2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Geçici mezuniyet belgesi yeterli olur mu acaba?
-
@justlawyer olur
-
İsim listesi yayinlanacak mi acaba? Nasil ogrenecegiz?
-
Arkadaşlar tmsf uzmanlığına gireceğim. Kazandığım takdirde ileride BDDK murakıplığını kazanırsam muvafakat verir mi kurum acaba? Şimdiden teşekkürler.
-
Uzmanlık ve müfettişlikten birini seçmek zorunda mıyız yoksa ikisinde girebilir miyiz
-
Arkadaslar liste aciklanacak mi acaba,nerden ogrenecegiz sinava girmeye hak kazandigimizi bilgilendirebilir misin?
-
@guydguymhuy sınava girmeye hak kazananlara mail ile sınav giriş belgesi yollanacak, kazanamayanlara herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.
-
@keynes5 fon denetçi yardımcılığı ya da fon uzman yardımcılığı pozisyonlarından birine başvurabilirsiniz. ikisine aynı anda başvur yapamazsınız. Sonuçta öyle olsaydı ayrı ayrı açmalarına da gerek kalmazdı.
-
arkadaşlar bu diploma aslını göndermek size de saçma gelmiyor mu ?
-
@ikpln elden vermeyecekseniz onaylı örneğini gönderin bence. Elden verecekseniz orda onaylı örneğini alırlar heralde
-
@Rögaritma teşekkürler...
-
E devletten alınan mezun belgesinin kabul edilmesi gerekiyor diye biliyorum. Kabul edilmiyormuş TMSF’de. Bugün aradım özellikle diploma istiyorlar. Yada noter onaylı örneği. Elden verme imkanı olanlarında diplomanın orda fotokopisini çekip kaşeleyip aslını geri veriyorlarmış.
-
@arwen1 bence de kabul edilmesi gerek, devletin verdigi belge sonucta. Ama özellikle istemişler. Onaylı örnek alacak arkadaslar okulunuz yakınsa notere fazla para vermeyin, okuldan alın.
-
E devletten değil de direk okuldan alınan mezuniyet belgesi de mi geçerli değil? Biz diploma olarak kullanıyorduk ıslak imzalı olduğu için
-
@justlawyer ıslak imzalı isteniyor zaten kabul edilir bence
-
@justlawyer kabul edilir o hocam
-
Başvurduğumuz puan türünü iş talep formunda nerede belirttiniz arkadaşlar, pozisyonda mı?
-
@orwell en yüksek olan dikkate aliniyor genelde ben belirtmedim bir şey
-
@orwell belirtmek icin birnalan yoktu, en yuksegi dikkate alinir bence de
-
Kimler kac puanla başvuruyor?