Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@sbf45678 iibf için sınav kontenjanı 80'di ve 77 başvuran var yazıldı burada. yeni başvuru alınırsa en az 15-20 kişi liste dışı kalır. onlar da girsin denemez çünkü uzmanlık yönetmeliğinde 20 katına kadar çağrılır yazıyor. ilan yeniden verildi herkes yeniden başvuru yapsın dense o zaman da 2020 kpss'nin geçerli olması gerekir. bence artık hiçbir değişiklik olmamalı yoksa arapsaçına döner
-
Karışıklık yaratabilir haklısınız ama sınav 13 ü diye başvurmayan adaylar olmuştur. doğru bir karar olduğunda hemfikirim ancak çok geç alınmış bir karar kurumun ve üniversitenin savsaklamasindan kaynaklı.
-
Basvursaydınız o zaman her ihtimale karsı. Ben de bu mantığı anlamıyorum. Herkes isine geldiği gibi. Ben her ihtimale karsı basvurdum. Tarih değişmezse saat değişir diye. Sonra pişman olmayalım dedim. Yeniden basvuru alınmaz bu saatten sonra. Alınırsa ben de ona itiraz ederim.
-
@sbf13, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Basvursaydınız o zaman her ihtimale karsı. Ben de bu mantığı anlamıyorum. Herkes isine geldiği gibi. Ben her ihtimale karsı basvurdum. Tarih değişmezse saat değişir diye. Sonra pişman olmayalım dedim. Yeniden basvuru alınmaz bu saatten sonra. Alınırsa ben de ona itiraz ederim.
Yaşaaa :))
-
@sbf13 Kesinlikle öyle. Ki zaten başvurular alınırken sınav saati belli değildi ve kuruma sorduğunuzda saatin KPSS'ye göre ayarlanacağı bilgisini veriyorlardı, hatta buraya da yazılmıştı sanırım.
-
Şu ana kadar başvurup da sınava girmeyenlere herkes tepki gösterirken, sınav tarihinin değişmeyeceğini kurumdan öğrenince başvuru yapmadım ben de haksızlık olmasın bir kişi daha sınava girebilsin diye. Ankara'da yaşamıyorum sınav saatinin değişmesi önemli değil yani. Benim gibi 2-3 arkadaş da başvuru yapmaktan vazgeçmişti. Keşke başvurup başkalarının haklarını mı gasp etseydik anlamadım ki? İİBF her şeyi hak ediyor, ben kuruma tepki gösteriyorum.
-
İibf değil kardeşim insanevladı herşeyi hakediyor
Ağzı, dili ve kalıbı hamur gibi her yöne ve her duruma göre şekil alabiliyor ve ne dediğini yalnızca kendi dünyasında doğru yaşıyor.Yukarıda denildiği gibi sen başvur, tarih veya saat değişirse de kaderdendir.
İşsiz, işi olmasına rağmen aylak ve boş, benmerkezli, kendine kaderci, lanet kusan, basiretsiz insanlar mı MAALESEF...Özet : her koyun kendi bacağından asılır!..
-
@Aykutluk Hocam yorumlarınızı takip ediyorum, çok güzel edebi üslubunuz var. Keşke Diyanet İşleri Başkanlığı kurumunda fetva hazırlayan birimde çalışıyor olsanız
-
@öğrenci değerli fikriniz için teşekkür ederim hocam ancak; ahlak, hakkaniyet, insaniyet gibi bazı durumlarda kurumlara veya kurumsallaşmaya bir kimliğe bürünmeye hacet yoktur kanaatindeyim. En güzel iki kurum: aile ve şahsiyettir.
Yine bir özetle neticeye erdirelim;
'Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşek'
'İnsanda yok ise edep, neylesin medrese mektep;
okusa alim olsa yine merkep yine merkep' -
Amma boş yaptınız ya
-
Değerli forum üyeleri, 2018 sınavına baktım çoktan seçmeli olduğunu gördüm. Sınavlar sadece çoktan seçmeli mi yoksa yazılı kısmı da var mı? Özellikle hukuktan giren olup yardımcı olursa sevinirim. Herkese başarılar.
-
@dogacan Soruları nereden buldunuz hocam?
-
@iibfymm hocam soruları bulamadım da 2018 ilanı için açılmış https://forum.tercihiniyap.net/topic/4383/2018-kişisel-verileri-koruma-uzman-yardımcılığı-i̇lanı-10-kişi-i̇i̇bf/983?page=50 başlığın gösterdiğim sayfanın öncesi sonrasında sorular tartışılıyordu. şıklar diye bahsedince bakayım dedim. açıkcası ben de merak ediyorum hukukta ne soruyorlar diye.
-
@dogacan Anladım hocam. Mevzuattan ne sorulduğu konusunda bilgi verebilecek birisi de varsa çok iyi olur
-
@dogacan Hukuktan aşağı yukarı kaç kişinin sınava gireceğini biliyor musunuz?
-
@hukukişisi üstad maalesef bilmiyorum
-
Arkadaşlar uluslararası ilişkiler, uluslararası kuruluşlar, Türk dış politikası, siyasi tarih ve personel yönetimi için çalıştığınız kaynaklar neler?
-
Merhabalar. Sınav yeri ayrıca belirtilmemiş duyurularda. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesinde olur değil mi? Bina salon vs. de ayrıca ilan edilmeyecek, gittiğimizde göreceğiz herhalde.
-
@nominee Yazılı sınav 19/09/2020 tarihinde saat 14:30'da Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, 15 Temmuz Şehitleri ve/veya Milli İrade Yerleşkelerinde (Etlik/Ankara) gerçekleştirilecek olup, sınav salonu bilgileri https://www.aybu.edu.tr/hukuk/ adresinde ilan edilecektir.
Bu şekilde yazılmış fakat 3 gün kaldı sınava hâlâ açıklama yok. Ben de şaşkınım
-
Sınav giriş yerleri açıklandı