 
- 

@justice000 hocam 330-340 a kadar gelir gibi ... ama ilk 300 e giren arkadaslardan kaçının cevabı b Buda önemli ... birçok insanın b galiba ... sizin sıralama kaç ? 
- 

@idarihakimmm 398 hocam 
- 

Birde SS den fazla gelirse olabilir 
- 

@justice000 evet hocam belki ss gelir ... ümidini kaybetme ... kısa zamanda açıklansa da hepimiz rahatlasak ... 
- 

@justice000, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Uzlaşma sorusuna ilişkin cevabın değiştirilmesi işlemi iptal edildi mahkeme kararıyla ve uzlaşma sorusunun dışındaki dava açılan soruların hepsi reddedildi. . İstinaf edecek misiniz kararı? 
- 

Arkadaşlar merhabalar idari hakimlik uzaktan eğitim kursu düşüyorum da tavsiye ettiginiz var mi ? 
- 

@Sabahola dostum ivedi yargılama usulüne tabi bir dava bu istinaf kanun yolu yok temyiz var sadece 
- 

Temyiz edildi mi karar... bilgisi olan var mı ? 
- 

Merhaba arkadaşlar karar temyiz edilmiş.şuan ne aşamada olduğunu bilen var mı? 
- 

@azur hangi soru? 
- 

@kıymalı-puding uzlaşma sorusunu ösym.diğer soruları da adliden dava açanlar temyiz etmiş 
- 

@azur hangi sorular bilginiz var mı acaba? 
- 

arkadaşlar elinde 2019 idari hakimlik soruları olan varsa bana özelden atabilir mi rica etsem? ve az temeli olan birisi 2020 idari hakimliğe yetiştirebilir mi sınava kadar? 
- 

@hkmhkm adli sorularını bilemiyorum malesef 
- 

@themustafakemal bana da atabilir mi elinde olan varsa