14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Genel olarak sorular nasıldı sizce? Geçen sene girenler varsa karşılaştırabilir mi?
-
@gpale aynen hocam ingilizce zor olacak diye sınava çok çalışmadım yalan yok bilseydim biraz daha asilirdim. 15 20 ingilizce rahat yapılırdı
-
@lysisminos onun cevabı ideolojileri ön plana çıkarırlar yanlış olan oydu onlar için ikinci planda
-
Bence ingilizce zorlayıcı değildi, geçen sene nasıldı bilmiyorum. Sınava kaç kişi girdigi belli mi?
-
@rk_ 4 olmasi lazim
-
@janpi ingilizce geçen seneye kıyasla çok kolaydı. Belki matematik de biraz daha kolaydı, bu sene uluslararası iliskiler ve örgütler ayrıca konu başlığı olarak sınava girdi ve orası sanki biraz zordu
-
@gpale ing gecen seneye gore kolaydi
-
@Agor tek basina yeterli degil ulasim iyi diye burda yasicam ne kadar deriz
-
@Agor bana da matematik ve ingilizce kolay geldi yanlışlarım hep genel kültürden
-
@Agor ben de 2011 yaptım, bomboş bir soruydu ya
-
Soruların cevapları yayınlanıyor mu? Bilen var mı?
-
Sınavda Türkçe matematik ve İngilizce genel olarak baya kolaydı ama spesifik olarak iletişimle alakalı olarak sorulan sorular hiç çalışmamış birisi için yapılabilecek sorular değildi ki yaptığımı da düşünmüyorum ama çalışan arkadaşlar muhakkak mülakata kalacaklardır. Herkesin halkında hayırlısı olsun.
-
@lysisminos hocam valla soru hazırlayanlar soruları hazırlarken nasıl bir psikolojide oluyor veya müfredatta bunlar nasıl geçiyor anlayamıyorum bazen. Bitki örtüsü de iklim de yukarıda konuştuğunuz gibi aksi örnekler barındırıyor, ulaşım için de dediğiniz mantıksız değil
-
Bu arada atama yapilirken test, yazili ve mulakat puan ortalamasi mi aliniyor yoksa sadece mulakat mi?
-
@rk_ yok hocam geçen yıl yayimlamadilar
-
ingilizce çok kolaydı yds ile alakası yoktu yüksek kapatacak.
-
@80üstamadnnmsz dogrudur dostum emin olmayarak isaretledim
-
@Agor yazim hatasi da vardi kitapçıkta
-
@mia_nur gecen yilin ingilizcesi ile alakasi yoktu bu sene kolay sormuşlar
-
Şıranga ile ilgili kuram vardı hangisiydi?