TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
-
@Berkates çok teşekkürler dostum
-
Arkadaşlar kurum hakkında bilgi sahibi olanınız var mı? Ankara dışında çalışma gibi bir durumu var mı? Birçok ilde TÜİK in yapılanması mevcut. Bunun yanında servisi, lojmanı vs var mı ? Genel hatlarıyla kurum hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirme yaparsa güzel olur.
-
@WhenToRise sözlü sınava dair bilginiz var mıdır acaba, özellikle matematikle ilgili olarak?
-
Kurum sınavı az olunca buradaki alım dahi dikkat çekmedi gibi. Aslında iktisat, matematik ve İstatistik ağırlıklı bilgisi olanlar için oldukça güzel bir kurum.
-
@Antimülakat Kariyer imkanları nasıl? Diğer kurumlara atlamada ve üst lige çıkmada bir payanda olabilir mi?
-
@Antimülakat uzman yardımcıları kime bağlı? kariyer imkanları nasıl? örneğin daire başkanları, kurum başkan yardımcıları mesleğe uzman yardımcısı olarak girenlerden mi oluşuyor sbb de olduğu gibi yoksa dışarıdan atama ile gelmiş kişiler mi? Kurumun uzman yardımcılarına verdiği değer nasıl? Meslek personeli gibi davranılıyor mu rekabet kurumunda olduğu gibi yoksa değersiz görülüp angarya işler mi veriliyor? biraz çok soru sordum kusura bakmayın kurum hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden
-
Sınav listesi bugün açıklanacaktı hala açıklanmadı, kurumla görüşen veya duyum alan var mı?
-
liste yayınlandı
-
Hayırlı olsun herkese. Mülakat tecrübesi olan ve bilgisini paylaşmak isteyen var mı?
-
@russellwestbrook evet hocam büyük bölümü kurum içi uzmanlardan oluşuyor. Bir arkadaşımız teftiş kurulu kurulduğundan bahsetmişti. Ben kurumda çok aktif olabileceklerini düşünmüyorum.
-
Tuik'te rotasyon var mı acaba? Uzman yardımcılığı yönetmeliğini okuduğumda 6 ay bölge müdürlüğünde çalışma gibi koşullardan bahsediliyor. Kurumun kalıcı olarak ya da uzun süreli taşraya göndermesi gibi bir durum olabilir mi acaba? Çalışma koşulları merkez uzmanlık gibi mi yoksa sadece adı mı uzmanlık guy daki gibi ondan çok emin olamadım. Aydınlatabilen birisi olabilirse çok memnun olurum. Kurumda çalışanlardan bilgi almak zor görünüyor. Hocam siz ne dersiniz @Antimülakat
-
@cclark, içinde söyledi: TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
adece adı mı uzmanlık
kurumun uzun süreli veya kalıcı olarak taşraya göndermesi gibi bir durum yok. tabi kendiniz istemediğiniz sürece. kendi isteğiniz ile 26 bölge müdürlüğünden birisine boş kadro varsa geçici görevlendirme ile gidebilirsiniz (tabi önce kurumun onay vermesi gerekiyor). çalışma koşulları tüm merkez uzmanlıklar ile aynı. rotasyon konusunda ise başladığınız birimde kalmak zorunda değilsiniz. diğer daire başkanlıklarına geçebilirsiniz yine aynı şekilde kurumda yetkili olan kişilerin onayı ile.
-
@ceterisprobis Hocam, kurumun imkanları, kalitesi ve kariyer olanakları nedir? Tatminkar mıdır? Diğer kurumlara gecmede ya da yükselirken payanda olur mu?
-
@ceterisprobis hocam bu taşraya gitme olayı kurumun çok kaliteli olduğu uzmanlara çok değer verdiği izlenimini vermedi bana eğer böyleyse. Bir sorum daha var bağlı kuruluş olduğundan özlük hakları bakanlık uzmanlığından altta mıdır sizce?
-
@russellwestbrook bakanlık uzmanlıkları ile aynı özlük haklarına sahip. taşra olayı anlattığım gibi taşraya gönderme gibi bir durum yok.
-
@cclark olmaz hocam. Merkez uzmanlıkların hiç birinde rotasyon yok.
-
Matematikçiler olarak nerelere çalışmak gerekir? Eskiden neler sormuşlar bulamadım. Bulabilen var mı?
-
arkadaşlar buradamısınız?
-
mülakata malum sayılı günler kaldı. Nasıl bir çalışma stratejisi izliyorsunuz ? Geçmiş mülakatlar ile alakalı bir tarama yaptım pek birşey bulamadım.
-
iktisatçıyım oturup istatistik mi çalışayım napayım birşey bilmiyorum ya:D