2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun. Iptal olan sorulardan dolayı sınırdan dahil oldum sürece. Şu an mülakay tarihi gibi şeyler belli mi acaba? Nasıl işliyor önceden deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilir mi tecrübelerini
-
@Zzeynep a) Yükseköğrenim mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği),
b) Üç adet vesikalık fotoğraf,
c) KPSS sonuç belgesinin aslı veya onaylı örneği ya da bilgisayar çıktısı,
ç) T.C. kimlik numarası beyanı,
d) Özgeçmiş.
-
Aklıma binbir türlü şey geliyor . Sınavda yanlış sorular sorulması başlı başına hata. Sınav sonuçlarında oynama yapmak için bilerekmi sorular ve cevaplar yanlış düzenleniyor acaba diyorum. Sorular kontrolden geçmiyormu nasıl yanlış şıklar ve sorular sorulabilir bu bir değil iki değil ki kaçıncı defa güven kalmadı. Yapacak birşey varmı derseniz yok. Yazıklar olsun demekten başka birşey kalmıyor. Malum birilerinin girmesi isteniyor kadrolar peşkeş çekiliyor birilerinin hakkını yiyecekler acımasızlar ne diyeyim bilemiyorum . İtiraz etmek istiyorum bende . Hakkımı yiyen her kimse helal etmiyorum hiçbirşekilde ki ben bunları yapan kişilerin ne müslüman olduğuna ne öbürtarafa inandığını düşünmüyorum ço yazık çok
-
Arkadaşlar ;
- Okul onaylı diploma kabul olur mu ?
- Fotoğrafta sakal sıkıntı mı ?
- T.C beyanı için fotokopinin altına yazmak yeterli mi ?
- Özgeçmiş yazarken direk lapps diye dalıyo muyuz yoksa başlık vs. ve iletişim tarih fln yazıyoruz mu ?
Teşekkür ederim şimdiden.
-
Listedeyiz çoo şülür 92.75
-
@miyopkeynes en çok merak ettiğim fotoğrafta sakal mevzusu
-
@MartinLuther kılık kıyafet yönetmeliğine göre fotoğraf verilir
-
@80üstamadnnmsz teşekkür ederim hocam
-
arkadaşlar elimde yalnızca diplomam var notere onaylatmam mı gerekiyor yoksa fotokopisini yollasam kabul görür mü?bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirimşimdiden teşekkürler
-
İlk 5 teyim. Keşke mülakata pozitif bir etkisi olsa.
-
Ben henüz diplomamı almadım dekana onaylatsam olur mu noter yerine
-
Arkadaşlar merhaba ben de Allah’a şükür 89 ile içerideyim. Birbirimize faydalı olacağımız bir başlık olur inşallah. Herkesi tebrik ederim.
-
Arkadaşlar özgeçmiş üzerine fotoğraf koyuyor muyuz? 3 vesekalık fotoğraf haricinde?
-
@abcdefg hazır mi indirdin hocam
-
@gencbiraday yok hocam el ile yazılı vardı bende üzerine yapıştıracak mıyız fotoğraf ondan sordum. Hazır fotoğraflı kabul ediliyorsa öyle de yapabilirim
-
Arkadaşlar diploma için kurumu aradım ama ulaşamadım, ulaşabilen olursa bizimle de paylaşabilir mi acaba? Ankara dışında olanlar illaki noter onaylı mi olmak zorunda yoksa e-devlet çıktısı kabul edilir mi..
Personel Dairesi BaşkanlığıAdres : Çamlıca Mahallesi 122. Cadde No:4 Yenimahalle/ANKARA
Tel : 0312 422 08 32
Fax : 0312 422 09 00
Fax : 0312 422 09 99
E-Mail : personeldairesi@goc.gov.tr -
Arkadaşlar diploma konusunda Personel Daire Başkanlığını aradım. Barkodlu E-Devlet çıktısı kabul ediliyor. Bilginize.
-
@rosecity tam ben yazacaktım siz yazmışsınız.. E-devlet çıktısı kabul ediliyormuş arkadaşlar
-
Ne zamana kadar gondermemuz lazim arkadaslar
-
@çölkaplanı en son 6 martta ellerinde olmasi lazim