29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Rkorkmaz Evet hukukçuyum. Sıralamam 110 du.
-
@kuheylan hocam aslında hiç birimizde suç yok sistem hep böyle gelmiş gidiyor bu başımızdakilerin sorunu insan el mahkum arayışa geçiyor
-
@kemankeşş2 hocam size katilmam mumkun degil. Bu zincire katilan herkes bu haramzadeler zincirinin bir parcasi haline gelmekten ote, sistemin de durdurulamaz olusunun bas aktorleri oluyor. Kendi fikrim, nacizane.
-
İİBF'den ne kadar alım olmuş arkadaşlar?
-
@kuheylan, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@kemankeşş2 hocam size katilmam mumkun degil. Bu zincire katilan herkes bu haramzadeler zincirinin bir parcasi haline gelmekten ote, sistemin de durdurulamaz olusunun bas aktorleri oluyor. Kendi fikrim, nacizane.
keşke bu yazının alnı olsada öpebilseydim
-
Bu söylemler sadece burda kalınca bir anlam ifade etmez .
-
@hukuksevilir hocam. Bu soru iptelleri de etkili oldu.. Normalde 300 kişi girmesi gerekirken 500 600 kişi girdi mülakata.. Bu da kazanla şansını çok düşürdü..
-
@Rkorkmaz sonradan girenlerim mülakatı daha yapılmadı ki ne alaka
-
ben ve bir arkadaşım da hukuktan girmiştik olmadı ikimizin de.
-
@abcdefg, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
14 . Sıradaydım sonuç başarısız...
-
@Rkorkmaz Yeniden değerlendirme sonucuna göre mülakata hak kazananların henüz mülakatları yapılmadı. Siz başka bir şeyden bahsediyorsunuz galiba.
-
Sıralama 15. Olumsuz
-
şaka maka bu forumdan, aramızdan olumlu sonuçlanan kimse mi yok bu sene?
-
@Berkan13 bir arkadaşımın oldu benimde olmadı
-
İdari Yargı sınavında birinci oldum ve sonucumda başarısız yazıyor arkadaşlar. Söyleyeceklerim bu kadar. Ne desek, ne kadar sitem etsek, inanın boş bu saatten sonra, mesleğime odaklanmak en iyisi olacak. Burda bir çok zaman geçirdik, neredeyse 8-9 ayı devirdik. O yüzden forumun yeri ayrı bende. Kalın sağlıcakla
-
@2pacalypse hocam sizin hukukçu olmanız ve sınav 1.si olmanız nedeniyle kazanacağınızı düşünüyordum. Şaşırtıcı geçekten de hukukçunun bu kadar az olduğu yerde. Hayırlısı olsun hakkımızda. Benim de olumsuz oldu sonucum.
-
@Mambaa teşekkürler hocam. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Hakimlikten yiyecek ekmeğimiz yokmuş böyle diyorum kendi kendime.
-
@2pacalypse Adli Hakimlikte mi olmadı üstad ben İİBF mezunu olarak başarısız yazısını görmek o kadar rahatsız ediciyken sizi hiç düşünemiyorum Allah daha güzelini iyisini nasip eder inşaallah
-
Alt - orta tabaka aile yapısı olupta bizim gibi iibfliler için idari hakimlik hayalden öte değil dahada itimadim olmaz bu sınava
-
@g-uzmanı idealim idariydi hocam, adli hakimlige basvurmamistim.