Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
NET OLARAK BU SERVİS GÖREVLİSİ ÇIPLAK MAAŞINI BİLEN VAR MI ?
-
Kimse yazmadı ben yazayım.. Az önce mülakatta çıktım. Kendimi tanıttım okul vs. Daha sonra iş tecrübelerimi sordular. Eski banka çalışanı olduğumu söyleyince banka içi işlemler krediler faizler pos bes satışları müşteri ziyaretleri gibi konuları anlattım. Güler yüzlüler gayet sıcak davranıyor köşeye sıkıştırma gibi bi niyetleri yok sorularda. Benim mülakat 30-35 dk sürdü neredeyse. Çünkü bankacılık konularında sohbet ettik. Diğer girenlerin kaç dk sürdü ne soru sordular bilmiyorum çünkü ilk girdim içeri.
-
@nikola-tersLa nere için mülakata girdiniz ?
-
@serhat5310 banko asistanlığı dışında mülakatlar başlamadı
-
@kuantummk il olarak sordum zaten
-
@serhat5310 30 35 dk bnm için çok geldi bizim girdiğimiz grupta bn en son girdim 15 dkyı aşan olmadı bnde dahil ve hep bahsedilen konular konuşuldu.Ayrıyeten bana çok fazla iş tercübem olmadığı için biz tercübeli eleman mı tercübesiz eleman mı almalıyız diye sordular.
-
il olarak rize için girdim. yukarıda da dediğim gibi ben bankada daha önce çalıştığım için bankacılık ve müşteri ilişkileri hakkında konuştuk o yüzden biraz uzadı sanırım mülakat süresi arkadaşlar.
-
@nikola-tersLa anladım hayırlısı olsn inş hepimiz için
-
@serhat5310 sen hangı ıl ?
-
@nikola-tersLa niğde bnm ki
-
görüşme yapan arkadaşlar insan kaynaklarından sınava kaç kişi girmiş, mülakatlara kaç kişi çağrılmış bu konulara dair bilgiler duydunuz mu?
-
@kuantummk mülakatı beklerken bizimle ilgilenen hanımefendiye hangi şubelere ne kadar personel alınacağını sormuştum. Belli değil o konuda bilgi veremiyoruz demişti.
-
Acaba mufettis ve uzman mulakatlarini da bekletirler mi sonuclari aciklamak icin
-
@öznurup sanırım hepsini aynı anda açıklayacaklarmış
-
@littlefinger söylediler mi yoksa kişisel tahmin mi
-
Banko sonuçları önce açıklanacak arkadaşlar(Ekim sonu gibi) mülakattan çıkarken komisyon görevlisi de 1-1.5 aya kadar sonuçların açıklanacağını söylemişti.
-
@idarişube diğerleri de 1 -1.5 ay sürse en iyi ihtimalle diğer pozisyonları aralık başında işbaşı yaptırırlar
-
@kuantummk söylediler hocam
-
tahminimce ekim ayı içerisinde açıklanır diğerleri bankodan ayrı belirlenir açıklanır çünkü ekim ortasında daha mülakata girecekler var orda ...
-
@littlefinger hocam her poziyon aynı zamanda açıklanacaksa 1.5 ay yetmez çünkü ekim sonunda bile mülakat var