Kurum Sınavları Genel Yetenek-Genel Kültür için Kaynak
-
Arkadaşlar KPSS'den ziyade ben kurumların kendi yapmış oldukları sınavların genel kültür ve genel yetenek kısımlarına hazırlanmak için çözümlü bir soru bankası arıyorum. Örneğin ; Sayıştay, İdari Hakimlik vb... Tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim hepimize iyi çalışmalar.
-
@karaduman hocam saydığınız sınavları zaten ösym yapıyor. Yani çok kpss formatından çıkmayın kalan kitaplarınız işinizi görür . Pegem ve uzman kariyer ben öneririm soru bankası ama hiç gerek yok bence ayrı ve farklı çalışmanıza. Özellikle sorduğunuz ders varsa ona göre bildiğimi söylerim .
-
@karar hocam çok sağol esasen matematik ve tarih açısından sıkıntım var biraz da coğrafya belki ama çok önemli değil
-
@karaduman sende sağol hocam , şöyle mat kısa vadede değişmez 3-5 net çıkartabiliyosan tarihe yüklen hocam fetihname var sayfa sayısı az tercih ediliyor bekir çelik evet övdüler aldım kötü diyemem ama full yattırmış mı bilmiyorum ben yapamadım ama tarihin pusulasını öneririm ben memnunum ondan . Coğrafya video bak hocam hocacepte ben ondan izledim güzel .
-
@karar tamamdır ben öncelikle fetihname'den gidiyim çünkü matematik kpssde 16-17 çıkıyor da problemleri ve mantık sorularını pek yapamıyorum. sonrasında da vakit olursa pusulaya bakarım çok teşekkür ettim