22 Kasım 2020 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı
-
@azsakallıdede Sizin dediğiniz yani lisans mezunu olup önlisanstan atanamayanlar -hatta sınavına bile giremeyenler- kpss ile alımlarda yani merkezi alımlarda oluyor. İcra sınavı ise açıktan alım hocam. Kpss ile bir ilgisi yok. Atanmada herhangi bir sıkıntı olmaz. Son sınavda mülakata hak kazananların çoğu adalet önlisansının yanında başka bir lisans mezuniyetine de sahip kişiler.
-
@vamos Teşekkür ederim hocam Ben de öyle düşündüm direk merkezi alım olmadığından sıkıntı olmaz diye ama işte ufakta olsa acaba diyor insan. Tekrardan teşekkür ederim
-
@azsakallıdede herhangi bir engel yok icra müdürü olabilirsiniz
-
Sınava ilk kez gireceğim. KPSS A Grubu sınavından sonra çalışmaya başlasam yetişir mi ? Güncel kaynak önerisi olan var mı ?
-
@shocking yetişir hocam güncel kaynaklar çıkmadı henüz galiba
-
@gencbiraday KPSS'de GKGY olarak çok iyi değilim. P3'den 70 civarı puanlar alıyorum. Bu benim için handikap oluşturur mu ?
-
@shocking yok hocam alan %80 etkili
-
Bu sınav için nasıl bir yol izlemeli? Kanundan mi çalışmak lazım yoksa sınav için olan setler varsa yeterli oluyor mu? İdari Hakimlik mülakat sonucu bekliyorum olumsuz sonuçta bu sınava hazırlanmayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
-
İlan yayınlandı arkadaşlar, hayırlı olsun.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/icra-mudurlugu-icra-mudur-yardimciligi-alim-ilani-2020-h11370.html
-
Adalet mezuniyeti olan arkadaşlar için güzel bir ilan
-
Guy mu? icra müdürlüğümü? İki mesleğide analiz edebilecek birisi var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@Hasso icra mudurlugu biraz daha nitelik olarak iyi gibi yetkileri fazla.ama daha rahat etme anlamında guy daha rahat icra mudurlugu biraz stresli bir is hocam
-
Bir kisi hem iibf hem adalet okuduğunda onlisans ve lisans kpss nin ikisine de girip onlisanstan bu gibi islere basvuru yapabiliyor mu
-
İlana göre, yazılı ve sözlü sınavla 1100 icra müdürü ve müdür yardımcısı açıktan ve naklen alınacak.
Yazılı sınav, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 22 Kasım Pazar günü yapılacak.
Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van'daki sınav merkezlerinde saat 13.45'te başlayacak sınav 105 dakika sürecek. Adaylar, saat 13.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. (ANADOLU HABER AJANSI)
-
HUKUK VEYA ADALET MYO ( AÇIKTAN VEYA ÖRGÜN) MEZUNLARI SINAVA GİREBİLİYOR.
1100 KİŞİLİK ALIM İÇİN , 2200 KİŞİ MÜLAKATA ÇAĞRILIYOR. -
2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı'na başvuran aday sayısının, sınava başvuruda bulunan adayların Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi CİMER'e yapmış oldukları başvuruya İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanlığı'ndan cevaben gelen yazıda 11.447 kişi (TERCİHİNİ YAP NET LİNK https://www.tercihiniyap.net/haber/28-aralik-2019-icra-mudurlugu-sinavina-kac-kisi-basvurdu-ve-h9669.html#:~:text=28 Aralık 2019 tarihinde yazılı,cevaben gelen yazıda 11.447 kişi )
-
@malatyalı-sis net bilgim yok ama giriliyordur sonucta adalet mezunusunuz
-
@hukukcukişi stres insanın ömrünü kısaltır.Zaten mutsuz bi milletiz bide stres yaparsam şizofren olurum.
-
@Hasso hocam kim icra mudurlugunu duysa iş cok sıkintılı diyor artik bilmiyorum
-
Arkadaşlar icra müdürlüğünde eş durumundan rotasyondan muaf kalma gibi bir şans var mı ? sırf bu yüzden sınava girip girmeme konusunda kararsızım..