Adli Tıp Kurumu PERSONEL ALIMI
-
@2020son_ hocam benim de sbui nitelik kodları da yok ama ben de başvurdum çünkü başvururken bir sınırlama getirmedi bir engel olmadı iibf mezunu mantığıyla başvurdum iibf filan yazıyordu çünkü ama nitelik kodlarına baktığımızda hepsi 4 ile başlıyor benim nitelik kodu 3 ile başlıyor anlamdım
-
@snowpatrol ben anlamıyorum bu ayrimi. Bizim ne farkımız var ki ya. Umarim yaniliyoruzdur. Bakalım artik göreceğiz hocam.
-
72 puan ile başvurdum ben de büyük ihtimal gelmeyecek zaten mülakat olduğu için puandan kaçırmak daha az üzücü oluyor. Başvurun gelmezse elenmek kadar üzmez. Başvuru süresi 10 dk bile sürmüyor.
-
@2020son_ ben hiçbir zaman gy gk çalışmamıştım hep a kadro çalışıp mülakatlardan elenip durdum ama bir defasında gelmeyeceğini bile bile merkezi atamada tercih yapıp şansımı deneyim demiştim orada karşılaşmıştım acı gerçekle bir çok pozisyona başvuramıyordum sistem engelliyordu iibfde en dezavantajlısının sbui sbky olduğunu o zaman anlamıştım zaten merkezi de en yüksek bu bölümler kapatıyor sadece merkezi de değil kpss b ile alan yerlerde dezavantajlı bölüm hatta en son il göç mülakatında da okuduğum bölümün dezavantajını yaşadım sbui görünce sanki herşeyi bilmek zorundaymışız gibi müfredat dışı her türden milyonlarca gy gk sorusu içinden soru sorabiliyorlar sbui bölümü mezunlarını zorluyor içişleri mülakatları genel anlamda sonuç olarak üniye başladığım yıllarda sbui yi yazmayacaktım hatta iibf yazmayacaktım hata yaptım
-
@snowpatrol hic sormayin hocam. Üvey evlat muamelesi görüyoruz resmen sbky ve sbui. Ama ben yine de umutluyum bu alimdan. Umut fakirin ekmeği
-
@2020son_ aynen yine de çabalıyoruz hayırlısı artık
-
Sbky alınmıyor mu eğer öyleyse mülakata çağrılırlar mı yoksa başvuru kabul edilmez mi
-
puanlarınız kaç arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar şimdi bilen söylesin kamu yönetimi başvuramıyor mu ?
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: Adli Tıp Kurumu PERSONEL ALIMI
puanlarınız kaç arkadaşlar ?
beniki 78 ama 80 altına düşeceğini sanmıyorum
-
@crowdingout inş düşer hocam. 240 kişi çağrılacak az değil.
-
İlanda hem nitelik kodları hem de bölüm adları tek tek sayılmış. Sayılmayan bölümlerden başvuru yapanların başvuruları geçerli sayılmayacaktır bence. 81.5 puan ile başvurdum.
-
başvuru numaram 1049. kişi olmuşum. mezuniyet tarihimi sistem yanlış seçti umarım düzeltilebilir. zaten pdf formatında doğru yıl yazıyor. kurumu arayıp bilgi alacağım hem de kamu yönetiminden başvuracak arkadaşlar için bilgi alabilirsem yazacağım
-
@çölkaplanı düşerse daha iyi olur inşallah düşer hocam
-
@North-remembers bu başvuru sırası acaba genel mi yoksa sadece vhki midir?
-
@crowdingout bence genel ya 24 kişi için ne bileyim bu kadar yoğunluk olması şaşırtıcı olur. gerçi ülkenin şartları belli işsizlik had safha ️
-
@başarısız hocam benim anlamadığım bir konu var bu nitelik kodları ve bölümlerle alakalı ilanda iktisat fakültesi virgül iktisat bölümü diye yazmış ve nitelik kodları hep 4 ile başlıyor ben aöf iktita yazıldım hem fakültenin ismi iktisat fakültesi hem bölüm iktisat ama kodu 3 ile başlıyor yöksis ten bakınca üniversiteye göre filan mı değişiyor bu kodlar bilmediğimiz olaya vakıf olamadığımız bir durum mu var sebebi ne bu uyumsuzluğun anlamadım
-
Başvuru sayısı daha ikinci günden 1000 leri bulmuş bu diğer bölümlerden kimyadan falan başvuranlar da aynı sırada mı yoksa sadece iibf den başvuranlar mı sadece iibf ise baya yüksek kapatır ben sbui den dolayı elenecem gerçi arkadaş bari puandan elenseydim ona bile izin vermiyorlar ben artık süreci bırakıyorum herkese kolay gelsin
-
@snowpatrol İktisat bölümünün kodu 3213. "4421 kodu ise Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat lisans programlarının
birinden mezun olmak." durumlarını kapsar. Her bölümün kendine ait bir kodu bulunmakla birlikte nitelik kodları birden çok bölümü kapsayabilir. (4421 nitelik kodunun 3213 kodunu kapsaması gibi). İlana tekrar baktım ancak "iktisat fakültesi" ibaresini göremedim. -
@başarısız evet hocam doğru iktisat fakültesi yokmuş onu karıştırmışım yani eğer iktisattan mezun olsaydım 4421 kodu 3213 iktisat bölümü kodunu kapsayacak ve başvurabilecektim anlamına mı geliyor bu özellik sbui de filan var mı kaçırdığımız bir şeyler var mıdır acaba