3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere çok sayıda Hakim/Savcı meslekten atıldı ve adalet kesinlikle duraksama kabul etmeyecek bir alan. Aralık alımının sayılarının artırılmasından sonra dost sohbetlerinde MAYIS 2017 alımının da planlandığına dair sesler yükselmeye başladı. Bu yönden özellikle mezuniyet durumunda olmayan ancak dönem arasında mezun olacak kardeşlerimiz için çok güzel bir fırsat ortaya çıkacaktır.
İİBF'lilerin durumunun nolacağına dair henüz net bir bilgi yok. Gelişmeleri takip etmeye ve paylaşmaya devam edeceğiz.
-
Mayısta İdari hakimlik içinde yine bir alım olursa bizi iibf lilerin yüzüde güler valla en azında aralıkta olmazsa 6 ay sonra bi sanş daha olur güzel olur yani
-
Pareto kardeş merhaba,
burayı yeni keşfettim, ben de diyorum niye cevap vermiyor memurlar.netteki mesajlarıma meğer farklı mecralara akmış Oldukça faydalı bir site olmuş, senin ve emeği geçen diğer arkadaşların ellerine sağlık.
-
@mauro-camoranesi kardes hosgeldin aramiza. Artik buradayiz kendi mecramizda. Bakalim insallah hep birlikte guzel seyler yapacagiz burada sagolasin
-
Adli hakim adayı sayıları 700 arttı bu haber Mayısta sınav olmayacağının habercisi olabilir.
-
@aslan20072007 hocam adli hakim için konuşuyorsak ihtiyacın bitmesi söz konusu dahi değil
-
@hgrotius inş.açılır dost mayısta hem adli hem idari
-
@aslan20072007 adlide bir hakim 3 mahkeme ortalamasıyla gdiyor var sen düşün gerisini
-
Avukatliktan alimda 800 arttırım yapılmış mayıs şansı düştü mü acaba ?
-
@mazlumaday hocam beyhude bir artırım zaten avukatlardan o kadar talep olmuyor iki bin başvuran var giren sayısı 1500 yok
-
@hgrotius Olur iş değil.Sonunda tamamen avukatlardan alıma dönülmesi gerektiğini düşünen biriyim.Fakat şuan geçiş donemi yaratmayı bile beceremiyorlar.Daha önceki senelerde anadolunun çeşitli yerlerinde tutunamamıs avukatlar bile hâkimliğe attı kendini bu tip alımlar sayesinde.Sırf biraz is biliyor diye temeli sağlam olmayan muhakeme yeteneği kuşkulu insanları sisteme doldurmak anlaşılmaz bence.Kimsenin yeterliliğini ölçmek haddime değil elbette bu kişiler arasında çok parlak insanlar da vardır.Ama genel istatistik ortada
-
@mazlumaday hocam aslında avukatlardan alımında çok bir numarası yok sen elindeki hakimin tecrübesinden faydalansan yeterli tutup 5 yıllık icra hakimini tek seferde birikimini sıfırlamak pahasına iş mahkemesine veriyosun e o hakimin yeni başlayan adamdan ne farkı var
-
Zamani midir basligin artik dostlar?
-
@paretowilfredo zamanımıdır derkenn
-
@paretowilfredo kardeşim mayısta ihtimal nasıl sence
-
yazılı taban kaçla kapatmış yeni mezun adli? ve idari?
-
Kardesim ta bu basligi actigim zaman haber almistim. Artik yeniden sorusturma zamani geldi
-
@totti adlide daha esnek de kardesim idari da 80.0x puana 58x siralama var. 79.9 gibi minimum.
-
@paretowilfredo hadi inşallah duyumuna kuvvvet
-
Haber bekliyoruz pareto kardeşim:)