2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@urfaspor63 herkes böyle düşünüyor hocam. Neye göre hangi kıstaslara göre aldılar hala aklım almıyor. Neyse bu sayfayı daha fazla meşgul etmeye gerek yok.Hakkiyla kazanan herkesi tebrik ediyorum.
-
@eomer hocam mesele hak hukuk değil ki sınavdan çıkıp whatsapp gruplarında sorularını sesli mesajla paylaşıp bu nasıl cevap dedigimiz ınsanlar bile listede
-
@urfaspor63 mesele sadece cevap değilmiş onu bir kez daha gördük.
-
@plansız yeni bir ilana kadar 50li 60lı sıradaki yedeklere sıra gelmesini bekler misiniz, ya da tecrübeli bir başka arkadaş da fikir beyan ederse memnun olurum.
-
-
-
@eomer ayrıca şu da var bölümler arası ayırdım yapılıyor adaletsizlik var benim bölüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bana kol gibi sorular sordular duyduğum kadarıyla çeko ikt maliye gibi bölümlere basit basit anayasa idare mevzuat sormuşlar bana bir dünya binlerce genel kültür arasından seçilmiş sorular sordular birini bilmeyince de elediler
-
@eomer twitter hesabımdan da bakıyorum kazananlardan bir çoğu guy sınavına girecem diyor bazı kazananlar etkinliğe devam ediyor 11. Sgk promosyon alımı yapılsın diye benzer kadrolar çoğu rotasyondan dolayı da istemiyor suriyeli filan uğraşmamak için ilk fırsatta guy sgk vs gidecekler biz de 35 yaşında sınırında elendik oysa canla başla çalışacaktık emekliliğe kadar şimdi kurum boşalan yerlere sürekli yeni alımlarla zaman insan ve milli hasıla gideri yapsın neyse bizim adımıza sağlık ve hayırlısı olsun kısmet değilmiş
-
@snowpatrol Bu forumda 'kendi tercihi, isteyen istediğine başvurur.' yazılarına (+) oylar yağıyor. Pek karşılık bulmayacak sizin siteminiz.
-
-
@yolosapiens haklısınız ama benim sitemim buradakiler değildi o olanakları verirseniz kurum kurum da gezerler asıl önlemini alması gerekenler sayın yetkililer twitterda da yazıyoruz yöneticilere bir etkisi yok mesela yıllarca bu ülkede sorular çalındı puanlarımız boşa gitti en azından belli bir süre yaş sınırı da kaldırılmalıydı ki boşu boşuna yaşı geçenler mağdur olmasın ama hangi sistem doğru işliyor ki
-
Şükürler olsun bir işim var (memur değilim). Düzenli bir gelirim var.Bir süre işsiz kalmış biri olarak mülakatı kazanamamış işsiz arkadaşları çok iyi Anlıyorum.Allah sizlerin yardımcısı olsunBu kriz ortamında inşallah dayanma gücünüz olur.Diger taraftan, daha önce defaatle vurguladığım gibi hak eden hakkıyla is yapacak olanlara aldıkları maaşlar helali hoş olsun. Haksızlıkla geçenlere bir şey demek bile istemiyorum.
Mülakatlar devam ederken mülakatima ilişkin değerlendirme yapmamıştım. Sadece eleyeceklerini söylemiştim. Dediğim gibi de oldu.Klasik mülakat sorularından sonra daire baskanı '' kalacak mısın kacacak mısın? '' diye sordu. Kalacağımı işimi en iyi şekilde yapmak istediğimi gerekçeleriyle izah ettim. Ancak daha iyi personel alacaklarını düşünmüşler ki eledilerKimse yanlış anlamasın iyi bir üniversiteden mezunum.İyi düzeyde iki yabancı dilim var.Göç idaresi GM bünyesinde ülke içi ve dısında calısabilecek kapasitede biriyim. Gel gör ki yedek listede bile yokumTesekkürler Göç İdaresi
-
@Albayrak58 kaçacam deseydin kesin alırlardı
-
Arkadaşlar kazanan herkesi tebrik ediyorum. Ben feragat etmek istiyorum. Feragat etmek için dilekçe yazmak zorunluymuş sanırım. Feragat dilekçesi nasıl yazılır bilen var mı
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@inexinferis hocam kurumu arayabilirsiniz
-
Burda bir arkadaş içişleri alımlarında karadeniz veya orta anadolu lu değilseniz şansınız çok az demişti pek inanmamıştım şimdi kazanamayan tanıdık kişilere bakıyorum da haklıymış.Bu torpilin de ötesinde bir şey.
-
@botan01 orta Anadolu derken içanadolu mu demek istediniz hocam
-
@snowpatrol çoğunlukla karadeniz e yakın.
-
@botan01 hocam en güzeli kpss b den hazırlanın ben ona karar verdim ne mülakat ne bir şey zaten başka çarem yok yalnız o kadar yanlış bölüm bitirmişim ki inanamıyorum kpss b den 80 aldım benim bölüm 86 ile kapatıyor iktisat çeko maliye 81 lere kadar iniyor kpss b 2022 90 için kasacam bir taraftan da ikinci öğretim ya da açık öğretim iktisat maliye çeko okumak istiyorum işte çalışırken belki 4 sene sonra işime yarar o sbu uluslararası kamu İşletme iibfnin üvey evlatları illa iibf okuyacam diyorsanız uzak durun hele o sbu yok mu aman diyim iktisat ya da çeko okuyun iibfde