TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Kurum Sınavları Genel Yetenek-Genel Kültür için Kaynak

SINAVLAR
    kurum sınavları genel yetenek-genel kültür
    2
    5
    416
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      karaduman Son düzenleyen:

Arkadaşlar KPSS'den ziyade ben kurumların kendi yapmış oldukları sınavların genel kültür ve genel yetenek kısımlarına hazırlanmak için çözümlü bir soru bankası arıyorum. Örneğin ; Sayıştay, İdari Hakimlik vb... Tavsiye verebilecek olan varsa çok sevinirim hepimize iyi çalışmalar.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • K
        karar @karaduman Son düzenleyen:

@karaduman hocam saydığınız sınavları zaten ösym yapıyor. Yani çok kpss formatından çıkmayın kalan kitaplarınız işinizi görür . Pegem ve uzman kariyer ben öneririm soru bankası ama hiç gerek yok bence ayrı ve farklı çalışmanıza. Özellikle sorduğunuz ders varsa ona göre bildiğimi söylerim .

• K
          karaduman @karar Son düzenleyen:

@karar hocam çok sağol esasen matematik ve tarih açısından sıkıntım var biraz da coğrafya belki ama çok önemli değil

• K
            karar @karaduman Son düzenleyen:

@karaduman sende sağol hocam , şöyle mat kısa vadede değişmez 3-5 net çıkartabiliyosan tarihe yüklen hocam fetihname var sayfa sayısı az tercih ediliyor bekir çelik evet övdüler aldım kötü diyemem ama full yattırmış mı bilmiyorum ben yapamadım 🙂 ama tarihin pusulasını öneririm ben memnunum ondan . Coğrafya video bak hocam hocacepte ben ondan izledim güzel .

• K
              karaduman @karar Son düzenleyen:

@karar tamamdır ben öncelikle fetihname'den gidiyim çünkü matematik kpssde 16-17 çıkıyor da problemleri ve mantık sorularını pek yapamıyorum. sonrasında da vakit olursa pusulaya bakarım çok teşekkür ettim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • 1 / 1
              • İlk ileti
                Son ileti